Herkese hayirli gunler. Uzun zamandir sizi takip ediyorum sizi yazmsk bugune nasip oldu. 38+1 gunluk hamileyim haftalik kontrolum vardi dun. ara ara kasilma ve adet sancisi gibi ufak tefek agrilarim oluyodu ve drum alttan muayene etti ve 1cm qciklik oldugunu soyledi ve eve donerken arabada akinti gibi bisey hissettim onemsemedim daha sonra bir daha birdaha derken bir elledim ki kanamam var.eve gittim 1 saat falan ara ara kanamam eevam etti nst icin geri godecektik ve gittik dr tekrar muayene etti ve dogumun baslamis dedi dunden beride akibti seklinde kanamam devam ediyo ne sancim var ne bisey tekrar gitmeli miyim ne yapmaliyim size sormak istedim.
Herkese hayirli gunler. Uzun zamandir sizi takip ediyorum sizi yazmsk bugune nasip oldu. 38+1 gunluk hamileyim haftalik kontrolum vardi dun. ara ara kasilma ve adet sancisi gibi ufak tefek agrilarim oluyodu ve drum alttan muayene etti ve 1cm qciklik oldugunu soyledi ve eve donerken arabada akinti gibi bisey hissettim onemsemedim daha sonra bir daha birdaha derken bir elledim ki kanamam var.eve gittim 1 saat falan ara ara kanamam eevam etti nst icin geri godecektik ve gittik dr tekrar muayene etti ve dogumun baslamis dedi dunden beride akibti seklinde kanamam devam ediyo ne sancim var ne bisey tekrar gitmeli miyim ne yapmaliyim size sormak istedim.
canım çok emin değilim ama aptamilin ammaları yurt dışında yasaklandı diye nbiliyorum..bi ara haberlerde duymuştum..içinde bebeğe zarar veren bişeyler vardı..bi araştır istersen..Valla ben sahsen oyle bi durum olyrsa aptamil pre almayi dusunuyorum
oyle abartili fiyatlara gerek yok bence ama insallah sutumuz gelir gerek kalmaz
maaşallah canım allah bağışlasınSlm kixlar 7ekim gecesi 37 + 5 deyken saat 3te aniden duyumun bosslmasiyla hastaneye geldik.epidural normal dogumla kixim 9ekim sast 11 ci varinda (benim dogdugum gunde dogdu:)darisi basiniza ins
allah bağışlasın..ne güzel maşallah..darısı bize..merhaba kızlar 08.10.12 sabahı saat 07.15te normal doğumla oğluma kavuştum :) darısı tüm bekleyenlerin başına. saat 7de sezeryan diye girdiğim ameliyathaneden 7.20de normal doğurarak çıktım hikayemi ayrıca bir ara yazarım :) oğlum 3.500 gr ve 52 cm.
selam kızlar, ızdırap dolu bir geceden sonra bugün kontrole ve cildiye ye gittim. bebişimiz kızçemiz 3450 gr olmuşdoktorum vücudumdaki kızarıklık/kabarıklıkları görünce cildiye ye yönlendirdi ve bir çok tahlil istedi, tahlilleri yarın sbah yptıracağım. doktorum çok kilo alanlarda karaciğerle ilgili sorun olabilir dedi ona bakmamız gerekir var ise bebeğin zarar görüp görmediğini bir an önce anlamız gerekir dedi, bebeğe geçme gibi bir durum var veya şüphesi var ise sezeryanla almamız gerekebilir dedi.
kızlar bizim için dua edin, bu kadar yol katetmişken normal doğum beklerken başımıza bunlar geldi.
ne olur bizden de dualarınızı esirgemeyin sonuçlarımız temiz çıkşın yrın tek dileğim şu an
doğum yapan annişler bebişiniz nekadar sıklıkta emiyor?
