2012 Ekim Anneleri

Gogusler ne ilginc..kahverengi kismin tamamina yakininin girecegini biliyordum da oralardan sut cikacagini sanmiyordum.tamamina yakini girmeli emmesi daha kolay olur ve yara olmaz diye dusunuyordum...sadece ucundaki puturlerden sut gelir diye dusunuyordum...

Merhabalar,

Uzun zamandır foruma bakınıyordum, ancak şimdi aranıza katılıyorum.yarın ben de doğuma gidiyorum. Kombine sezeryan ile kızımla buluşacağız. Heycanlıyım çok.
Hepinize sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum. Herkes güzel haberlerle döner umarım.

Bende kombine ile doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım...Hayırlı doğumlar güzel haberlerinizi bekliyoruz

Gogusler ne ilginc..kahverengi kismin tamamina yakininin girecegini biliyordum da oralardan sut cikacagini sanmiyordum.tamamina yakini girmeli emmesi daha kolay olur ve yara olmaz diye dusunuyordum...sadece ucundaki puturlerden sut gelir diye dusunuyordum...

cnm ya yıne uca yakın bölumden sut gelıyo ay sende bı bıkaç delıkten fışkırısını görsennnnnnn

kızlar yarın bizede dua edin sabah 8 de sezeryanımız var ben çok heycanlıyım:18::18:

kızlar sut konusunda daha oncede demıştım sıze ben dogum oncesı hergun hoşaf yaptı k.valıdem hergun hıç kacırmadan ıçtım ve sutum dogumdan once geldı memışlerımde çok kuçuktu kocaman oldu demıştım.şimdi dogumdan sonra hoşafı saat bası ve ozellıkle emzırırken ıçıyorum ınanırmısınız sutum okadar bolkı nazar degmesın bırını emerken ötekınden akıyor akan yabana gıdıyor ona uzuluyorum bıberona koyup vermek ıstemıyorum
hoşafta kara uzum ayva ve kayısı

kızlar sut konusunda daha oncede demıştım sıze ben dogum oncesı hergun hoşaf yaptı k.valıdem hergun hıç kacırmadan ıçtım ve sutum dogumdan once geldı memışlerımde çok kuçuktu kocaman oldu demıştım.şimdi dogumdan sonra hoşafı saat bası ve ozellıkle emzırırken ıçıyorum ınanırmısınız sutum okadar bolkı nazar degmesın bırını emerken ötekınden akıyor akan yabana gıdıyor ona uzuluyorum bıberona koyup vermek ıstemıyorum
hoşafta kara uzum ayva ve kayısı

Masallahh cnm yaa:nazar::nazar::nazar: ende k.y yaptiricam kayisi. ayva zaten cok yapiyormus birde kaliteli sut yapiyormus ama ayvayi nerden alicaz hosaf yapmak icin buzlugumuz da yok

günaydın kızlar , dün doktorumuza gittik ama bizimki kongrede olduğundan eşi baktı , 3200 dedi kilosuna , yerleşimi gayet iyi dedi ve açılma varmı die baktı kiii hiç yok , tam tersi çok kapalı , parmağı zor girdi kadının :26: e 9 aydır kocişle kardeş kardeş uyuyup bide kegel yaparsan böyle oluyor demekki , bana bi çare söleyin kızlar nasıl açıcam ben bu rahimağzını :KK50: nst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten :KK16:

Canim ben google a dogumu hizlandiran seyler yazdim sunlar cikti
İliskiye girmek sperm acilma yapiyormus
Kivi ananas yemek
hatta bi arkadasim gunde 4 tane kivi yiyorum cok seviyorum demisti bende nasil yiyosun yaa insanin agzi ne bicim olur demistim kiz 32 haftalikken erken dogum yapti suyu geldide
Bi denenebilir kivi ama iliskiden korkuyorum ben zarar verecekmis gibi geliyo

cnm ya yıne uca yakın bölumden sut gelıyo ay sende bı bıkaç delıkten fışkırısını görsennnnnnn

Ya canim gormem mi hic:KK9: gercekten fiskiye gibi fiskiriyor..

Cinarefeninannesi senin de dedigin gibi sutler bosa akiyor..benim kizim nefes almayi bile unutuyor bazen.tikanacak gibi oluyor paniklettiriyor beni..

kzlar selam, gerçek doğum sancısı nasıl anlaşılır bilen varsa ne olur paylaşsın, yaklaşık bir saattir bebğim kıpır kıpır ve arada aşağılara doğru batma -acı hissi oluyor sizce ne yapmalıyım? panik yapmak istemiyorum...

kzlar selam, gerçek doğum sancısı nasıl anlaşılır bilen varsa ne olur paylaşsın, yaklaşık bir saattir bebğim kıpır kıpır ve arada aşağılara doğru batma -acı hissi oluyor sizce ne yapmalıyım? panik yapmak istemiyorum...

canım benim bugün gün içinde aynı şey başıma geldi. kasıklarımda ve dediğin gibi aşağılarda bi acı oldu bi süre. kalçam filanda oturunca ağrıdı çok. biraz kalkıp dolaştım. ayakta uzun süre duramadım ağrım arttı. sonra duşa girdim çıktım. geçti. belki diyorum bebiş mi yerleşiodu kanala? bende bilemedim. şimdi kızımda kıpırdama neredeyse yok. çok minik hareketlerini hissediyorum, biran önce yawrumlarımızı kucağımıza alsaydıkta rahat etseydik:26: allah yardımcımız olsun..

