2012 Ekim Anneleri

Kızlar ben doktordan döndüm. 41. haftadayım (40+3). Açıklığım 3 cm olmuş. Nst'de sancılarım baya fazla ve düzenli çıktı. Doktorum perşembe gününe kadar bekleyelim dedi. Eğer kendi sancımla doğurmazsam; perşembe sabahı 8'de hastaneye yatacağım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:. Suni sancı verecekler. Ben çok rahatladım artık. Ne zaman olacağını yine bilmiyorum ama ne zamana kadar bekleyeceğimi bilmek bile çok çok rahatlatıcı:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Doğumu bekleyen anneler darısı başınıza:KK34::KK34::KK34::KK34:

Cnm bende pazrtsi sez. olucm. Sen genelmi olucksin. ben normal istiyodum bi snda sez. olunca epiduralmi yokssa genelmi karar veremiyorum.

ne kadar aynı duygular içerindeyiz aslında, bende ilk bebeğimi kaybettim 8.haftada kalbi durdu diye aynı endişeleri bende yaşıyorum bol bol dua ediyorum yapabileceğimiz bişey yok çünkü bende haftada 1 gidiyorum dediğin gibi ya diğer günler ne durumda bilemiyoruz ki.seni rahatlatmak istemiştim bak aslında bende tedirginmişim:KK1:

benim cuma randevum var canım bakalım artık tek tesellim kızım çok hareketli hala , birde doktor bana dediki eğer bebek kendi gelmezse 23 ünde alırız dedi yani ama alırız demekle sezaryenmi kastetti orasını bilmiyorum çünkü şimdiden 3600 olmuş boyuda 55 cm tontoşum , geçtim zaten artık normalinden sezaryeninden , bir an önce gelsinde ağrısıda razıyım sancısınada son çare sezoşta olurum napim :26: 23 ündede tam 41 dolmuş olucak

Son düzenleme:
bir haftadan beri her gece adet sancısına benzer kasık ve bel ağrısıyla uyanıyorum. 20 dk kadar sıkıntılı bi süreden sonra geçiyo çok şükür. yaşlı teyzeler gibi oldum.yatakta dönemiyorum.dün ev temizliği yaptım bayaa sonrasında 3-4 kez aşağılarda sancılar hissedip ürktüm.o da geçti. benzer şeyler yaşayan var mıdır acabaa :KK43:
bebek odamız bugün gelecek,perdeleri henüz hiç hazır diil :KK43:
doktor 2cm açıklığın var pazartesiye kadar çoktan doğurmuş olursun dedi ama bende "tık" yok. bi uzmana danışayım bakalım,2cm açıklıkla gebe bi kadın bir hafta gezip dolanabiliyo muymuş acaba? randevu tarihi bile vermedi dr,"zaten doğuruyosun"diyerekten peeeh.

2 cm bişey değil merak etme 4-5 santimle haftalar geçiren var , sen kontrollerine git gerekirse sık sık git yeter

Canım bebek kakasını yaparsa suyun yeşil geliyormuş ama düşünme bunu. 41. haftan dolmadan böyle bişey olmaz. Plesantan yırtılsa kanaman olur ama ona da müdahale edebilir drlar. Hatta bir arkadaşın başına gelmişTi bu topikte. Kanama ile uyanmış ve hastaneye gitmişti ama bebeği de kendi de sağlıklı şimdi. bunlar çok ekstrem durumlar ama yine de müdahele edilebilir; korkma sakın. :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

doktoruma inanılmaz güveniyorum ama bakalım benimde bdt çarşamba doluyor cuma kontrol var , ondan sonra daha sık çağırırmı bilemiyorum ama rahatlığı benim hep hoşuma giderdi , 40 haftadan sonra biraz daha temkinli olmasını bekliyorum herhalde :44: hakkımızda hayırlısı olsun artık bebeklerimiz Allaha emanetler :nazar::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Evet canim simdilik normal dogum gorunuyor bugun doktordaydim hersey yolunda dedi bebekte bi problem yok bas gelisi duruyor herseyi guzel dedi nst de cok sancim cikmadi ama haftaya tekrar goruselim dedi bakalim hayirlisi artik ins. Sagsalim bizde bebegimizi kucagimiza aliriz normal dogumu beklemek cok zormus gercekten insanstres oluyo ne zaman olacak nasil olacak diye neyse rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ins. :KK49:

aynen öle valla şu son günler daha zor geçiyor hele leğen kemiğimin ağrısı beni mahvediyor çatı açılıyormuş iyide bu ağrı böyle bişeyse doğum sancısı ve doğum anında o çatı iyice açılırken nasıl bir ağrı olacak hayal bile edemiyorum valla bacağımı her hareket ettirdiğimde felaket acıyor inş bebişlerimiz çok bekletmez bizi 40. hafta olmadan gelirler hayırlısıyla ya:KK43:(