bizim afacanı uyandıramıyorum bi türlü emmek için çok uykucu
eger sulu degilse kanaman niþan degilse yani hemen doktorunu aramalýsýn bence hatta direk git inþallah önemli biþey yoktur ama muhakkak git
Arkadaslar merhaba... size birsey soracagim. Cuma gunu suni sanci denenecek, lmadi sezeryan... sutum gemezse diye soruyorum. Siz bebeklerinize mama alirken probiyotik bilmemneler de aldiniz mi ik sferinde? Gecenlerde bir arkadasim dogum ypti. Sutu gelmeyince probiyotik bimemne aldik dedi. Eczanede topamda 170 tl odemisler. Hazirlikli olmak adina soruyorum. Cevap verirseniz cok sevinirim.
cimeka cimosssss kizcen coook tatli masallah subanallah, Allah nazarlardan saklasinisir onu annesi kollarindan
Kizlar bu arada,oglumun dr u en az 2 aylik olana kadar islak mendil kullanmayin ya pamugu islatip silin ya da islak pamuk mendil kullanin dedi...
Cimeka cim islak kalmamasina ozen gosteriyorum,dr um tamamen sans isi olabiliyor dedi,akintiyi sikti cikardi cok yok dedi,kapatti ustunu bakalim yarin yine gidicem,insallah gecmis olur.
Kizlar benim oglus uyumusken bende yatayim....
hadi yaa gözünaydın canım inşallah sezeryana gerek kalmadan suniyle gelir gelmessede sen elinden geleni yaptın mecburi sezaryen
slm kızlarr..hadi ama ya hala doğurmayanlar var çabuk doğurun geceler uykusuz da olsa çok güzel bu minik fırlamalar..uyanınca bir an uyku tatlı geliyor ama kucağına aldın mı bir de kokusunu içine çektin mi bitti.herşeyi unut şapıltılarını dinle :) bir de gaz sancısı çekmeseler..içim gidiyor o kıvrandıkçarezene çayı içmeye başladım umarım faydası olur.
Kızlar bgn nişanım geldi,heyecan bastı..korku,merak,heyecan çok fenayım
normal dogumu bekleye bekleye bebek şekerlerim bile tozlandı =((
Selam İzmir'li arkadaşım, henüz doğum yapmadın sanırım
Sana tavsiyem asla sütüm gelmezse diye düşünme, o süt gelecek arkadaşAma ilk günler çok az geliyor, sakın endişe etme. Bebek emdikçe artacak sütün. Mama verirsen bebeğin memeden soğur, o emmezse de sütün yavaş yavaş azalır Allah korusun. Göğüslerini iki saatte bir boşaltman gerekecek, gerek emzirerek, gerek sağarak. Hatta emzirdiken sonra göğsünde kalan sütü bile mutlaka sağ, göğsünde kalmasın. Göğüste kalan süt tıkanıklık yapabileceği gibi, en önemlisi süt üretmek için göğsünün beyine süt bitti, süt üret sinyali vermesi gerekiyor, bu yüzden de göğsündeki sütün iki saatte bir boşalması şart.
Ayrıca bir tavsiye daha, her seferinde tek meme vermeye dikkat et, yani birini bitirmeden diğerini verme. Çünkü memeden ilk gelen süt, daha hafif, daha sulu ve yağsız ve doygunluk sağlamıyor, sonlara doğru ise daha kıvamlı, yağlı ve doygunluk sağlayan süt geliyor. Önce bir memenin yarısını, sonra diğer memenin yarısını emzirirsen bebek karnı dolduğu halde doymuyor ve gaz yapıyor, huysuzluk yapıyor.
Önce birini bitirtir, doymazsa ondan sonra ikinci memeyi emzir, naçizane tavsiye. Söylediğim gibi bebek bir hafta yoğun bakımda kalınca, bebek hemşireleri de beni iyi eğittiler
Hayırlı, sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum
selam kızlarrr bızım 1 ayımız doldu mevludunu ne zaman yapsam dıe dusunuorum .. bu arada kızımm memede uyumaya cok alıstı??? anneler sız sutunuzu sagıp gece bıberonla verıyormusunuz?