Yok canim sonrasinda bisey surulmuyor...yaaaaa bizim gobis dusemedi sinir oldum.yarin kontrole missss gibi gidelim diyordum ama yokkkk..biz de annemle sildik bebegi.ama saclar cok kotu.soyle bi yikayaydik iyiydi...dustu dusecek diyorum ama dusmuyor..az kaldi sanki....

cvp için sağol canım,
bizde 1 hafta 1 günlüğüz aramızda 1 gün var bizim göbekte düşmedi üstelik biz bebeğimin cildindeki kırmızı lekeler nedeniyle her gün banyo yaptık hastanedeki günler de dahil,yine de düşmedi....sen kurtuldun sıra bana gelsin artık çok tedirgin edici şu göbek düşme olayı...
bu arada lilypie tickerını değiştirmişsin ben değiştirmeye çalışıyorum hata veriyor...çizelge formatı desteklenmiyor falan gibi neyi yanlış yapıyorum anlamadım...nasıl değiştirdin sen?

iyi geceler kızlarcım yarın 39.haftama başlıyorum inşallah ama daha doğumla ilgili pek bulgu yok bende:KK49: birkaç gündür temizlik yaptığımdan olsa gerek belim biraz ağrıyor bebek aşağıya çoktan indi zaten, kasılma denilen şeyde eğer bebeğimin karnımda yüksekler oluşturmasıysa başkada bir bulgu yok.ne yapmalıyım ne etmeliyim Allah'ın işinede karışılmaz ki:KK49:

buda kızım allahım nazarlardan korusun
:nazar:
$05102012(012).jpg $Fotoğraf-0099.jpg

canım benim bugün gün içinde aynı şey başıma geldi. kasıklarımda ve dediğin gibi aşağılarda bi acı oldu bi süre. kalçam filanda oturunca ağrıdı çok. biraz kalkıp dolaştım. ayakta uzun süre duramadım ağrım arttı. sonra duşa girdim çıktım. geçti. belki diyorum bebiş mi yerleşiodu kanala? bende bilemedim. şimdi kızımda kıpırdama neredeyse yok. çok minik hareketlerini hissediyorum, biran önce yawrumlarımızı kucağımıza alsaydıkta rahat etseydik:26: allah yardımcımız olsun..

bende biraz önce çare olarak duşa girdim canım şimdi çok şükür daha iyiyim.
ama başım asıl yeniden egzama ile dertte, iki gün önce başladı, doktorum antibiyotik vermişti idrar yolu enf. için onu kullanınca oldu sanırım( daha önce de vermişti o zaman da yine olmuştu) ama bu kadar yaygın değildi. daha önce sadece ellerimde az ayakalarımın üzerinde /parmaklarında vardı fakat bu sefer sanırım vücudumun büyük bir kısmını saracak.
ellerimin üzerinde ve ayakarlarımda başladı fakat az önce duştan çıkınca fark ettim ki ayaklarım ayak bileklerim ve karnımda da kızarıklıklar oluşmaya başlamış :KK43:
tüm karnım kıpkırmızı şu an, kaşıntı sadece çatlaklarımın olduğu yerde var ama yayılmasından çok korkuyorum. kontrolüm normalde çarşamba ama ben sanırım beklemeyip yarın gideceğim doktora

anladım tatlım böyle erımış mum gıbı dımı o işe yaramıyo cnm sen hangı şehırdesın 6 sene önce vardı ama sakaryada bulamdık ıstanbuldan arkadaş getırdı bana da getırtmış sagolsun ay ne dua etmışsın söyeyen komşuya cunku yara çok kötu ay ına sezeryanmı gögus yarasımı desen gögus yarası korkutuyo benı

şişelerde var bende aldım..belmari usulü sıcak suya koyuyorum ben..eridikten sonra çatlakalrıma birde göğsüme sürüyorum..illa katı konulacak diye bişey yok...

masumıyet tatlım kakao yağı o bahsettıgınden degıl
böyle bıldıgın hacı şakır gıbı kalıp şeklınde satılıyo

şişedekilerde kakao yağı..aynı kalıp gibi..zaten eritilipde kullanılıyor..farketmez yani..bendede var 2 aydı çatlaklarıma sürüyorum..

X