2012 Ekim Anneleri

Bugun son bakim islerimi hallettim:) Odasini nerdeyse bitirdik:) Sekerlerini ve hastane suslemesini ayarladik. Biraz utu yaptim veee oglumun yataklarini serdim Hala olmanin heycanini uzaktanda olsa yasamaya devam ediyorum ve inanamiyorum Halasinin kuzusu bugun sunnette olmus Cok sukur hersey yolunda darisi kuzeninin basina. Dogum tarihleri bile o kadar uyumlu ki 4 Ekim yegenim, oglum 14 Ekim ( insallah)

Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??

kızlar bir şey soracağım benim kızımın teninde kırmızı lekecikler var dr.sıcaktan dedi ama var mı siz de böyle bir durum?
gerçekten emerken falan yanakları iyice kızarıyor farkettim.

Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??

canım bende mustela aldım..şampuan. sabun ve masaj yağını aldım..78 tl tuttu..

canım bende mustela aldım..şampuan. sabun ve masaj yağını aldım..78 tl tuttu.. baya araştırmıştım ben..bebek için en iyisi mustela...2. sırada da sebamed var..bunu almasaydım sebamed alırdım..

kızlar bir şey soracağım benim kızımın teninde kırmızı lekecikler var dr.sıcaktan dedi ama var mı siz de böyle bir durum?
gerçekten emerken falan yanakları iyice kızarıyor farkettim.

canım tuzlu suyla sil..biraz beklet durula.. cabucak gecer..muhtemelen ısılık olmuş..sıcaktan olur...bizim oralar çok sıcak olduğu için genelde büyüklerde bile olur..en iyi çözüm denize girmektir..bebiş içinde tuzlu suyla yıka yada sil..

Saol canim ya:) Burada fiyatlari daha yuksek ama okudugum yorumlarda herkes cok memnun kalmis. Umarim ikimizde memnun kaliriz:)

inşallah:)) bebek için en iyisi prepan içermiyor en önemliside bu zaten..zeka açısından..sadece pahalı biraz..oda olsun bebişlerimiz için..

Gecmiyor gunler sarkisiyrla hayatimiza devam ederken aklima Sali gunu anestezi dr u ile gorusmem takiliyor. Sali gunu kararimi verecegim Spinal istiyordum ama cevremde ki herkes genel ol diyor. En son abimin esi oldu veee bana genel ol ortam geriyor dedi. Kafam iyice karisti. Biraz panik atak bir insan olarak ne yapacagim hic bilemiyorum. Oysa esimle beraber girip o anida beraber yasamak istiyorum. off pisman olmaktanda korkuyorum. Bilemedim bilemedimmmmm

kızlaaarrr son günler ne kadar zormuş, kuyruk sokumumdaki kemik azcık sert bi yere otursam batmaya başlıyor, dizlerim vücudumu taşımakta zorlanıyor arttık 90 kilo oldummmm
koltuklar bile gıcırdamaya başladı pazartesiye kadar doğuraydım iyiydi yaa
birde alışmışız sakinliğe bize gelen giden olmazdı çok, çalıştığım için anca haftada 1 gün gelenimiz olurdu, şimdi allah aratmasın da hergün birileri var misafir yada anneler vs millet dağılınca
eşim de ben de pelte gibi yığılıp kalıyoruz

bu arada ece kuzu çokkk tatlı maşalahhh, bahtı da güzel olsun inşallah canımm

Hemde ne zor Diyorum ki artik bitsinde kilo almam dursun Kuyruk sokumu diye birsey kalmadi zaten bende. Gelen giden olmasi daha iyi bakma benim yanimda kimse yok Pazartesi aksami annem gelecek ve esimle annemi bekliyoruz sabirsizlikla Gelsede degisiklik olsun zaman gecsin diye Birde cok ozledim annemiiii

ayy canım allah kavuştursun bi an önce, anneler başka canımm allah eksikliğini göstermesin, gerçi bebişe de bişeycik kalmamış senin de
ben de pazartesi oğluma kavuşcam en geç allah nasip ederse, normal yolla geleceği yok gibi o yüzden sezeryan olcak gibiyim, haftam çarşamba günü doluyo korkuyorum kakasıni filan yapcak diye
bu arada taze anneler yazıyolar göğüs uçları için çözüm yollarını, videolar var emzirme dersi gibi bişeyler, kahverengi kısmın nerdeyse tamamını bebişin ağzına sokmamız lazımmış,
ona rağmen mi oluyo uçları öyle bende ufacık uç var zaten o da bi zahmet çıkıyo çok zorlancaz bu konuda :18: allah kolaylık versinn

kızlar sanki adet olucakmısım gibi karnım agrıo ara ara girio cok yürüdüm ondandır heralde yada taşlaramı bastım ne dogurmaktan umudu kestim nede olsa o ihtimal hiç aklıma gelmio

Tecrubem yok ama okuduklarimdan gogus kalkaninin cok ise yaradigi. Birde simdiden krem surmemiz lazim. Ben haftaya pazar sezeyan olacagim. Benim oglan donmedi bir turlu. Hakkimizda hayirlisi olsun

kızlar sanki adet olucakmısım gibi karnım agrıo ara ara girio cok yürüdüm ondandır heralde yada taşlaramı bastım ne dogurmaktan umudu kestim nede olsa o ihtimal hiç aklıma gelmio

işte benimde ağrılarım bu şekilde dünden beridir ve nstde 100 lere vuran sancı çıktı

Ayni ben. Bende sancim oluyor normaldir diye aldirmiorum. Bu aksa vaginama da vurdu sancilar... biraz heveslenecektim ki tekrar etmedi. Artik isimiz yas. Keske gelseler...

Günler geçmek bilmiyor 40 haftamda bitti hala gelmedi kızım iyice stres yapmaya ve korkmaya başladım

Selam kızlar banada uyku haram oldu sancı yok bişi yok bebişin hareketleride cok canımı acıtır oldu sizdede olemi walla gelince o süt ayakları ısırcamm :)))

Hayirli sabahla kizlar bugun yine dr gidicez bakalim gelisme var Mi dunden beri acilmam artti mi acaba gece sicak dus aldim hurma yedim vs vs . Karnm ve belim agriyir ara ara ama dayanilmayacak gibi degil.Bu arada Benim bebegimde kanala grdigi halde hala cOk oynak tePikliyor mideme dogru :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…