2012 Ekim Anneleri

Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??

Bende mustela ve sebamed aldim hangisini begenirsem ona devam edicem canim mustelayi cok ovuyorlar ama bakalim

günaydın kızlar , dün doktorumuza gittik ama bizimki kongrede olduğundan eşi baktı , 3200 dedi kilosuna , yerleşimi gayet iyi dedi ve açılma varmı die baktı kiii hiç yok , tam tersi çok kapalı , parmağı zor girdi kadının :26: e 9 aydır kocişle kardeş kardeş uyuyup bide kegel yaparsan böyle oluyor demekki , bana bi çare söleyin kızlar nasıl açıcam ben bu rahimağzını :KK50: nst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten :KK16:

Dogum yapan annisler bebeginizdeki gaz sorununu nasıl çözüyorsunuz benim oğlum çok zorlanıyor gazını çıkarmaktadır

ACil sez yaptım pazar gunü o gunü hatırlamıyorum pek pzr tansiyonum yükseldi ayrıca stresten pazar gunü 7 den pzt gunü aksam 5 kere kadar uyumadım tam 35 saat sonra ilaç verdiler hastanede uyudum...salı eve geldim wc de tans düştü fenalik gecirdim..cars pers sut sıtması oldum cuma bebeğimi yatırdım şimdi evdeyim begegimi alicaz 4 te allahım artık tüm kotu günlerim bitmiş olsun. Yaşadıklarımdan bebeğimi bile göremedim bakcak gücüm yoktuki annem tutuyor emziriyor benim kendimden haberim
Yok...of of isallah hepsi bitecek yavruma kavusayimdaa:KK43:((gözlerimin altı üstü mosmor çektiğim acılardan Allah
Kimseye yaşatmasın:KK43:

çok geçmiş olsun canım , umarım tez zamanda atlatırsın hepsini

günaydın kızlar bugün tam 1 hafta oldu prensesim doğalı ve ben ilk kez yazabiliyorum

doğuran arkadaşlar varsa ki benim haberim yok hepinizin gözü aydın
bekleyen arkadaşlarım inşallah sağ salim kavuşursunuz yavrularınıza

ben spinal sezeryan oldum ve inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum hala devam ediyo sabah akşam iğne ve serumla ağrıyı dindiriyorum

hamsiyem ilk günler üzdü bizi emme sorunumuz oldu şimdi çok şükür emiyor
ama göğüsler mahvoldu tabi
bizden haberler şimdilik bu kadar bi ara gelicem geniş geniş yazıcam hepinizi

Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?

ne ödemesi canım ? hemde çalışmayan annelere ? :KK37: burası türkiye , dua edelim üstüne para istemezlerse :)) çalışan babalara bi süt parası veriyormuş ama sgk oda 40-50 tl civarı die duymuştum hemde sadece 1 kez :KK37: keşke olsa dediğin gibi bişey

kızlarrrr göğüsler için birşey öğrendim:KK49::KK49::KK49:
SOĞAN... bebeği daha hiç emzirmeden önce bir tane soğanı kesip göğüslerine sürünce hiçbir şekilde yara, çatlak olmuyormuş.bir teyze söyledi anneme sordum annemde yapanlar var tabi dedi.Duyan bilen var mı???

banada 6 bebek doğurmuş bi komşumuz söyledi , ilk emzirmeden önce soğanın suyunu sürüp biraz bekletip sildinmi ne yara olur ne bişey demişti , bilemiyorum tabii denemeden ama soğanlı soğanlıda ne kadar silinse veya yıkansa verilirmi bebeğe :KK37:

selam annişerr. dün sizin leyli2212 de ziyaretteydim. o kdar tatlı bi bebişi var ki.. annesi bizi kırmızı tacı ve güzel pijamalarıyla karşıladı. 2 si de prenses gibiydi. sezeryandan sonra hemen toparladı bebişini emziriyordu. bu arada gittiğimizde cereni hıçkırık tutmuştu :))) arkadaşınızdan gzel haberler getireyim size dedim.

Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??

canım mustela organik ama ben yinede ilk zamanlar şampuan kullanmak istemediğim için bu dr. ibrahim saraçoğlunun sitesinden %100 doğal zeytinyağlı sabun aldım , çok güzel kokuyor , o bitincede şampuana geçerim artık , bi incele istersen

selam annişerr. dün sizin leyli2212 de ziyaretteydim. o kdar tatlı bi bebişi var ki.. annesi bizi kırmızı tacı ve güzel pijamalarıyla karşıladı. 2 si de prenses gibiydi. sezeryandan sonra hemen toparladı bebişini emziriyordu. bu arada gittiğimizde cereni hıçkırık tutmuştu :))) arkadaşınızdan gzel haberler getireyim size dedim.

