Ben de hala doğuramadım maalesef. Her akşam bu gece doğurururm diyorum ama sabah yine aynı kalkıyorum. Sinirlerim çok bozuldu. Artık yürümek, hergün 2 kere banyo yapmaktan gına geldi. Zaten ayaklarım çok fena ağrıyor. Yarın kontrole gideceğim. Yine düzenli sancım çıkmazsa eğer suni verecekler gibi duruyor. Çünkü bu doktorumun hesabına göre muhtemel doğum tarihim 7 Ekimmiş. Bebeğin gelişimi de hep önden gitti zaten. Allah'ın izniyle açılmam 5-6 cm olsun da, şu bebişi normal doğurayım inşallah. Her gören acıyarak bakıyor yüzüme. Her gören "yüzüne lohusalık çökmüş" diyor. Doğuramadan lohusa da olduk..
Bu arada kasılmalarınız kaç dakikada bir geliyor? Benim kasılmalarım düzenli ama sıklaşmıyor. Ve kasılma sırasında ciddi bir ağrı olmuyor. Hafif bi bel, bacak ağrısı oluyor.
Hayirli sabahla kizlar bugun yine dr gidicez bakalim gelisme var Mi dunden beri acilmam artti mi acaba gece sicak dus aldim hurma yedim vs vs . Karnm ve belim agriyir ara ara ama dayanilmayacak gibi degil.Bu arada Benim bebegimde kanala grdigi halde hala cOk oynak tePikliyor mideme dogru :))
Selam kızlar banada uyku haram oldu sancı yok bişi yok bebişin hareketleride cok canımı acıtır oldu sizdede olemi walla gelince o süt ayakları ısırcamm :)))
günaydın kızlar , dün doktorumuza gittik ama bizimki kongrede olduğundan eşi baktı , 3200 dedi kilosuna , yerleşimi gayet iyi dedi ve açılma varmı die baktı kiii hiç yok , tam tersi çok kapalı , parmağı zor girdi kadının :26: e 9 aydır kocişle kardeş kardeş uyuyup bide kegel yaparsan böyle oluyor demekki , bana bi çare söleyin kızlar nasıl açıcam ben bu rahimağzınınst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten
slm kızlar vsrmı bugün doğuran sancısı çıkan biliyosunuz ben grip oldum ve iyileşeceğime iyice fenalaşıyorum sonrada acısını oğlumdan çıkarıyorum kızıyorum ona oturamıyoz kalkamıyoz bak artık diye deli karı oldum resmen nefes alamıyorum minoset yada parol içsem nasıl olur kardişler yaa hiç içmedim daha çünki
slm kızlar vsrmı bugün doğuran sancısı çıkan biliyosunuz ben grip oldum ve iyileşeceğime iyice fenalaşıyorum sonrada acısını oğlumdan çıkarıyorum kızıyorum ona oturamıyoz kalkamıyoz bak artık diye deli karı oldum resmen nefes alamıyorum minoset yada parol içsem nasıl olur kardişler yaa hiç içmedim daha çünki
Ayyy bende hasta oldum yaa doguma sayili gunler kala bogazim kapandi iyice gogsumde tikali zor nefes aliyorumikidebir ates basiyor acaba acile gitsem bir sey yaparlarmi rahatlatici cok kotuyum cunku dun gece gram uyuyamdim birde uzerine istifra olecektim sanki
kızlar bi msorum olacak...
biraz önce vajinama inanılmaz bir ağrı girdi..belim büküldü acıdan ayaktaydım..eşimde doğuruyorum sanmış:))) tam oturdum..içimden bişey aktığını hissettim..lavaboya gidip baktım..biraz su gelmiş sanki...açık renkti..su gibi...normal akıntımdan farklıydı rengi...ama şimdi emin olmadım akıntımı sumu...nasıl anlayacağum hangisi olduğunu..farketmeden bebişimin suyu biter diye korkuyorum...bişey olurmu? doktorama sorsam...
biraz önce vajinama inanılmaz bir ağrı girdi..belim büküldü acıdan ayaktaydım..eşimde doğuruyorum sanmış:))) tam oturdum..içimden bişey aktığını hissettim..lavaboya gidip baktım..biraz su gelmiş sanki...açık renkti..su gibi...normal akıntımdan farklıydı rengi...ama şimdi emin olmadım akıntımı sumu...nasıl anlayacağum hangisi olduğunu..farketmeden bebişimin suyu biter diye korkuyorum...bişey olurmu? doktorama sorsam...
Canım sen fark etmeden suyu bitmez bebeğin.. Ben ogün duyu gelmiş bir bayan gördüm bayağı heryeri işemiş gibiydi... Okadar sıvının yavaş yavaş akması gnler alır bence. Senin anlattığın şekilde akması tabi. Neticede birkaç gün içinde muhakkak dr. kontrolün vardır. Onun dışında belki de sancıların başlamıştır. Hazır mısınBana da gönder sancı biraz... Yine de içine sinmez ise dr.unu ara bence. Neticede senin içini en iyi o rahatlatır.