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim

Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Akrep bebeği dünyaya geldiğinde bütün gözler onun üzerinde olur. Ve uzun zaman da böyle devam edecektir. Çünkü bu bebek ilginin merkezi olmalıdır. Akrep bebeği yönlendiricidir ve çevresindeki herkesin enerjisini emer. Aynı zamanda da biraz gizemlidir. Ağlaması başladığında, sebebini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Genellikle, görünenin altında neler olup bittiğini anlamak çok zordur. Onunla güç kavgalarına hazırlıklı olmalısınız. Çünkü akrep bebeği, anne-baba ve diğer herkesin kendi planlarına ve zamanlamalarına uymasını ister. Diğer taraftan, ne istediğini açıkça söyler ve istediğini iletmekte de çok başarılıdır. Bir önemli not: Akrep bebeği kirli bezle durmaktan nefret eder. Bu yüzden bezlerini sık sık değiştirmelisiniz. Bu sinir krizlerini durdursa da, ilgi istemeye devam ederler. Kalabalıktan hoşlanır, özellikle de şovun lideri kendisiyse.

nasılsınız kızlar?umarım hersey yollundadır.bızım duamız var carsamba gunu.heycanlıyız cok yorucu gecıyor gunler.ama tatlı heycanlar bunlar.kızıma mevlut elbısesı alamadım ama 2 tane dantellı tulum var onları gıydırıcem herhelde.premature ıcın sadece onlar var sanırım

$137440034.minidamla-1145-kucuk-melegim-5li-zibin-seti-premature-1145-krm.jpg $137440036.minidamla-1145-kucuk-melegim-5li-zibin-seti-premature-1145-pmb.jpg

bu ıkı takım var bende bunların tulumları ama.pembesı bırde krem rengı.sızce mevlut ıcın uygun mu?gercı baska caremde yok ya.neyse fıkırlerınızı alıyım:KK8::KK8:

Cnm bende pazrtsi sez. olucm. Sen genelmi olucksin. ben normal istiyodum bi snda sez. olunca epiduralmi yokssa genelmi karar veremiyorum.

bende normal istiyordum ama kızım ters olunca mecburen sez olacak. ben geneli hiç düşünmedim artık genel olan pek fazla olan yok sanırım ben bebeğimi hemen görmek istiyorum sırf bu yüzden uyutulmayı hiç istemiyorum birde genel olmakta beni korkutuyor ne biliyim hiç uyanmazsam falan aklıma kötü şeyler geliyor. en iyisi epidural şimdi birde spinal aneztezi var aralarında fazla fark yok her yer yapmıyor sanırım ama bence epidural yaptır benim yakında doğum yapan arkadaşlarım epidural yaptırdı hepside memnunlar. bence sende öyle yap bebeğin doğunca hemen görürsün :)

TERAZİ 23 Eylül - 23 Ekim

Terazi bebeği ilgiden büyük haz duyar. İnsanlar bu bebeği sevmekten kendilerini alamazlar. Durum ne olursa olsun, çok çekici özellikleri vardır. Görünüşü sakin ve tatlı, çevresinde insanlar olmasını seven ve yalnızlıktan çok kalabalığı tercih eden bir bebektir.
Grup içinde terazi bebeği herkesle kaynaşır. Terazi burcu özellikleri olan sosyallik ve diplomasiyi sergiler. Aracı olarak doğmuştur ve erkenden avukat ya da yargıç olmak için kariyerine hazırlanır. Güzel dokunuşlardan hoşlansa da, özellikle terazi kızları abartılı kucaklamalardan ve dokunuşlardan hoşlanmazlar. Bu bebekler güzel hissetmeyi çok severler. Ona güzel kıyafetler giydirmek bu yoldaki ilk adımdır. Rahatlık da bu bebek için önemlidir.Temiz, ütülü kıyafetler ve rahat bir oda onun için idealdir.

AKREP 24 Ekim - 22 Kasım

Akrep bebeği dünyaya geldiğinde bütün gözler onun üzerinde olur. Ve uzun zaman da böyle devam edecektir. Çünkü bu bebek ilginin merkezi olmalıdır. Akrep bebeği yönlendiricidir ve çevresindeki herkesin enerjisini emer. Aynı zamanda da biraz gizemlidir. Ağlaması başladığında, sebebini anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Genellikle, görünenin altında neler olup bittiğini anlamak çok zordur. Onunla güç kavgalarına hazırlıklı olmalısınız. Çünkü akrep bebeği, anne-baba ve diğer herkesin kendi planlarına ve zamanlamalarına uymasını ister. Diğer taraftan, ne istediğini açıkça söyler ve istediğini iletmekte de çok başarılıdır. Bir önemli not: Akrep bebeği kirli bezle durmaktan nefret eder. Bu yüzden bezlerini sık sık değiştirmelisiniz. Bu sinir krizlerini durdursa da, ilgi istemeye devam ederler. Kalabalıktan hoşlanır, özellikle de şovun lideri kendisiyse.

