- 13 Mart 2009
- 18.414
- 1
canım Allah analı babalı büyütsün...bende oğluma kavuşalı 6 gün oldu
seninde gözün aydın cnm amin hepimizin..
doğumun nasıl oldu cnm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah analı babalı büyütsün...bende oğluma kavuşalı 6 gün oldu
Canim benimle ayni bdt yani daha zamanin var neden suni sanci istiyorsyn erken deil mi:26:
benim de ilk doğumumdu canım ve suni sancı verdiler bana da.açılmayınca sezeryana alındım.ilk kez duyuyorum bunu ben.sen bir an önce başka bir doktor bul kendine.
selam kızlarrr bende gelemedimm. k.bkmayın sezeryanım zor geçti bu gn çıktım hastahndn... kızımda bende iyiyiz.. :)
Canim nasilsin? Oglusunla yeni hayat nasil gidiyor? Bizde iyiyiz cok sukur tek sikintimiz sutum yetmiyor cok az geliyor ne yesem icsem de cogaltamiyorum canim cok sikiliyor sutu bol gelenleri kiskanir oldum valla ne yalan soyleyeyim mama takviyesi yapmak zorundayim yoksa agliyor garibim doyuramiyor anasi
canım ben 38+6dayım buna reğmen stresteyim seni düşünemiyorum bile. beklemek gerçekten yorucuymuş çokgece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. bebeğimi öpüp kokladığımı artık kucağıma almak istiyorum.her arayan soruyo doğurmadın mı daha diye? geriliyorum. hiç işaret filan yok mu sende de? bende kanama olmuştu hafif. nişan diye düşünmüştüm. dr randevumuz vardı, oda bi açılma yok demişti ama hafif sancım çıkmıştı hepsi o. üç gündürde sürekli midem bulanıo anlamadım ne oluyo? salı randevumuz var. inş salıya kadar doğum ile ilgili bi işaret gelir
Masumcum biz de oyleyiz cok kilo verdi ilos,mama vermek zorundayim sutum de az,hep vicdan azabi yasiyorum sanki elimde olan bisey varmis gibi,hatta esim dedi ki ne bu kadar uzuluyorsun ben de mama ile beslenmisim,en kotusu mama yer dedi ama herkes aaaaaa anne sutu cok onemli,mutlaka anne sutu,mama verme bilmem ne diyor,e cocuk doymuyo bi de memede uyuyo ben napiim,ac mi kalsin!sanki ben istemiyorum tembellikten veriyorum mamayi,herkes doktor olmus,yorum yapiyo herkes!bi de gogsun kucuk dolu degil bilmem ne diyenler!aaaaaa yeter be birakin da doktor ne derse onu yapayim.
Aynen canim yaa bende cok uzuluyorum bu konuya sanki sutum cok da ben bencillik edip vermiyorum surekli anne sutunun onemini anlatip duruyorlar bana ben bilmiyorum sanki
Ayrica dogumda kayinvalidem bendeydi 1 hafta kaldilar bebek agladikca yatak odamda bitiyordu emziriyorum yetmiyor tabi kadin diyor ki bebegime "ne oldu kizim annen seni doyuramiyor mu" ? Yani kalbime hancer sokuyordu o cumlesiyle zaten lohusayim duygusalim bi de hastanede cok acittilar mememi kayinvaldidem ve hemsireler mememi sikip sikp durdular kizin agzina zorla soktular karnima bebegi dayiyor kv diyorum canim aciyor dikislerimden bisey olmaz diyor ayyy valla cinnet getiriyordum tamam kiz ac kalmasin ama bende insanim yeni ameliyatliyim agrilarim var neyse zor gecti ilk gunler simdi memelerimde duzeldi hastanede mamada verdim kizimda hic sarilik olmadi cok sukur simdi de once meme veriyorum iyi kotu bir faydasi olsun diye sonra mama veriyorum anca uyuyor sesi kesiliyor
Evet ben de oyle yapiyorum once meme sonra mama,peki kac cc veriyosun mamayi?
60 cc veriyorum benim kiz pek istahli meme versemde bu olcude yiyor bazen dibini birakiyor
masum ve coyote hangı mamayı verıyorsunuz ?
allahım başka acı vermesin de gerçekten çok zor eşimle sus pus oturuyoruz öylece, mırıltıları kulağıma geliyor sanki, mama kaplarını,ciğerlerini hemen attı eşim görmeyeyim diye sanki koltukların arkasından bana atlayacakmış hissine kapılıyorumm off yaa.dediğin doğru sevmeyen,yaşamayan bilemez bu durumu.bebişimin oyun arkadaşıydı teyzesi günde bir kere gelir zorla top karnıma kafasını koyar yüzüme bakardı.sor bakalım derdim bebiş ne zaman gelecekmiş, iyimiymiş
canım ilk defa böyle birşey duydum..ilk doğumda suni sancıyla doğuran çok insa var..ablamda ilk doğumunu suni sancıyla yaptı..çokda cabuk oldu doğumu..2cm açıklıkla gitti 4-5 saatte doğurdu..çok sagol canım sesımı duydugun ıcın..bende ondan korkuyorm ıste pislıgını yutması falan ürkütüyr benı..ılk dogumun 42.haftaya kdr dogar dedı basından savdı..ıılk dogumlarda sunı sancıda verılmıyormus sanırım o yuzden bekletıyo benı
Selam Hanımlar,
Ben 40+2'deyim. Artık çok stresliyim. Biliyorum er geç doğacak ama çok çok çok sıkıldım her an işaret beklemekten. Bebeklerine kavuşan anneler inanın çok şanslısınız. Ben şu an öyle sinirliyim ki kimseyle konuşmak dahi istemiyorum
bende aynen sızın gıbı yapıyorum ılk meme sonra mama.bende 60 cc verıyordum artık bazı ogunler 90 cc kadar cıkabılıyor.60 cc veriyorum benim kiz pek istahli meme versemde bu olcude yiyor bazen dibini birakiyor
masum ve coyote hangı mamayı verıyorsunuz ?
Canim nasilsin? Oglusunla yeni hayat nasil gidiyor? Bizde iyiyiz cok sukur tek sikintimiz sutum yetmiyor cok az geliyor ne yesem icsem de cogaltamiyorum canim cok sikiliyor sutu bol gelenleri kiskanir oldum valla ne yalan soyleyeyim mama takviyesi yapmak zorundayim yoksa agliyor garibim doyuramiyor anasi