canım bendede ona benzer bişi olmuştu, lavaboya gittim hafif ıslaklık vardı ama bende çok emin olamamıştım. daha sonra dr kontorlünde bişi çıkmamıştısen yinede bi doktora sor canım. normal akıntıda olabilir ama bu haftalarda artık suyumuzda olabilir? netleştir bence..
carşamba günü gidecem doktora...işallah bu bir işarettir:))) benim belim ağrımıyor ama sürekli vaqjinama ağrı giriyor..bazende alt karın bölgesine..gerçek sancılar belden başlıyormuş diye önemsemiyorum doğal olarak...biraz bekleyeyim bir daha yine böyle olursa olmazsa doktora sorarım...benim hep sarı rankli akıntım olur..ilk defa su gibi olunca acaba suyummu geliyor dedim..inşallah başka işaretler olur...doğurmak istiyorum yaa(( herkes gibi....
arkadaşlar,
bebişinizin göbeği düştükten sonra bişi sürdünüz mü?dr bize hiç bişi söylemedi.Acaba unuttu mu?siz ne yaptınız?
arkadaşlar,
bebişinizin göbeği düştükten sonra bişi sürdünüz mü?dr bize hiç bişi söylemedi.Acaba unuttu mu?siz ne yaptınız?
canım senin yanlış hatırlamıyosam spinal sezeryandı ne kadar sürüyor toplamda ameliyat süresi?
E sabaha kadar topik bekcisi olmustun:)) gunduz uyu diyecem herkes gibi ama biliyorum nedense uyunmuyor,artik alisicaz napalim,gazlari olmasinda herseye sukur diyorum...
Sorma canım yaa hep söylerdi de belki olmaz diyordum :)
ama korktuğum başıma geldi gece bekçiliğine devam
gündüzde uyuyamıyorum ev kalabalık oluyor hemde nedense uyku tutmuyor..
belki bir kaç gün sonra ev sakinleşince dinlenebilirim gündüzleri..
keşke stok yapılan birşey olsaymışta yapsaymışız
Canım inşaallah hastaneden bebişinle dönersinbekletmesin artık annesini
Canim herkes uyu dedi de hamileligin son 1,5 ayinda uyumak mumkun mu fil vucutla
Bende gunduz yatsamda uyuyamiyorum,iki gundur de gaz sancimiz basladi,cikarsa da kivraniyor cocuk,cok gazli herhalde!!!o kivrandikca ben mahvoluyorum((
Evet canim spinal oldum.ameliyat masasina yatis ve kalkisim tam 35 dk surdu..5.dk falandi bebikim cikti.
cimeka hayırlı olsun bebişin,bir zamanlar klomen topiğindeydik
ve aynı gün doğmus bebişler(28 eylül)
benim de oğlum oldu,hikayeni de okurken cok duygulandım
gercekten anne olmak bambaskaymıs
Allah yavrularımıza uzun,sağlıklı bi ömür versin insallah
az önce kızımın göbek bağı düştü,bugün benim doğum günüm,bana en güzel doğum günü hediyesi oldu.. eşim hatırlamadı,kızayım di mi??yada günün sonunu bekliyim..
kızlar göbek bağımız az öne düştü ya,içi sarımsı gibi sıvı var gibi? nasıl olmalı?ne zaman yıkamalı kızçemi??
AH..AH...Şimdi doğurmak vardı..Haydi kızım yeni haftayı senle yaşamak istiyorum..Bekletme anneciğini daha fazla..
bana da herkes uyu diyordu ama kramp ve mide bulantısından uyumak mümkün müydü
benim ki çok şükür kolay çıkarıyor..yanlız ben günde 3 kere 3 damla sab damlası veriyorum..
aklında bulunsun canımm..
bana da herkes uyu diyordu ama kramp ve mide bulantısından uyumak mümkün müydü
benim ki çok şükür kolay çıkarıyor..yanlız ben günde 3 kere 3 damla sab damlası veriyorum..
aklında bulunsun canımm..