2012 Ekim Anneleri

canım bendede ona benzer bişi olmuştu, lavaboya gittim hafif ıslaklık vardı ama bende çok emin olamamıştım. daha sonra dr kontorlünde bişi çıkmamıştı:KK43: sen yinede bi doktora sor canım. normal akıntıda olabilir ama bu haftalarda artık suyumuzda olabilir? netleştir bence..

hımm....biraz daha bekleyeyim ozaman...bende heveslenmiştim ne güzel devamı gelir diye:::::KK43:(( bi daha biey hissederssem ararım doktoru..

carşamba günü gidecem doktora...işallah bu bir işarettir:))) benim belim ağrımıyor ama sürekli vaqjinama ağrı giriyor..bazende alt karın bölgesine..gerçek sancılar belden başlıyormuş diye önemsemiyorum doğal olarak...biraz bekleyeyim bir daha yine böyle olursa olmazsa doktora sorarım...benim hep sarı rankli akıntım olur..ilk defa su gibi olunca acaba suyummu geliyor dedim..inşallah başka işaretler olur...doğurmak istiyorum yaa:KK43:(( herkes gibi....

Ahhh arkadaşım benim... Ben de ben de :KK70: doğurmak istiyorum.. İlk defa dün akşam bebek genital bölgemden çıkacak gibi bir sancım oldu. Acaba dedim gelmeye mi çalışıyor ama oda bitti... Bugün de olsun hep olsun :KK70: Kafayı yedik sancı beklerken valla...

arkadaşlar,
bebişinizin göbeği düştükten sonra bişi sürdünüz mü?dr bize hiç bişi söylemedi.Acaba unuttu mu?siz ne yaptınız?

Yok canim sonrasinda bisey surulmuyor...yaaaaa bizim gobis dusemedi sinir oldum.yarin kontrole missss gibi gidelim diyordum ama yokkkk..biz de annemle sildik bebegi.ama saclar cok kotu.soyle bi yikayaydik iyiydi...dustu dusecek diyorum ama dusmuyor..az kaldi sanki....

arkadaşlar,
bebişinizin göbeği düştükten sonra bişi sürdünüz mü?dr bize hiç bişi söylemedi.Acaba unuttu mu?siz ne yaptınız?

Yok canim sonrasinda bisey surulmuyor...yaaaaa bizim gobis dusemedi sinir oldum.yarin kontrole missss gibi gidelim diyordum ama yokkkk..biz de annemle sildik bebegi.ama saclar cok kotu.soyle bi yikayaydik iyiydi...dustu dusecek diyorum ama dusmuyor..az kaldi sanki....

canım senin yanlış hatırlamıyosam spinal sezeryandı ne kadar sürüyor toplamda ameliyat süresi?

merhaba güzel anneler sizler tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim benim artık karnım kaşınmaya başladı yırtık olmaması için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?

E sabaha kadar topik bekcisi olmustun:)) gunduz uyu diyecem herkes gibi ama biliyorum nedense uyunmuyor,artik alisicaz napalim,gazlari olmasinda herseye sukur diyorum...

Sorma canım yaa hep söylerdi de belki olmaz diyordum :)
ama korktuğum başıma geldi gece bekçiliğine devam :KK1:
gündüzde uyuyamıyorum ev kalabalık oluyor hemde nedense uyku tutmuyor..
belki bir kaç gün sonra ev sakinleşince dinlenebilirim gündüzleri..

keşke stok yapılan birşey olsaymışta yapsaymışız :KK1: :KK1: :KK1:

Sorma canım yaa hep söylerdi de belki olmaz diyordum :)
ama korktuğum başıma geldi gece bekçiliğine devam :KK1:
gündüzde uyuyamıyorum ev kalabalık oluyor hemde nedense uyku tutmuyor..
belki bir kaç gün sonra ev sakinleşince dinlenebilirim gündüzleri..

keşke stok yapılan birşey olsaymışta yapsaymışız :KK1: :KK1: :KK1:

Canim herkes uyu dedi de hamileligin son 1,5 ayinda uyumak mumkun mu fil vucutla:KK34:

Bende gunduz yatsamda uyuyamiyorum,iki gundur de gaz sancimiz basladi,cikarsa da kivraniyor cocuk,cok gazli herhalde!!!o kivrandikca ben mahvoluyorum:KK43:((

Canım inşaallah hastaneden bebişinle dönersin:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bekletmesin artık annesini:KK54::KK54::KK54:

Kızlar Dr geldik bu nöbetçi Drdu bi garipti Yaa :S baktı alttan 2-3 cm açık dedi ultrasondan da baktı suyumu azalmış mi sanki dedi doktorun dün ne dedi dedi bende suyi iyi dedi dedim tmm ozamam dedi orası biraz kafami karıştırdı Yaa :26: istersen bugün yatırıp dogurtabilirz dedi bende nasıl yani dedim suniyle dedi bende gunüm dolmadı bebekkte de bi problem yoksa gerek var mı ki kendi sancımı bekleyebiyorsm beklemek istiyorum dedim tmm o zaman yarın sabah tekrar kendi Dr gel bu arada sancın artarsa ben Burdayim gel doğrtalım dedi bi garipti ya bende anlamadım

Son düzenleme:
Canim herkes uyu dedi de hamileligin son 1,5 ayinda uyumak mumkun mu fil vucutla:KK34:

Bende gunduz yatsamda uyuyamiyorum,iki gundur de gaz sancimiz basladi,cikarsa da kivraniyor cocuk,cok gazli herhalde!!!o kivrandikca ben mahvoluyorum:KK43:((

bana da herkes uyu diyordu ama kramp ve mide bulantısından uyumak mümkün müydü :KK37:

benim ki çok şükür kolay çıkarıyor..yanlız ben günde 3 kere 3 damla sab damlası veriyorum..
aklında bulunsun canımm..

