- 3 Şubat 2012
- 1.607
- 1
senin duyguların benim duygularım olabilir mi yazdıklarına bire bir katılıyorum o kadar beni anlatmışsın ki aynı şeyleri yaşıyorum sonrada annem kızıyor ne çok çamaşır yıkıyosun, ütün hiç bitmiyor ne çok yemek yapıp duruyosun, ne çok evi süpürüyosun diye ne yapayım her an her şey olabilir, ayy diyorum sabaha duş alsam sonra diyorum gece sancım gelirse herşeyim böyle diken üstündeyim.
Aynı valla... Her yıkadığım çamaşırı kurur kurumaz ütülüyorum.. 2 parça birşey çıksa bile.. Ki 2-3 gün beklemişse yıkanacaklar. Bayağı birikiyor. Aman bir yandan yıka bir yandan ütüle.. Yemek yap, bulaşığı kaldır. Duş al banyoyu temizle derken. Bir bakıyorum btün gün durmamışım. Ev tertemiz valla Elimde toz beziyle gezer oldum. Bir elimde bez, bir elimde fısfıs Annem benden titiz, düzenli kadındır. O bile şaşırır oldu bu halime ama hak veriyor bir yandan da.. Eve glince işimiz zor olmasın. Kimseye iş kalmasın. Herkes ne çıkarsa halletsin olsun bitsin. Yoksa utanırım annemlere falan iş bırakmaya.. Yine de hazırlıksız yakalanırsak yapacak birşey yok ne yapalım :)