- 22 Kasım 2011
- 1.210
- 904
evet canım..normal bekliyorum istiyorum..yarın çatı muayenem yapılcak umarım bi aksilik çıkmaz.inşallah gönlümüze göre bir avazda kurtuluruz hepimiz canım:)gllsshh arkadaşım nişan gelmiş senin demekki :) Ay ne güzel. Normal bekliyordun zaten demi. İnşallah gerisi kolay geçer ve bir avazda çıkarırsın bebeğini :=)))
kızlar delirmek üzereyim... akşam da yazmıştım egzma oldum sanırım doktorun verdiği ilaç yan etki yaptı sanırım diye ama yok bu sefer çok kötü oldu heryerim kızardı kabardı dayanılmaz halde kaşınıyor, gece uykudan uyandım çok rahatsız edici. doktorum aradım bugün böyle böyle oldu dedim ne yapayım geleyim mi cildiyeye mı gideyim dedim yok gelmene gerek yok dedi bol su iç vücuttan at dedi. içiyorum ama bir faydası olmadı aksine daha çok dağılıyor gibi geliyor bana. normalde çarşamba kontrole gidecektim ama yarına aldım randevumu sabah 10.50ye verdiler. o zamana kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum. kızlar çok kötüyüm netten baktığım kadarı ile kurdeşen oldum sanırım. acile gitsem yardımcı olabilirler mi? bebeğime bir zararı var mıdır? sinirlerim çok bozuldu
güzelim belkide dediğin gibi kurdeşende olabilir. acile gitsende pek yardımcı olcaklarını sanmıyorum, keşke bugün bi cildiyeye gitseydin. bu durumlarda kadın doğumcu pekte faydalı olmuo. su iç at ne yaa?? gerçi yinede onlar bilirlerde ne bileyim ben bence yarın bi cildiyeye görün. sakin olmaya çalış. ılık bi duş al iyi gelir diye düşünüyorum? :26:allah yardımcın olsun canım..