2012 Ekim Anneleri

Canım inşaallah düzenli sancın çıkar da doğurursun. Benim sancılarım da düzenli değil. Dün gece belim ve kasıklarım baya ağrıdı ama sıklığını bilmiyorum. Ya aslında sıklık gibi değil; ağrımaya başlıyor ağrıyor ağrıyor sonra geçiyor. Ben de senin gibiyim aynı bu gece doğurur muyum ki diyorum sabaha yine tık yok

Canım inşaallah hastaneden bebişinle dönersin bekletmesin artık annesini

Selam kızlar banada uyku haram oldu sancı yok bişi yok bebişin hareketleride cok canımı acıtır oldu sizdede olemi walla gelince o süt ayakları ısırcamm :)))

bende aynı canım..kıpırdayacak yine diye korkuyla bakıyorum..çok acıtıyor....ama kıpırdamasa da merak ediyorum. birde 2-3 gündür çatlaklarım inanılmaz kaşınıyor...kaşımaktan yara yapcam nerdeyse...kaşımasamda dayanamıyorum..akşam sinirimden ağladım valla...

herkese iyi pazarlar, nasilsiniz kizlar ayy ben cok yorgunum artik hic yuruyesim gelmiyor bacak agrisina, bebiste kaburgalarimi kiracak biraz daha zorlasa, yatarkende basliyor agrilar sag boslugum ve sirtim agriyor cok anlicaginiz sikayetler cok oglum gel artik diyorum ama niyetli degil pek neyse biraz daha sabir diyorum kendime, hep icerde kalcak degil ya ama beklemekte sIktI artik

Canim kelin ilaci olsa kendi basina surer :) hepimiz yuruduk yuruduk ( hele ki ben) 1 cm. Bile aciklik yok. O 60 70 ler hatta 90 10 ler de eger ciktiklari noktada devam etmyorsa bir sure yani tepecik olusturmuyor sadece oraya vurup iniyorsa bebeginin tekmelerinden oluyir. Sancilar tepeler halinde oluyor.....

Hadi kizlar sancili gunler diliyorum....

bu arada en son bilmedigim dogum ypan arkadaslar varsa sizleride cok cok tebrik ediyorum Allah evlatlarinizi hayirla buyutmeyi nasip etsin insallah

slm kızlar vsrmı bugün doğuran sancısı çıkan biliyosunuz ben grip oldum ve iyileşeceğime iyice fenalaşıyorum sonrada acısını oğlumdan çıkarıyorum kızıyorum ona oturamıyoz kalkamıyoz bak artık diye deli karı oldum resmen nefes alamıyorum minoset yada parol içsem nasıl olur kardişler yaa hiç içmedim daha çünki

bende öyle canım yarın sezeryan olacam ben grip oldum napacam bilemedim dr u aradım burnumda tıkalı sadece okyanus suyu al burnun için dedi ateş yoksa önemli değil dedi

Kızlar bir şey sorucam ben ilk defa nts ye giricem bu cuma.merak ettiğim şey şu hiç sancı olduğunu farketmeden ntsde sancı çıkabilirmi?

bizden haberler aynı canım doğuramıyoruz bir türlü...
minoset içebilirsin canım bana doktor vermişti

kızlar inşallah grip olmam yarınki sezeryanımı etkilemez ay kafam çok karıştı korkuyorum napacam ben yaaa

kızlar bi msorum olacak...
biraz önce vajinama inanılmaz bir ağrı girdi..belim büküldü acıdan ayaktaydım..eşimde doğuruyorum sanmış:))) tam oturdum..içimden bişey aktığını hissettim..lavaboya gidip baktım..biraz su gelmiş sanki...açık renkti..su gibi...normal akıntımdan farklıydı rengi...ama şimdi emin olmadım akıntımı sumu...nasıl anlayacağum hangisi olduğunu..farketmeden bebişimin suyu biter diye korkuyorum...bişey olurmu? doktorama sorsam...

Ayyy bende hasta oldum yaa doguma sayili gunler kala bogazim kapandi iyice gogsumde tikali zor nefes aliyorumikidebir ates basiyor acaba acile gitsem bir sey yaparlarmi rahatlatici cok kotuyum cunku dun gece gram uyuyamdim birde uzerine istifra olecektim sanki

kızlar..selam herkese..
uzun zamandır yazamadım..izne ayrıldım ailemin yanına gittim. bi süre orda kaldım. evime döndüm evdede temizlik vs..hiç fırsat bulupta yazamadım..şöyle bir göz attım, hemen hemen herkes doğum yapmış..allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..benim gibi normal doğum bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum..son haftalarda beklemek çok zormuş gerçekten..
dün tüm gece bacak ağrısı çektim. kalça kemiklerim ayrılıyo sandım normaldir heralde artık bilmiyorumkasıklarım ağrıyo belim vs..bugün halsizim çok..ellerim şişiyo artık doğrumak istiyorum..
geçen salı dr kontrolümüz vardı. defnem 3500gr olmuş. nst de sancılarım 50 60 çıktı. dr küçük kasılmaların var dedi. ama önemli bişi değil dedi.bu salı yine kontrolümüz var, çatı muayenesi olucaz, bakalım ne diycek dr?
bu hurma vs işe yarıyo mu kızlar? bende alayım dedim ama bazılarında işe yaramıyo??bilemedim?

geçmiş olsun canım ateşin falan varsa git canım acile bence...

kızlar bana acil cevap verirmisiniz.....evde tek başımayım..pimpiriklendim şimdii...((

canım bendede ona benzer bişi olmuştu, lavaboya gittim hafif ıslaklık vardı ama bende çok emin olamamıştım. daha sonra dr kontorlünde bişi çıkmamıştı sen yinede bi doktora sor canım. normal akıntıda olabilir ama bu haftalarda artık suyumuzda olabilir? netleştir bence..

arkadaşlar,
bebişinizin göbeği düştükten sonra bişi sürdünüz mü?dr bize hiç bişi söylemedi.Acaba unuttu mu?siz ne yaptınız?

Canım sen fark etmeden suyu bitmez bebeğin.. Ben ogün duyu gelmiş bir bayan gördüm bayağı heryeri işemiş gibiydi... Okadar sıvının yavaş yavaş akması gnler alır bence. Senin anlattığın şekilde akması tabi. Neticede birkaç gün içinde muhakkak dr. kontrolün vardır. Onun dışında belki de sancıların başlamıştır. Hazır mısın Bana da gönder sancı biraz... Yine de içine sinmez ise dr.unu ara bence. Neticede senin içini en iyi o rahatlatır.

carşamba günü gidecem doktora...işallah bu bir işarettir:))) benim belim ağrımıyor ama sürekli vaqjinama ağrı giriyor..bazende alt karın bölgesine..gerçek sancılar belden başlıyormuş diye önemsemiyorum doğal olarak...biraz bekleyeyim bir daha yine böyle olursa olmazsa doktora sorarım...benim hep sarı rankli akıntım olur..ilk defa su gibi olunca acaba suyummu geliyor dedim..inşallah başka işaretler olur...doğurmak istiyorum yaa(( herkes gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…