factor bunu yayınlamana çok sevindim. biz akrep olacak diye düşünmüştük eşimde kendi gibi akrep istiyordu ama kızım ters olunca sez olacağım için 2 günle terazi olacak 22 ekimde sez nasipe. terazi daha sakinmiş aslında benim istediğim gibi akşam eşime okuyayım özellikleri belki oda terazi olmasını ister :)

aynen öle valla şu son günler daha zor geçiyor hele leğen kemiğimin ağrısı beni mahvediyor çatı açılıyormuş iyide bu ağrı böyle bişeyse doğum sancısı ve doğum anında o çatı iyice açılırken nasıl bir ağrı olacak hayal bile edemiyorum valla bacağımı her hareket ettirdiğimde felaket acıyor inş bebişlerimiz çok bekletmez bizi 40. hafta olmadan gelirler hayırlısıyla ya:KK43:(

Aynen bende ooyleyim adim atinca kasiklarim kemiklerim felaket aciyor araa bir agri giriyor. Bende diyorum yalanci sanci boyleyse gercegi nasildir valla korkuyorum eminecim ya beni rahatlatan tek sey epidural normal dogum fikri ama oda herkeste ayni etkiyi yapmayabiliyormus bazilari tum sancilari hissettim falan diyor bilmiyorum dusunmekten kafayi yiyecem hayirlisiyla dogumumu bir yapayim uzun bir sure dogumla ilgili bir sey duymak istemiyorum :KK50:

mertug nasilsin canim varmi sende sanci falan, kizlar ya bende hic bir belirti yok valla 18 inde doktora gidicem o da bana 22 ekimde dogmassa bebegin durumuna bakariz sIkInti yoksa biraz daha bekletiriz dedi, 18 ine kadarda gelebilir demisti ama tik yok valla, amaaaan insanlar sordukcada uyuz olmaya basladim daha var zaman diyorum ama anlamiyolar:KK47: aslinda hic sikinti streste yapmiyorum ama etraf beni germeye basladi sorulariyla:KK47:

:nazar:Kızlar Cts günü tm 18 günlükken sünnetimizi olduuuk, erkek olduk teyzeleriii! :KK9:

Oldu da bitti maşaallah, nazar değmez inşallaaah! :nazar:

Bu arada takvimde göreceğiniz üzre zamanımızı bekleeydik şayet, yarın doğacaktık :)

Son düzenleme:
Aynen bende ooyleyim adim atinca kasiklarim kemiklerim felaket aciyor araa bir agri giriyor. Bende diyorum yalanci sanci boyleyse gercegi nasildir valla korkuyorum eminecim ya beni rahatlatan tek sey epidural normal dogum fikri ama oda herkeste ayni etkiyi yapmayabiliyormus bazilari tum sancilari hissettim falan diyor bilmiyorum dusunmekten kafayi yiyecem hayirlisiyla dogumumu bir yapayim uzun bir sure dogumla ilgili bir sey duymak istemiyorum :KK50:

valla ben son raddesine kadar çekicem o acıyı epidural düşünmüyorum o yüzden korkmuyorda değilim ama ne yapalım yeterki sağ salim kucağıma alayımda acısı önemli değil Rabbim yardım eder bol bol dua okumak lazım ayetel kürsi felak nas çok önemli öyle bir durumda aklında olsun hadi bakalım tek biz kalcaz bu topikte galiba :)

Kızlar selam.. Oğlum 3 günlük oldu bugün. Nasıl tatlı anlatamam. Ne güzel bir duygu bu böyle. İnsan kendini şaşırıyor. Beni merak ettiniz mi bakalım ???

Sezeryan oldum. Suni sancıyı hiç denemedim bile. Çünkü oğlumun boynuna 2 tur kordon dolanmıştı. Hemencik aldım kucağıma. O yüzden inemiyormuş aşağı bebeğim benim.

İlk iki gün anca kendime gelmeye çalıştım. Bugün iyiyim şükür. Oğlumun ve benim kontrollerimiz vardı. Herşey yolundaymış. Hafif bir sarılığımız varmış. Perşembe gidip tekrar baktıracağız. Topuk kanını da verdik bugün.

Bizde haberler böyle. Normal doğumu bekleyen var mı hala.. Kesin vardır. İnşallah herşey yolunda gider sizin için ve çatır çatır doğurursunuz diyorum :KK70: Allah nasip etsin de herkes yavrusunu sağ salim kucağına alsın.

X