2012 Ekim Anneleri

kızlar gunaydın hepinize ve bebişlerinize,dogum yapacak olan arkadaslarım Allah yar ve yardımcınız olsun az kaldı kuzucuklarınızı koklamaya...dogum yapan arkadaslarım ve ben bizede Allah yar ve yardımcı olsun valla masumcum 2012 ekım bebeklerı dıye bır sayfa mı acsak orada sadece bebekler üzerıne paylaşımda bulunsak dıyorum buradan gecmısı takıp etmek zor oluyor bebekle ılgılı..bu fıkrı onaylayan arkadaslar begensin bakem bır nevı oylama yapmış olalım,

merhaba kızlar. Nasılsınız bakalım. 3 günüm kaldı kızıma kavuşmama ama zaman durdu sanki. uyuyamıyorumda nasıl geçicek bu 3 günnnnnnnnn

Kizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.

Canım inşaallah yatırır da bu sefer bebişinle dönersin evine Çok bunaltıcı böylesi. Bugün hem tarih hem de gün olarak çok güzel bi gün. Allah yüzümüze baksın; bebeklerimize sağ salim bize kavuştursun

Canim korkma sakin.

Bana 4 saat suni sanci verildi.Sanci grafigim tavan cikti,doktor-ebe sasirdi herkes cunku ben bir agri hissetmiyordum,istenilen acilmamda olmadi...

Bebek de aksi gibi sol tarafima yukariya dogru kacti,2 kisi karnima bastirdi bebek yukari ciktikca cikiyordu asagiya inmedi.Doktor daha fazla risk alamam diyerek beni

hemen sezeryana aldilar,sezeryanda bile 2 kisi karnima bastirdi bebek asagi insin diye...

Yasadigim bu maceralarin hepsi korkumdan oldu,ben korkunca kasildim bebek de kasildi.Korkmamak cok onemliymis simdi anladim....

Allah hayirli dogum nasip etsin insallah...

kızlar göğsüm çatladı canım çok yanıyor, ne yapabilirim kremde sürüyorum ama emdikçe iyileşmiyor...

kızlar selam yarın doktor kontrolümüz var acaba çatı muayenesi yapar mı? yani yapacağım falan demedi ama bunun bir zamanı var mı yani şu hafta da çatı

muayenesi yapılır diye?

canım eğer sezerayan olacağın kesinse yapmaz bana yapmadı gerek kalmıyor o zaman heralde. benim kız ters duruyo bebeğin döndüyse eğer normal düşünüyorsan yapabilir.

Kizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.

hayırlısıyla doğum yapıp bebeğini kucağına allırsın inş canım güzel haberlerini bekliyoruz

Sonunda doguruyorsun,Hadi Allah yardimcin olsun...

Aycaca;cok yatmamay calis,yorma da kendini ama daha cabuk toparlanirsin,sonda yerin gecer bir iki gune,benim sadece 3 gun acidi o da tivaletimi yaparken,benim 19. Gunum artik nerdeyse yuzustu yatabilecek duruma geliyorum,psikolojik olarakta daha iyiyim ama ilk on gun bende herseye aglamistim,istah konusu da aynen lohusayken cok yiyip kilo aldim derler ya ben tam tersi zorla sekerim dustu diye yiyorum,annem esime sikayet ediyor artik...

kızlar bilgisi olana varsa yazsın lütfen. benim kızım ters duruyor dönmedi daha başı aşağıya döndüğü zaman anlaşılıyormu merak ediyorum anlarmıyım döndüğünü oynuyor yer değiştiriyor ama aşağıya inip inmediğini anlamıyorum anlayan var mı acaba dönemdiği için kafam ona takıldı bu yüzden sezeryan olmak zorunda kalacağım sağsalim doğması önemli tabi ama normal olsun istiyordum

bence suni sancıdan korkma canım daha hızlandırıyo doğumu benm açılmam 5cm ken suni verildi 3 saatte doğum gerçekleşti. inş açılman olur sezeryana gerek kalmadan kurtulursun

kız noldu bizim normal doğum çatır çatır hayırlısı olsun cnım rabbim cuma saatinde bebişini kucağına almayı nasip etsin sağsalim tabi bizede :)

sonunda doguruyosun sen amelıyata gırdıkten 15 dk sonra bebegın dogucak toplam 1 saat olmadan bebısını goruceksın.merak etme sen gelmeden kımseye vermıyolar
ben verırler dıye epey uzulmustum.sunı sancı yapmadıgın ıyı olmus..hayırlı dogumlar arkadasımmm..

anlarsın asaga tarafın acıyor.sızlııyor gıbı bısey ben doguma gıttıgım gunun gecesı geberdım agrıdan

canım hangi mama kullanıyosun?

anlarsın asaga tarafın acıyor.sızlııyor gıbı bısey ben doguma gıttıgım gunun gecesı geberdım agrıdan

inş döner ağrısına razıyım sancısı kötü olmuş sende ama ben normal olsun diye çok istiyorum bayramda geliyor ya dr beklemek istemeyecek biliyorum 22 ekimde alırız dönemezse diyor. bir yerde okudum ayaktayken göbek deliğini görürsen dönmüş oluyormuş göbeğini görmezsen dönmemiş oluyormuş ben göremiyorum inş döner yaa

Kizlar 2gun sanci cektim nisanim geldi ama doguramadim :) sancilarda geri kacti zaten. 22 ekim sez. tarihim. Zorunlu dez. olucam ama nasill istiyordum normal dogumu kizlar anlatamam. o ani yasamak cok ozeldir. Epidural sez. dendw korkuyorum ama genelde olmak istemiyorum. kafam cok karisik. dogum yapmis anneler fikri olan varmi?

evet ,benim de sağ tarafım acıyor,düğümleri oradaymış iç dikişlerin ondan herhalde..ilk günlerde feci yanmalar oldu dönerken falan. hatta korkumdan 5-6 gün oturarak uyudum tüm gece..şimdi iyiyim,sola yatılması gerekiyormuş..solda rahat ediyorum gerçekten de..bakalım karnımdaki acı ne zaman tamamen geçecek
??
benim için farketmez,yeni bir başlık olabilir,adı da 2012 ekim bebekleri büyüyor olabilir..ama bu başlıktan da devam edilebilir..bağımlılık yaptı zaten..
muhtemelen doğmuştur bile...inşallah sağlıkla kucağındadır yavrucuk...

sanırım bunu tüm bebekler yapıyor..benim kızım da ya çok yukarıdaydı ya da o anda çıktı,kuvvetle bastırdılar çünkü..hatta doğumdan sonra göğüs kafesim acıyordu..çok ta rahattım,korkuyla da pek ilgisi yok gibi..

kızlar göğsüm çatladı canım çok yanıyor, ne yapabilirim kremde sürüyorum ama emdikçe iyileşmiyor...
süt vermeden önce ve verdikten sonra sütümden sıkıp sürüyorum..bir de sadece ucunu vermiyorsun di mi? ben bekliyorum ağzını kocaman açana kadar..lansinoh aldım ama gerek kalmadı,bir de tahinin üstündeki yağ diyorlardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…