- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar,
Uzun zamandır foruma bakınıyordum, ancak şimdi aranıza katılıyorum.yarın ben de doğuma gidiyorum. Kombine sezeryan ile kızımla buluşacağız. Heycanlıyım çok.
Hepinize sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum. Herkes güzel haberlerle döner umarım.
Gogusler ne ilginc..kahverengi kismin tamamina yakininin girecegini biliyordum da oralardan sut cikacagini sanmiyordum.tamamina yakini girmeli emmesi daha kolay olur ve yara olmaz diye dusunuyordum...sadece ucundaki puturlerden sut gelir diye dusunuyordum...
Bende kombine ile doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım...Hayırlı doğumlar güzel haberlerinizi bekliyoruz
kızlar sut konusunda daha oncede demıştım sıze ben dogum oncesı hergun hoşaf yaptı k.valıdem hergun hıç kacırmadan ıçtım ve sutum dogumdan once geldı memışlerımde çok kuçuktu kocaman oldu demıştım.şimdi dogumdan sonra hoşafı saat bası ve ozellıkle emzırırken ıçıyorum ınanırmısınız sutum okadar bolkı nazar degmesın bırını emerken ötekınden akıyor akan yabana gıdıyor ona uzuluyorum bıberona koyup vermek ıstemıyorum
hoşafta kara uzum ayva ve kayısı
günaydın kızlar , dün doktorumuza gittik ama bizimki kongrede olduğundan eşi baktı , 3200 dedi kilosuna , yerleşimi gayet iyi dedi ve açılma varmı die baktı kiii hiç yok , tam tersi çok kapalı , parmağı zor girdi kadının :26: e 9 aydır kocişle kardeş kardeş uyuyup bide kegel yaparsan böyle oluyor demekki , bana bi çare söleyin kızlar nasıl açıcam ben bu rahimağzını nst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten
cnm ya yıne uca yakın bölumden sut gelıyo ay sende bı bıkaç delıkten fışkırısını görsennnnnnn
kzlar selam, gerçek doğum sancısı nasıl anlaşılır bilen varsa ne olur paylaşsın, yaklaşık bir saattir bebğim kıpır kıpır ve arada aşağılara doğru batma -acı hissi oluyor sizce ne yapmalıyım? panik yapmak istemiyorum...
merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?
Yok canim sonrasinda bisey surulmuyor...yaaaaa bizim gobis dusemedi sinir oldum.yarin kontrole missss gibi gidelim diyordum ama yokkkk..biz de annemle sildik bebegi.ama saclar cok kotu.soyle bi yikayaydik iyiydi...dustu dusecek diyorum ama dusmuyor..az kaldi sanki....
canım benim bugün gün içinde aynı şey başıma geldi. kasıklarımda ve dediğin gibi aşağılarda bi acı oldu bi süre. kalçam filanda oturunca ağrıdı çok. biraz kalkıp dolaştım. ayakta uzun süre duramadım ağrım arttı. sonra duşa girdim çıktım. geçti. belki diyorum bebiş mi yerleşiodu kanala? bende bilemedim. şimdi kızımda kıpırdama neredeyse yok. çok minik hareketlerini hissediyorum, biran önce yawrumlarımızı kucağımıza alsaydıkta rahat etseydik:26: allah yardımcımız olsun..
anladım tatlım böyle erımış mum gıbı dımı o işe yaramıyo cnm sen hangı şehırdesın 6 sene önce vardı ama sakaryada bulamdık ıstanbuldan arkadaş getırdı bana da getırtmış sagolsun ay ne dua etmışsın söyeyen komşuya cunku yara çok kötu ay ına sezeryanmı gögus yarasımı desen gögus yarası korkutuyo benı
masumıyet tatlım kakao yağı o bahsettıgınden degıl
böyle bıldıgın hacı şakır gıbı kalıp şeklınde satılıyo