2012 Ekim Anneleri

mrb kızlar bugün lohusalığımın 17.günü bitti ve 18.güne girdim hamd olsun evimdeyim ama hala psikolojik olarak yaşadığım korkuları atlatamadım,doktorum bir sürü antibiyotik verdi ve onları kullanıyorum .doğum sonrası yaşadığım kanamayı hala unutammıyorum ve çok korkuyorum artık olmaz desede doktorum,23 gün sonra tekrar gidip yada arayarak eşimle birlikte olmamda sıkıntı olurmu diye sorucam:KK17:inanın korkudan daha tuvalete gidemiyorum.:KK5:bebeğim daha iyi çok şükür mama--meme karışık veriyorum darısı sizlerin başına kendinize iyi bakın yine görüşürüz

Çok geçmiş olsun canım.bende 08.10.12 sabah 7.30da Mehmet Eymen'imi kucağıma aldım 5 günlük anneyim :) oğluma baktıkça gözlerim yaşarıyor.
bizim doktorumuz 1,5 ay ilişkiyi yasakladı normal doğum yaptım alttan dikişlerim var bugün daha iyi acımıyorlar.

Kizlar az once kizimin altini acarken gordumgobegimiz dusmus yasasinnnnn :KK9::KK9::KK9:

hadı hayırlı olsunnnnnn... bızım salı gunu düştü bugun yıkadık prensimi mışıl mışıl uyudu yavrum suya ihtiyacı varmış:KK9: masumcum daha oncekı sayfada yazdım gormedın galıba 2012 ekım bebeklerı buyuyor dıye yenı bır sayfa acsak diye konusmıstuk?bebek paylaşımları ,için:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadı hayırlı olsunnnnnn... bızım salı gunu düştü bugun yıkadık prensimi mışıl mışıl uyudu yavrum suya ihtiyacı varmış:KK9: masumcum daha oncekı sayfada yazdım gormedın galıba 2012 ekım bebeklerı buyuyor dıye yenı bır sayfa acsak diye konusmıstuk?bebek paylaşımları ,için:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gordum canim ama ben bilgisayardan girmiyorum o yuzden artik bu tip uygulamalari yapamiyorum benim icin fark etmez burdan da takip edebilirim veya biri bu dedigin baslikta forum acarsa oraya da yonele bilirim benim icin fark etmez :KK34:

selam kizlar nasilsiniz, topik baya dagildi artik eeee bebisler dogunca pek zamanda olmuyor sanirim:emir_bebek: kimler dogum yapti su bir kac gundur tam takip edemedim de, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum:KK54: bende tik yok hala ya, ne sanci ne baska bisey. 9 gunum kaldi zamanimin dolmasina, bakalim gelicekmi benim oglan 9 gune kadar:KK1:

mrb cnm hangi topikten devam ediyoruz sohbetlere burdanmı ayrıca bana link atarmısın doğum hikayeleri ve resimler nerde bulamadım:26:

Canim hosgeldin tekrar,cok merak ettik seni cokta ozledik tabi:))oglusumuzda iyidir insallah???

Sohbet burdan devam ama tabi herkes daha az geliyor malum...link atamiyorum tel den giriyorum ama ilk sayfada dogum hikayeleri diye yaziyor,benim hikayemde var biraz gerilerde....

kizlaaar sabah 8 de hastanede olucam ben hala uyuyamadim çok heyecanlıyım :18:Yaa yarin bu vakitler kucağımda mı olacak bebeğim inanamıyorum ve yarın neler yapicam çok merak ediyorum 2 cm açıklığım var suni sancı verilecek 4
Cm olunca epidural takılacak allahım ne olur hersey guzel olsun yavrum kolayca doğsun dua edin kızlar off

Canim ins. Bebegini sagsalim almissindir kucagina bizleri haberdar et lutfen dogumun nasil oldu epidural normal mi nasildi yoksa sezeryanmi merak icindeyiz

Kizlar az once kizimin altini acarken gordumgobegimiz dusmus yasasinnnnn :KK9::KK9::KK9:

Ohh masallah ece kizima...

