2012 Ekim Anneleri

Benim oldu fericin senin ne zaman oldu ve hala var mi

çatı muayenesinden sonra açık renk bi kanamam oldu ve ertesi güne kadar devam etti.şimdi kanama falan yok,nişan artık gelir mi bilmiyorum. ama bugün ne olur ne olmaz diye devlet hast. kadın doğum acile gittim. hiiiiç umursamadı dr,beni de aydınlatmadı. her doktor kendi kafasına göre hareket ediyo gibime geliyo. biri kanama sonrası hastanede kal diyo öteki git... bişeycik anlamadım. annem gibi eve ebe çağırıp evde doğursam bu kadar stres yaşamazdım heralde.

Sağol :KK19:hafif ağrılarım vardı zaten pazar gecesi sıklaştı gece 3 te iyice arttı nişan geldi 5 e kadar evde sancı çektim 6 cm açıklığım vardı 7 30 da doğdu kuzum:KK16:
kolayolmuş anlaşılan,darısı başımıza inşallah. Allah analı babalı büyütsün.

kızlar sabah doktorumuz var beklenen dogum tarihimde doldu ama hala gelmedi ogluş sancılarım vardı bakalım yarın acıklık varmı dualarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunku :KK52: fursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben :KK16:

Slm kizlar cok.yorgun uykusuz ve bitkinim

selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...

aynı dertten muzdaribim.. sütümüzün az olmasından kaynaklanıyor,coğaltmak için calışmalara basladım inşllah artarda mama takviyesine gerek kalmaz tüm gün göğsümde yarı uyuyor yarı emiyor aksam ise iyce acıkıyor ve sütüm yetmiyor.. Allahım bizlere bol süt,bebeklerimize de güç ver,saglık ver... mutlu huzurlu olsunlar biim de içimiz rahat olsun yarabbimm amin......

kızlar aynı durumdayım benım prens memede uyuyor uyandırıyorum 2 emıyor cenesı yoruluyor,uyuyor uyandırmaya calısıyoruz derın uyuyor sankı memeden süt degılde narkoz cekıyor:KK1::KK1: mama takvıyesı olmadan olmuyor hafıf sarılıgımız vardı atlatmak ıcın mama takvıyesıne baslamıstık sık beslemek gerekıyor sarılıkta çünkü, cok sukur cok hafıf bır sekılde atlattık doktoru mamayı azaltabılırsın hatta sadece anne sutune gecebılısın dedı ama nerdeeeee doymuyorkı ,mama verdıkce ıçim cız edıyor ama mamasız da olmuyor ,bırde gunduzlerı uyuyor gecelerı ayakta yatagına yatıramıyorum ille koynumda uyuyacak yatagına bırakınca cingarı basıyor,dun gece artık uykusuzluktan resmen ayakta uyudugumu farkettım,emzırme koltuguna ıkı yastık yerlestırdım kucagıma aldım sırtustu yatırdım,ayaklarımıda tabureye uzattım az az şekerleme yaptım :KK1:

Sağol :KK19:hafif ağrılarım vardı zaten pazar gecesi sıklaştı gece 3 te iyice arttı nişan geldi 5 e kadar evde sancı çektim 6 cm açıklığım vardı 7 30 da doğdu kuzum:KK16:
Ayy be guzel ya suni sancisiz doğurmuşsun :) darısı bize
Yarın doğuma gidiyorum sabah,dualarınızı bekliyorum..
Hadi bakalım canım ya Rabbim yardımcın olsun :)
kızlar sabah doktorumuz var beklenen dogum tarihimde doldu ama hala gelmedi ogluş sancılarım vardı bakalım yarın acıklık varmı dualarınızı bekliyorum

Dularimiz musterek canim sende et bana Benim de var kontrolum belki de doguma girerim aciklik artıysa suniyle başlatirlar belki hakkımız da hayirlsi olsun cnm :KK66:

kızlar artık sonlamalara başladık galiba doğumlar çoğaldı iyice ne güzel de ben niye uyuyamıyoroum bilen varmı yaa

