Benim oldu fericin senin ne zaman oldu ve hala var mi
çatı muayenesinden sonra açık renk bi kanamam oldu ve ertesi güne kadar devam etti.şimdi kanama falan yok,nişan artık gelir mi bilmiyorum. ama bugün ne olur ne olmaz diye devlet hast. kadın doğum acile gittim. hiiiiç umursamadı dr,beni de aydınlatmadı. her doktor kendi kafasına göre hareket ediyo gibime geliyo. biri kanama sonrası hastanede kal diyo öteki git... bişeycik anlamadım. annem gibi eve ebe çağırıp evde doğursam bu kadar stres yaşamazdım heralde.
kolayolmuş anlaşılan,darısı başımıza inşallah. Allah analı babalı büyütsün.Sağolhafif ağrılarım vardı zaten pazar gecesi sıklaştı gece 3 te iyice arttı nişan geldi 5 e kadar evde sancı çektim 6 cm açıklığım vardı 7 30 da doğdu kuzum
Merhaba arkadaslar hepinize hayirli dogumlar diliyorum. Bebek dogduktan sonra esas baslayacak maceraniz cok yorucu valla doymuyoruz bir turlu en kotusu de uykusuzluk ama size simdiden bol bol uyku depolayin demeyecem hamileyken duymaktan ifrit oldugum bir kelimeydi cunkufursat buldukca kucuk sekerlemelr yapiyoruz bebek uyudukca uyuyoruz iste ya da evin islerini hallediyoruz bir duzene girene kadar boyle zorluk yasayacaz ama deger meleklerimize kurban olurum ona ben
Slm kizlar cok.yorgun uykusuz ve bitkinim
selam kızlar.. yorgun ve uykusuzummm bebeğimi emziriyorum ama doymuyor yahu doymuyorrrr sonra mama veriyoruz anca o zaman sakinleşiyo gerçekten acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum bebeğimde ya 3-4 saat kucağımda kalıp emzirdiğim oluyo yarı uykulu yarı uyanık bir şekilde.. sizin bebekleriniz nasıl yani ben önceden benim verdiğim sütle doyar sanıyodum ama nerdeee...
aynı dertten muzdaribim.. sütümüzün az olmasından kaynaklanıyor,coğaltmak için calışmalara basladım inşllah artarda mama takviyesine gerek kalmaz tüm gün göğsümde yarı uyuyor yarı emiyor aksam ise iyce acıkıyor ve sütüm yetmiyor.. Allahım bizlere bol süt,bebeklerimize de güç ver,saglık ver... mutlu huzurlu olsunlar biim de içimiz rahat olsun yarabbimm amin......
Ayy be guzel ya suni sancisiz doğurmuşsun :) darısı bizeSağolhafif ağrılarım vardı zaten pazar gecesi sıklaştı gece 3 te iyice arttı nişan geldi 5 e kadar evde sancı çektim 6 cm açıklığım vardı 7 30 da doğdu kuzum
Hadi bakalım canım ya Rabbim yardımcın olsun :)Yarın doğuma gidiyorum sabah,dualarınızı bekliyorum..
kızlar sabah doktorumuz var beklenen dogum tarihimde doldu ama hala gelmedi ogluş sancılarım vardı bakalım yarın acıklık varmı dualarınızı bekliyorum
luna82
Canım gözün Aydın Allah anali babali büyütsün maşallahal:)
Off allahım son gunler ne zor karnım oldu davul gibi arık saga sola carpmaktan korkar oldum yurusen yurunmez yatsan yatamazsın kalksan kalkamazsın yarn muayenem var ve sezeryan tarihi alıcam artık
lohusaların duası kabul olurmuş canım.ben sürekli okuyorum dua ayet içimden.Allah razı olsunGunaydin tatlim rabbim bebegini sana bagislasin dogum hikayeni okuyamadim sanada gecmis olsun allah yardimcin olsun lohusayiz dua edemiyoruz ama iyi temenlilerimiz seninle....
günaydın kızlar , herkesler iyidir umarım , benim bu kızışım gündüzleri pek hareket etmiyo artık hareketleri azaldı sanki diyordumki akşam eşim işten geldikten sonra yatana kadar hiç durmadı , halay çekiyo sanki içeridehiç böyle olmamıştı , bişeydenmi rahatsız oldu die düşünmeye başladım artık , hiperaktifmi oluyo yoksa durdukça sıkıntıdan :26:
41.haftanın sonuna kadar vaktimiz var.geçen yıl ablam bdt den üç gün sonra doğurdu,her şey gayet güzel ilerledi. bebişini çok rahat ettirmişsin demek ki çıkası yok :) ama sıkma canını,hep orda kalıcak hali yok yaa. dr hemen sezaryen derse kulak asma bence şimdilik,anormal bi durum yoksa...bugün bdt'nin son günü. Bıktım artık şiddeti artmayan yalancı sancılardan; heveslenip sonuçlanmamasından, arayıp soranlara "yok doğurmadım" demekten. Çok canım sıkkın uyandım bu sabah . Sabaha kadar hafif hafif sancın olsun; sabah geçsin . Dün akşam çatı kemiğim ayrılıyordu resmen birbirinden; bacaklarımı açarak yürümek zorunda kalıyordum. 3'te randevum var; bakalım ne diyecek dr:26::26::26::26:. dua edin kızlar; doğurmak istiyorum ben
41.haftanın sonuna kadar vaktimiz var.geçen yıl ablam bdt den üç gün sonra doğurdu,her şey gayet güzel ilerledi. bebişini çok rahat ettirmişsin demek ki çıkası yok :) ama sıkma canını,hep orda kalıcak hali yok yaa. dr hemen sezaryen derse kulak asma bence şimdilik,anormal bi durum yoksa...
Oh oh maşallah cnm be mutlu :)Saol canim:) Bugun hastaneden cikiyoruzEvimize gitmek icin sabirsizlaniyorumm
bugün bdt'nin son günü. Bıktım artık şiddeti artmayan yalancı sancılardan; heveslenip sonuçlanmamasından, arayıp soranlara "yok doğurmadım" demekten. Çok canım sıkkın uyandım bu sabah . Sabaha kadar hafif hafif sancın olsun; sabah geçsin . Dün akşam çatı kemiğim ayrılıyordu resmen birbirinden; bacaklarımı açarak yürümek zorunda kalıyordum. 3'te randevum var; bakalım ne diyecek dr:26::26::26::26:. dua edin kızlar; doğurmak istiyorum ben
Canım biliyorum 42. haftaya kadar vakti var hatta. Ama benim sabrım tükendi neredeyse. 37. haftada nst'de sancım çıkınca baya bir heveslenmiştim ben 38. haftada olacak diye . 20 gündür her an "eli kulağında" diyerek bekliyorum da canım ondan sıkıldı . Bu kadar bekledikten sonra sezeryan istemem zaten. Dayanırım biraz daha; çok şükür anormal bir durum yok.