Semmy44;bizimki geldi bisey takmadi,getirmis iste oylesine biseyler,almasa da olur du yani,araya da kullanilmis biseyler koymus;verdim geri istemem diye bi de diyo ki bizim orda fakir var ona veriyim,Allah im ya bana niye getirdin dicektim o zaman ama neyse:)))))

Ohh masallah ece kizima...

Semmy44;bizimki geldi bisey takmadi,getirmis iste oylesine biseyler,almasa da olur du yani,araya da kullanilmis biseyler koymus;verdim geri istemem diye bi de diyo ki bizim orda fakir var ona veriyim,Allah im ya bana niye getirdin dicektim o zaman ama neyse:)))))

alemmiş kadın yaa kullanılmış şeyleri nasıl getirmiş şaşırdım valla. geri verince birşey dememiş iyi ona alınıpda laf söyleyebilrdi de birde onunla uğraşırdın :)

kızlar bugün 40+2 olduk ve hala bekliyoruz.kontrole gittim bugün. ne açılma var ne sancı hiç bişey çıkmadı yine. ama eve gelince kasılma sancı ağrı alıp başını gidiyo. en son çarşamba sabahı eşyalarınla gel dedi dr. suni sancı verecekler. açılma olmazsa yine ne yaparım bilmiyorum sezeryan mı olur o zaman dedim o en son çare dedi dr. sancı bekliyorummmm. azda olsa açılma olsa idi suniden de korkmuyorum ama hiç açılma yokmuş o yüzden tedirginim.hakkımızda hayırlısı ne ise olsun artık ne diyelim.dua etmekten başka yapacak bişi yok.

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

kızlar bugün 40+2 olduk ve hala bekliyoruz.kontrole gittim bugün. ne açılma var ne sancı hiç bişey çıkmadı yine. ama eve gelince kasılma sancı ağrı alıp başını gidiyo. en son çarşamba sabahı eşyalarınla gel dedi dr. suni sancı verecekler. açılma olmazsa yine ne yaparım bilmiyorum sezeryan mı olur o zaman dedim o en son çare dedi dr. sancı bekliyorummmm. azda olsa açılma olsa idi suniden de korkmuyorum ama hiç açılma yokmuş o yüzden tedirginim.hakkımızda hayırlısı ne ise olsun artık ne diyelim.dua etmekten başka yapacak bişi yok.

canım bende aynıyım canım gerçi günüm dolmadı ama suni verilecek bana da ama hiiçç korkma burda bi arkadaşım var 37 haftada bebeğin suyu azalmış diye suni sancı vermişler 4 saate doğurmuş ki onunda açılması yokmuş sadece diyor sancı geldiğinde oturma yürü çömel allah yardımcımız ollsun artık

Mrb kizlar 38+5 gunluk hamileyim ve 5gun once alttan muayene sonrasi kanamam olmustu o gunden beri akintim hafif kanli geliyo ve 2bucuk cm acikligim vardi 3saat kasilmam oldu ama simdi gecti biraz once kan pihtisi gibi ufak bisey geldi cok huzursuzum ne yapmaliyim acaba dr ilk kanamam oldugunda 2gun icinde dogumun olur demisti hala bisey yok

canlarımmm nasılsınız giremiyorum doğurdu kaçtı demeyin sakın, oğlum çok gazlı,3 gecedir kıyameti koparıyo ne uyuyo ne emiyo ne susuyo.. sesi kısıldı daha 5 günlük yavrumun :KK14:
küçük olduğu için ilaç kullanamadık sabaha kadar pişpişliyoruz gecenin sonuna doğru bi iki sefer curultu gibi gazlıyo, sonra evde kim varsa bebiş dahil sızıp kalıyoruz.. :KK53::KK53:
kimyon çayı, zinco damla, nar, vs vs herşeyi okudum araştırdım ama kullanmaya korkuyorum,
bugün mecburen yalancı meme verdim çünkü memede uyuyor en güzel, oyyy nasıl da döküldüm bi anda :KK37::KK37:
sesi kısık azcık içim gidiyo canı yancak diye,
sizde durumlar nasıl? geçmişi okuyamadım sanırım doğumu bekleyenler var daha, allah yardımcınız olsun inşallahh, sizlerde sağlıkla kavuşun koklaşın inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Mrb kizlar 38+5 gunluk hamileyim ve 5gun once alttan muayene sonrasi kanamam olmustu o gunden beri akintim hafif kanli geliyo ve 2bucuk cm acikligim vardi 3saat kasilmam oldu ama simdi gecti biraz once kan pihtisi gibi ufak bisey geldi cok huzursuzum ne yapmaliyim acaba dr ilk kanamam oldugunda 2gun icinde dogumun olur demisti hala bisey yok

yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşadım.bana da doktor 2cm açıklığın var bi kaç gün içinde doğurursun dedi ama doğurmadım. Allah ne dilerse o olur. dr ların bişicik bildikleri yok bence. dr yüzünden stresli,korku ve heyecan dolu günler yaşadım halbuki doğumuma 8 gün var.yani 8 günü doldurduktan sonra doğuramayıp stres yaşasam neyse... bence endişelenme,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de ,sabırla bekliyorum...

slm kızlar..2 gündür doğru dürüst giremedim.dün kayınvaldemler geldi..kalabalık olduk birazbugün misafir vardı...sağolsun kayınvaldem bebişe br sürü şey almış...bgün çarşıya gitti baktım yine almş..durduramıyorum anne yeter aalma diyorum ilk torun çok heveslii.yatak yorgan dikmiş..bebişime isim yazılı bileklik almışlar..onları yıka ser uğraştım biraz...doğuran varmı yeni..

selam kizlar nasilsiniz, topik baya dagildi artik eeee bebisler dogunca pek zamanda olmuyor sanirim:emir_bebek: kimler dogum yapti su bir kac gundur tam takip edemedim de, dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum:KK54: bende tik yok hala ya, ne sanci ne baska bisey. 9 gunum kaldi zamanimin dolmasina, bakalim gelicekmi benim oglan 9 gune kadar:KK1:

canım bendde tık yok..bugünarkadaşım sanki göbeğin biraz düşmüş gibi dedi..inşallah öyledir..ne sancı var ne su ne nişan..nst de 40larda çımıştı sancı..ilk 35.haftamda girmiştimozaman 25 altındaydı ..15 lerde falan. 38.haftamdada 40lardaydı..bu bir gelişmemi yoksa bişey ifade etmiyormu?

ne güzel doğurdunda kızının göbeği düştü bile. darısı bizim başımıza biz hala nasıl doğuracağımızı bile bilmiyoruz :KK43: hayırlısı olsun diyorum artık dua ediyorum bol bol

aminnnn..hepimiz doğruruz bir an önce inş.

yaşadıklarının hemen hemen aynısını yaşadım.bana da doktor 2cm açıklığın var bi kaç gün içinde doğurursun dedi ama doğurmadım. Allah ne dilerse o olur. dr ların bişicik bildikleri yok bence. dr yüzünden stresli,korku ve heyecan dolu günler yaşadım halbuki doğumuma 8 gün var.yani 8 günü doldurduktan sonra doğuramayıp stres yaşasam neyse... bence endişelenme,kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ben de ,sabırla bekliyorum...

Bende sabirla gunumun dilmasini beklerken ha bugun ha yarin derken iyice strese girdim birde esim izin aldi kac gundur oda stres icinde is yerindekilere esim dogurcak demis yalqnci cikmis gobi olacak boyle sacma sapan bi durum iste

Gordum canim ama ben bilgisayardan girmiyorum o yuzden artik bu tip uygulamalari yapamiyorum benim icin fark etmez burdan da takip edebilirim veya biri bu dedigin baslikta forum acarsa oraya da yonele bilirim benim icin fark etmez :KK34:

bende acmayı bılmıyorum bılen biri acsın 1.sayfaya kopyalasın o zaman :26:

X