Off allahım son gunler ne zor karnım oldu davul gibi arık saga sola carpmaktan korkar oldum yurusen yurunmez yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın yarn muayenem var ve sezeryan tarihi alıcam artık

günaydın kızlar , herkesler iyidir umarım , benim bu kızışım gündüzleri pek hareket etmiyo artık hareketleri azaldı sanki diyordumki akşam eşim işten geldikten sonra yatana kadar hiç durmadı , halay çekiyo sanki içeride :KK64: hiç böyle olmamıştı , bişeydenmi rahatsız oldu die düşünmeye başladım artık , hiperaktifmi oluyo yoksa durdukça sıkıntıdan :26:

Off allahım son gunler ne zor karnım oldu davul gibi arık saga sola carpmaktan korkar oldum yurusen yurunmez yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın yarn muayenem var ve sezeryan tarihi alıcam artık

eveettt aynen ve hergün biraz daha zor oluyor , yaşlı neneler gibi yattığım yerden bi halle kalkıyorum , az kaldı sabırrr :KK37:

Gunaydin tatlim rabbim bebegini sana bagislasin dogum hikayeni okuyamadim sanada gecmis olsun allah yardimcin olsun lohusayiz dua edemiyoruz ama iyi temenlilerimiz seninle....
lohusaların duası kabul olurmuş canım.ben sürekli okuyorum dua ayet içimden.Allah razı olsun

bugün bdt'nin son günü. Bıktım artık şiddeti artmayan yalancı sancılardan; heveslenip sonuçlanmamasından, arayıp soranlara "yok doğurmadım" demekten:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:. Çok canım sıkkın uyandım bu sabah:KK25::KK25::KK25::KK25:. Sabaha kadar hafif hafif sancın olsun; sabah geçsin:KK50::KK50::KK50:. Dün akşam çatı kemiğim ayrılıyordu resmen birbirinden; bacaklarımı açarak yürümek zorunda kalıyordum. 3'te randevum var; bakalım ne diyecek dr:26::26::26::26:. dua edin kızlar; doğurmak istiyorum ben

günaydın kızlar , herkesler iyidir umarım , benim bu kızışım gündüzleri pek hareket etmiyo artık hareketleri azaldı sanki diyordumki akşam eşim işten geldikten sonra yatana kadar hiç durmadı , halay çekiyo sanki içeride :KK64: hiç böyle olmamıştı , bişeydenmi rahatsız oldu die düşünmeye başladım artık , hiperaktifmi oluyo yoksa durdukça sıkıntıdan :26:

herkese günaydın...benimki de bazen aşırı hareketli oluyo. bi yerde okudum,karnınızın üzerindeki kitabı düşürebilecek güçte hareketler hissedebilirsiniz diyodu :) doğum korkusuyla uykularım kaçar oldu,bi sebepten uyanınca tekrar uyumak çok zor oluyo. "nasıl olacak,sağlıklı olabilecek miyiz..." çook düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bugün bdt'nin son günü. Bıktım artık şiddeti artmayan yalancı sancılardan; heveslenip sonuçlanmamasından, arayıp soranlara "yok doğurmadım" demekten:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:. Çok canım sıkkın uyandım bu sabah:KK25::KK25::KK25::KK25:. Sabaha kadar hafif hafif sancın olsun; sabah geçsin:KK50::KK50::KK50:. Dün akşam çatı kemiğim ayrılıyordu resmen birbirinden; bacaklarımı açarak yürümek zorunda kalıyordum. 3'te randevum var; bakalım ne diyecek dr:26::26::26::26:. dua edin kızlar; doğurmak istiyorum ben
41.haftanın sonuna kadar vaktimiz var.geçen yıl ablam bdt den üç gün sonra doğurdu,her şey gayet güzel ilerledi. bebişini çok rahat ettirmişsin demek ki çıkası yok :) ama sıkma canını,hep orda kalıcak hali yok yaa. dr hemen sezaryen derse kulak asma bence şimdilik,anormal bi durum yoksa...

