Oh oh maşallah cnm be mutlu :)
Aynen canım ya bende böyleyin yalancı sancılar adet olacakta olamayan kadın gibi kıvran kıvran geçsin sınır oluyorumbede şimdi Dr gidiyorum allahım guzel seyler olsun bugün ne olur eğer yatiralim derse kabul edicem valla..
mavibattabiye sen ne yaptın kontrole gidecekmisin ? Hepimiz iyi haberlerle donelim ins kızlar bugün cuma mübarek gün dua edelim
günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı 39+2 olduk. doktor haftaya çarşambaya kadar doğum gerçekleşmezse perşembe günü duruma bakarız suni sancı yada sezeryanla alacapız dedi. korkuyorum suni sancıdan.
kızlar göğsüm çatladı canım çok yanıyor, ne yapabilirim kremde sürüyorum ama emdikçe iyileşmiyor...
Kizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.
kızlar selam yarın doktor kontrolümüz var acaba çatı muayenesi yapar mı? yani yapacağım falan demedi ama bunun bir zamanı var mı yani şu hafta da çatı
muayenesi yapılır diye?
Kizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.
günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı 39+2 olduk. doktor haftaya çarşambaya kadar doğum gerçekleşmezse perşembe günü duruma bakarız suni sancı yada sezeryanla alacapız dedi. korkuyorum suni sancıdan.
Hangi kremi kullaniyorsun Nergis?
Bana Lansinoh krem iyi geldi. linki bu Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
10 gr'ligini alsan seni baya goturur.iki parmaginin arasinda kremi ezip oyle sur...
Gecmis olsun...
sonunda doguruyosun sen amelıyata gırdıkten 15 dk sonra bebegın dogucak toplam 1 saat olmadan bebısını goruceksın.merak etme sen gelmeden kımseye vermıyolarKizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.
kızlar bilgisi olana varsa yazsın lütfen. benim kızım ters duruyor dönmedi daha başı aşağıya döndüğü zaman anlaşılıyormu merak ediyorum anlarmıyım döndüğünü oynuyor yer değiştiriyor ama aşağıya inip inmediğini anlamıyorum anlayan var mı acaba dönemdiği için kafam ona takıldı bu yüzden sezeryan olmak zorunda kalacağımsağsalim doğması önemli tabi ama normal olsun istiyordum
kızlar aynı durumdayım benım prens memede uyuyor uyandırıyorum 2 emıyor cenesı yoruluyor,uyuyor uyandırmaya calısıyoruz derın uyuyor sankı memeden süt degılde narkoz cekıyormama takvıyesı olmadan olmuyor hafıf sarılıgımız vardı atlatmak ıcın mama takvıyesıne baslamıstık sık beslemek gerekıyor sarılıkta çünkü, cok sukur cok hafıf bır sekılde atlattık doktoru mamayı azaltabılırsın hatta sadece anne sutune gecebılısın dedı ama nerdeeeee doymuyorkı ,mama verdıkce ıçim cız edıyor ama mamasız da olmuyor ,bırde gunduzlerı uyuyor gecelerı ayakta yatagına yatıramıyorum ille koynumda uyuyacak yatagına bırakınca cingarı basıyor,dun gece artık uykusuzluktan resmen ayakta uyudugumu farkettım,emzırme koltuguna ıkı yastık yerlestırdım kucagıma aldım sırtustu yatırdım,ayaklarımıda tabureye uzattım az az şekerleme yaptım
anlarsın asaga tarafın acıyor.sızlııyor gıbı bısey ben doguma gıttıgım gunun gecesı geberdım agrıdan
evet ,benim de sağ tarafım acıyor,düğümleri oradaymış iç dikişlerin ondan herhalde..ilk günlerde feci yanmalar oldu dönerken falan. hatta korkumdan 5-6 gün oturarak uyudum tüm gece..şimdi iyiyim,sola yatılması gerekiyormuş..solda rahat ediyorum gerçekten de..bakalım karnımdaki acı ne zaman tamamen geçecekYarin doktor kontrolum var,bandajim acilacak. :18:
Sezeryan olali 9 gun oldu. Evin icinde biraz fazla dolansam sondanin yeri aciyor ve kesi yerinin sag tarafi azicik yaniyor su an tek sikayetim bu.Sirt ustu yattigim icin de sirtim tutuk...
Bir de ped kullanmayi unutmusuz tabi aylarca ne rahattik,simdi az az da olsa kanama oldugu icin devamli ped kullanmak zorunda kalmak, hassas olan derimi daha da hassas yapti.SIk SIk degistirerek,pamuk dokulu ped kullanarak ve pudralayarak tahris olmus derimi iyilestirmeye cabaliyorum.Alerjik bunyeli biri olmak cok zor...
istahim cok olacak saniyordum lohusalik doneminde,ama istahim hic yok. Zorla annem tikiyor agzima :)
Aglamalarim azaldi gibi,depresyona girmiyorum sanirimBebegim banyo olurken agladim baya,cok duygusal bir andi,videoya cektik...
Simdilik lohusadan haberler bu kadar kizlar
benim için farketmez,yeni bir başlık olabilir,adı da 2012 ekim bebekleri büyüyor olabilir..ama bu başlıktan da devam edilebilir..bağımlılık yaptı zaten..kızlar gunaydın hepinize ve bebişlerinize,dogum yapacak olan arkadaslarım Allah yar ve yardımcınız olsun az kaldı kuzucuklarınızı koklamaya...dogum yapan arkadaslarım ve ben bizede Allah yar ve yardımcı olsun vallamasumcum 2012 ekım bebeklerı dıye bır sayfa mı acsak orada sadece bebekler üzerıne paylaşımda bulunsak dıyorum buradan gecmısı takıp etmek zor oluyor bebekle ılgılı..bu fıkrı onaylayan arkadaslar begensin bakem bır nevı oylama yapmış olalım,
muhtemelen doğmuştur bile...inşallah sağlıkla kucağındadır yavrucuk...Kizlar slam... Suan hastane odasindayim. Sezeryan icin hazirlandim. Bekliyorrum odada. :) hepinizin dualarini bekliyorum. Opuldunuz.
Canim korkma sakin.
Bana 4 saat suni sanci verildi.Sanci grafigim tavan cikti,doktor-ebe sasirdi herkes cunku ben bir agri hissetmiyordum,istenilen acilmamda olmadi...
Bebek de aksi gibi sol tarafima yukariya dogru kacti,2 kisi karnima bastirdi bebek yukari ciktikca cikiyordu asagiya inmedi.Doktor daha fazla risk alamam diyerek beni
hemen sezeryana aldilar,sezeryanda bile 2 kisi karnima bastirdi bebek asagi insin diye...
Yasadigim bu maceralarin hepsi korkumdan oldu,ben korkunca kasildim bebek de kasildi.Korkmamak cok onemliymis simdi anladim....
Allah hayirli dogum nasip etsin insallah...
süt vermeden önce ve verdikten sonra sütümden sıkıp sürüyorum..bir de sadece ucunu vermiyorsun di mi? ben bekliyorum ağzını kocaman açana kadar..lansinoh aldım ama gerek kalmadı,bir de tahinin üstündeki yağ diyorlardı..kızlar göğsüm çatladı canım çok yanıyor, ne yapabilirim kremde sürüyorum ama emdikçe iyileşmiyor...