Evet canim spinal oldum.ameliyat masasina yatis ve kalkisim tam 35 dk surdu..5.dk falandi bebikim cikti.

cimeka hayırlı olsun bebişin,bir zamanlar klomen topiğindeydik
ve aynı gün doğmus bebişler(28 eylül)
benim de oğlum oldu,hikayeni de okurken cok duygulandım
gercekten anne olmak bambaskaymıs
Allah yavrularımıza uzun,sağlıklı bi ömür versin insallah:KK16:

cimeka hayırlı olsun bebişin,bir zamanlar klomen topiğindeydik
ve aynı gün doğmus bebişler(28 eylül)
benim de oğlum oldu,hikayeni de okurken cok duygulandım
gercekten anne olmak bambaskaymıs
Allah yavrularımıza uzun,sağlıklı bi ömür versin insallah:KK16:

teşekkürler canım,senin de hayırlı uğurlu olsun..3 ay tedavi gördüm sonra boşverdim gitti,boşverdikten 9 ay sonra hamile olduğumu öğrendim..kendimi yıpratmadım tedavilerle..herşeyi oluruna bırakmka gerekiyor sanırım..

anne olmak çok değişik bir duygu.. çok farklı,allah bekleyen herkese nasip etsin...

az önce kızımın göbek bağı düştü,bugün benim doğum günüm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu.. eşim hatırlamadı,kızayım di mi??yada günün sonunu bekliyim..

kızlar göbek bağımız az öne düştü ya,içi sarımsı gibi sıvı var gibi? nasıl olmalı?ne zaman yıkamalı kızçemi??

AH..AH...Şimdi doğurmak vardı..Haydi kızım yeni haftayı senle yaşamak istiyorum..Bekletme anneciğini daha fazla..

az önce kızımın göbek bağı düştü,bugün benim doğum günüm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu.. eşim hatırlamadı,kızayım di mi??yada günün sonunu bekliyim..

kızlar göbek bağımız az öne düştü ya,içi sarımsı gibi sıvı var gibi? nasıl olmalı?ne zaman yıkamalı kızçemi??

Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara :KK16:

benim bebeğiminde 4. gün göbek bağı düştü..aynı söylediğin sarımsı şey bizde de var..
göbek bağı düşünce yıkanabiliyormuş..ama bizim yarın kontrolümüz var..
ben yarın dr a sorup yıkamayı düşünüyorum bebişimi..

AH..AH...Şimdi doğurmak vardı..Haydi kızım yeni haftayı senle yaşamak istiyorum..Bekletme anneciğini daha fazla..

Aynen Yaa of çok kararsızım kızlar 3 cm açıklık ama sancılarım çok yok suniyle devamını getirtmelimiyim yoksa bekleyeyim mı suan bi sorun yok beklesem diyorum 1-2 güne kendi sancılarimla açılma çoğalır belki diyorum ayy bu konuda bilgisi olanlar yazsın kafam karışık Annemler herkez suni alma gunün dolmadı erkek cocuğunun d9 ay 10 gün sürebilir gelmesi diyorlar :26:

bana da herkes uyu diyordu ama kramp ve mide bulantısından uyumak mümkün müydü :KK37:

benim ki çok şükür kolay çıkarıyor..yanlız ben günde 3 kere 3 damla sab damlası veriyorum..

Sab damla ne canim,ben zinco verdim sanki cocuk iyice sikisti bende bi daha vermedim???

slmmm ALYA NAZ hanım kucagımda 3 gunluk oldular
perşembe gecesi 2 de bırden sancım geldı ınanamadım bana oyle gelıyordur dedım yarım saat ıçınde sancım 5 dk da 1 sıddetlı vurdu ve her sancıda suyum geldı bıde pembe kan şeklınde akıntım geldı hastanede sancım felaket sıddetlendı ve normal gelıyor dıyınce panıkledım drum deneyelım dedı ama sancıdan bayılma asamasına geldım nefesım yetmedı ve hemen sezeryana alındım 4,15 te kucagıma aldım pamugumu öptum optum kokladım super bı dogumdu spınal sezeryan oldum.gece bıle okadar ekıbın 15 dk surmeden gelıp hazırlanmalarına hayran kaldım yoksa saka maka normal yapacaktım galıba :))

detaylı daha sonra yazarım çok çok ıyıyız kızımla emişip duruyoruz bızımkı kalkmak uzere herkesı opuyorum

Sab damla ne canim,ben zinco verdim sanki cocuk iyice sikisti bende bi daha vermedim???

Cimeka hem gozunaydin gobis dusmus,hem de dgunun kutlu olsun,kocan unutmamistir aksam kutlar merak etme...akinti normal olabiliyormus,bizde kanli akinti oluyo dun dr gumus nitrat surdu,k vit yapti,gecicek insallah yarin tahlile gidicem yine,Allah im sen yardim et bebisimin gobisi iyilessin hemen:nazar:

selam kızlar.. herkes iyidir umarım.. emziren annelere bir sorum olacak eğer sağıyolarsa kaç cc çıkıyo bir sağmada onu merak ettim benım daaha az sütüm:KK43: düzelmedi yani o yüzden maalesef hiç istemesemde mama takviyesi yapıyoruz:KK43:

X