41.haftanın sonuna kadar vaktimiz var.geçen yıl ablam bdt den üç gün sonra doğurdu,her şey gayet güzel ilerledi. bebişini çok rahat ettirmişsin demek ki çıkası yok :) ama sıkma canını,hep orda kalıcak hali yok yaa. dr hemen sezaryen derse kulak asma bence şimdilik,anormal bi durum yoksa...

Canım biliyorum 42. haftaya kadar vakti var hatta. Ama benim sabrım tükendi neredeyse:KK53::KK53:. 37. haftada nst'de sancım çıkınca baya bir heveslenmiştim ben 38. haftada olacak diye:KK17::KK17::KK17:. 20 gündür her an "eli kulağında" diyerek bekliyorum da canım ondan sıkıldı:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:. Bu kadar bekledikten sonra sezeryan istemem zaten. Dayanırım biraz daha; çok şükür anormal bir durum yok.

Yarin doktor kontrolum var,bandajim acilacak. :18:

Sezeryan olali 9 gun oldu. Evin icinde biraz fazla dolansam sondanin yeri aciyor ve kesi yerinin sag tarafi azicik yaniyor su an tek sikayetim bu.Sirt ustu yattigim icin de sirtim tutuk...

Bir de ped kullanmayi unutmusuz tabi aylarca ne rahattik,simdi az az da olsa kanama oldugu icin devamli ped kullanmak zorunda kalmak, hassas olan derimi daha da hassas yapti.SIk SIk degistirerek,pamuk dokulu ped kullanarak ve pudralayarak tahris olmus derimi iyilestirmeye cabaliyorum.Alerjik bunyeli biri olmak cok zor...

istahim cok olacak saniyordum lohusalik doneminde,ama istahim hic yok. Zorla annem tikiyor agzima :)

Aglamalarim azaldi gibi,depresyona girmiyorum sanirim :KK1: Bebegim banyo olurken agladim baya,cok duygusal bir andi,videoya cektik...

Simdilik lohusadan haberler bu kadar kizlar :KK3:

Saol canim:) Bugun hastaneden cikiyoruz:KK76: Evimize gitmek icin sabirsizlaniyorumm
Oh oh maşallah cnm be mutlu :)

Canım biliyorum 42. haftaya kadar vakti var hatta. Ama benim sabrım tükendi neredeyse:KK53::KK53:. 37. haftada nst'de sancım çıkınca baya bir heveslenmiştim ben 38. haftada olacak diye:KK17::KK17::KK17:. 20 gündür her an "eli kulağında" diyerek bekliyorum da canım ondan sıkıldı:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:. Bu kadar bekledikten sonra sezeryan istemem zaten. Dayanırım biraz daha; çok şükür anormal bir durum yok.

Aynen canım ya bende böyleyin yalancı sancılar adet olacakta olamayan kadın gibi kıvran kıvran geçsin sınır oluyorum :KK47: bede şimdi Dr gidiyorum allahım guzel seyler olsun bugün ne olur :KK43: eğer yatiralim derse kabul edicem valla..
mavibattabiye sen ne yaptın kontrole gidecekmisin ? Hepimiz iyi haberlerle donelim ins kızlar bugün cuma mübarek gün dua edelim :KK16:

günaydın kızlar benimde dün kontrolüm vardı 39+2 olduk. doktor haftaya çarşambaya kadar doğum gerçekleşmezse perşembe günü duruma bakarız suni sancı yada sezeryanla alacapız dedi. korkuyorum suni sancıdan.:KK50:

bütün gece ağladı yavrum hiç uyumadı karnını doyurdum altını aldım gazıda çıktı ama hep ağladı çok zor ağlayınca dayanamıyorum:KK43:

X