- 2 Şubat 2012
- 425
- 4
Ben de hala doğuramadım maalesef. Her akşam bu gece doğurururm diyorum ama sabah yine aynı kalkıyorum. Sinirlerim çok bozuldu. Artık yürümek, hergün 2 kere banyo yapmaktan gına geldi. Zaten ayaklarım çok fena ağrıyor. Yarın kontrole gideceğim. Yine düzenli sancım çıkmazsa eğer suni verecekler gibi duruyor. Çünkü bu doktorumun hesabına göre muhtemel doğum tarihim 7 Ekimmiş. Bebeğin gelişimi de hep önden gitti zaten. Allah'ın izniyle açılmam 5-6 cm olsun da, şu bebişi normal doğurayım inşallah. Her gören acıyarak bakıyor yüzüme. Her gören "yüzüne lohusalık çökmüş" diyor. Doğuramadan lohusa da olduk..
Bu arada kasılmalarınız kaç dakikada bir geliyor? Benim kasılmalarım düzenli ama sıklaşmıyor. Ve kasılma sırasında ciddi bir ağrı olmuyor. Hafif bi bel, bacak ağrısı oluyor.
Canım inşaallah düzenli sancın çıkar da doğurursun. Benim sancılarım da düzenli değil. Dün gece belim ve kasıklarım baya ağrıdı ama sıklığını bilmiyorum. Ya aslında sıklık gibi değil; ağrımaya başlıyor ağrıyor ağrıyor sonra geçiyor. Ben de senin gibiyim aynı bu gece doğurur muyum ki diyorum sabaha yine tık yok