saol canım , iyi haberler almak sevindiriyor hepimizi , darısı biz bekleyenlere olsun artık

günaydın kızlar...
bir kaç akşamdır hiç bu kadar rahat uyumamıştım. hava serinlediği için heralde.ama biraz üşümüşüm.
offf çok canım sıkıldı artık doğurmak istiyorum, bugün daha fazla kuşburnu içeyim bari :)
eşimde salı günü kontrole gideceğimiz için işe gitti bugün, bende sıkıntıdan ne yapsam diye düşünüyorum.

canım mustela organik ama ben yinede ilk zamanlar şampuan kullanmak istemediğim için bu dr. ibrahim saraçoğlunun sitesinden %100 doğal zeytinyağlı sabun aldım , çok güzel kokuyor , o bitincede şampuana geçerim artık , bi incele istersen

Onerdigin icin tesekkurler ama yurtdisinda yasadigim icin bulmam imkansiz:KK43: Bu saatten sonrada getirtmem imkansiz:KK43: Biraz gec kaldim sanirim pufff:)

günaydın kızlar...
bir kaç akşamdır hiç bu kadar rahat uyumamıştım. hava serinlediği için heralde.ama biraz üşümüşüm.
offf çok canım sıkıldı artık doğurmak istiyorum, bugün daha fazla kuşburnu içeyim bari :)
eşimde salı günü kontrole gideceğimiz için işe gitti bugün, bende sıkıntıdan ne yapsam diye düşünüyorum.

Gunaydin... Aman uyuman guzel olmus. Yanlis anlamazsan birsey diyecegim benim dr um hamileligimin basindan beri kusburnu cayi verdi. Bebege etkisi olmayan az sayida caylardan biri demisti. Yararliymis tabi onuda atlamayalim. Ayrica herkes hurma diyor ama ben Birlesik Arap Emirliklerinde yasiyorum ve hamileligimin basindan beri hurma yiyorum hergun o da bana pek inandirici gelmiyor. Yani demek istedigim ic tabi ama kendini de fazla zorlama malum bebisler kendileri ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyorlar:KK1::emir_bebek:

Haftaya bugun bu saatlerde( insallah yani) kurdan hamdim kollarimda olacak. Lutfen daha once gelmesin planli planli ve uslu uslu dursun karnimda. Cok ilgin 4-5 gundur ayak kemigini gercek anlamda hissediyorum birde bu bahsedilen gurkk diye bir ses vardi onu da duyar oldum. Yoksa benim kurdanim kilomu aldi:emir_bebek: Hareketlerini takip eder oldum iyice. Yani surada son haftaya girdim ve bir aksilik olucak diye arada korkmuyorum desem yalan olur. Sali gunu son kontrolumuz var ve ben ilk defa nst ye girecegim tabi sokarlarsa. Burada 40 haftayi gecmeden ve bebek haraketlerinde anormallik yoksa sokmuyolar:KK43: Bizde esimle kaygilanmiyor degiliz cunku Turkiye de cogu hamile nst den acilen sezeryana aliniyor. Yani sezeryan karsiti degilim bende olucam hatta ama bazen burayla karsilastirinca tuaf gelmiyor desem yalan olur. Ya da tam tersi burada Allaha emanet takiliyoruz:KK43:

Ben de hala doğuramadım maalesef. Her akşam bu gece doğurururm diyorum ama sabah yine aynı kalkıyorum. Sinirlerim çok bozuldu. Artık yürümek, hergün 2 kere banyo yapmaktan gına geldi. Zaten ayaklarım çok fena ağrıyor. Yarın kontrole gideceğim. Yine düzenli sancım çıkmazsa eğer suni verecekler gibi duruyor. Çünkü bu doktorumun hesabına göre muhtemel doğum tarihim 7 Ekimmiş. Bebeğin gelişimi de hep önden gitti zaten. Allah'ın izniyle açılmam 5-6 cm olsun da, şu bebişi normal doğurayım inşallah. Her gören acıyarak bakıyor yüzüme. Her gören "yüzüne lohusalık çökmüş" diyor. Doğuramadan lohusa da olduk..
Bu arada kasılmalarınız kaç dakikada bir geliyor? Benim kasılmalarım düzenli ama sıklaşmıyor. Ve kasılma sırasında ciddi bir ağrı olmuyor. Hafif bi bel, bacak ağrısı oluyor.

Gunaydin... Aman uyuman guzel olmus. Yanlis anlamazsan birsey diyecegim benim dr um hamileligimin basindan beri kusburnu cayi verdi. Bebege etkisi olmayan az sayida caylardan biri demisti. Yararliymis tabi onuda atlamayalim. Ayrica herkes hurma diyor ama ben Birlesik Arap Emirliklerinde yasiyorum ve hamileligimin basindan beri hurma yiyorum hergun o da bana pek inandirici gelmiyor. Yani demek istedigim ic tabi ama kendini de fazla zorlama malum bebisler kendileri ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyorlar:KK1::emir_bebek:

bende hamileliğimn başından beri hurma yiyorum..sanırım bendede pek işe yaramıyor..

X