selam kızlar.. herkes iyidir umarım.. emziren annelere bir sorum olacak eğer sağıyolarsa kaç cc çıkıyo bir sağmada onu merak ettim benım daaha az sütümdüzelmedi yani o yüzden maalesef hiç istemesemde mama takviyesi yapıyoruz
Aha da benim konum hemen cevap vereyim
Benim iki gogsumden anca 40 cc cikiyor canim. Ve kizima yetmiyor maalesef illa gun icinde mama takviyesi yapiyoruzhipp pre organik mama veriyorum karni doyunca aglamasi kesiliyor uyuyor garibim
benımde yetmiyo yaa bi kere 65 cc çıkmıştı çok sevinmiştim.. bende pre aptamil veriyorum uykudan aç bir şekilde kalkıyo benım göğüslerden çekmek yerine ağzına şakır şakır aksın istiyo ilk önce ya sağdığım sütü ya da mamayı verip avutup ondan sonra da meme veriyorum işte.. biraz dertliyiz yani bu emme konusunda
ah inşallah canım ya valla bazen ağlıyorum bebeğime kendi sütümden çok mama verilinceTamamen ayni seyleri yasiyoruz arkadasim bende once meme veriyorum ikisini sirayla baktim hala agziyla araniyor diyorum sut bitti sonrada 30 cc lik mama yapiyorum iste bazende pompada sagiyorum sutumu onu biberonla veriyorum yani hem meme hem mama veriyorum yoksa doymuyorcogalir insaallah sutumuz
ah inşallah canım ya valla bazen ağlıyorum bebeğime kendi sütümden çok mama verilinceinşallah düzelir
Aynen Yaa of çok kararsızım kızlar 3 cm açıklık ama sancılarım çok yok suniyle devamını getirtmelimiyim yoksa bekleyeyim mı suan bi sorun yok beklesem diyorum 1-2 güne kendi sancılarimla açılma çoğalır belki diyorum ayy bu konuda bilgisi olanlar yazsın kafam karışık Annemler herkez suni alma gunün dolmadı erkek cocuğunun d9 ay 10 gün sürebilir gelmesi diyorlar :26:
Canım inşaallah düzenli sancın çıkar da doğurursun. Benim sancılarım da düzenli değil. Dün gece belim ve kasıklarım baya ağrıdı ama sıklığını bilmiyorum. Ya aslında sıklık gibi değil; ağrımaya başlıyor ağrıyor ağrıyor sonra geçiyor. Ben de senin gibiyim aynı bu gece doğurur muyum ki diyorum sabaha yine tık yok
Zor bir karar. Suniyi alacağız ondan sonra bebekler strese girecekler. 40 haftada 9 ay 10 gün bitiyor. Şahsen benimde dolduğunda açılma falan olmazsa sezaryen olmayı düşünüyorum.
Bende dün doktorda idim. Düzenli ve benim yine fark etmediğim sancılarım çıktı. Muayene oldum. Açılma yok, yumuşama var sadece. 2-3 cm olsaydı yatıracaktı doktor. Karşı çıkar mıydım bilmiyorum. Şimdi çarşamba kontrolüm var,bakalım ne olacak. Açılmam olacak mı? Bana sanki hiç açılmayacakmışım gibi geliyor.
Kızlar Dr geldik bu nöbetçi Drdu bi garipti Yaa :S baktı alttan 2-3 cm açık dedi ultrasondan da baktı suyumu azalmış mi sanki dedi doktorun dün ne dedi dedi bende suyi iyi dedi dedim tmm ozamam dedi orası biraz kafami karıştırdı Yaa :26: istersen bugün yatırıp dogurtabilirz dedi bende nasıl yani dedim suniyle dedi bende gunüm dolmadı bebekkte de bi problem yoksa gerek var mı ki kendi sancımı bekleyebiyorsm beklemek istiyorum dedim tmm o zaman yarın sabah tekrar kendi Dr gel bu arada sancın artarsa ben Burdayim gel doğrtalım dedi bi garipti ya bende anlamadım
evet çok zor gercekten ya off şimdi de sancım var karnım sertlesiyor acaba gercek dogum sancısı mı acilmam artti mi ki diyorum dr cok sancim olursa sıklasinca filan gel dedi daha sık sanki ama gidesim yokyarına kadar beklemek istiyorum suyum filan gelmezse . nöbetçi dr de hic sevmedim kafamı karıştırdı
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara
benim bebeğiminde 4. gün göbek bağı düştü..aynı söylediğin sarımsı şey bizde de var..
göbek bağı düşünce yıkanabiliyormuş..ama bizim yarın kontrolümüz var..
ben yarın dr a sorup yıkamayı düşünüyorum bebişimi..
Sab damla ne canim,ben zinco verdim sanki cocuk iyice sikisti bende bi daha vermedim???
Cimeka hem gozunaydin gobis dusmus,hem de dgunun kutlu olsun,kocan unutmamistir aksam kutlar merak etme...akinti normal olabiliyormus,bizde kanli akinti oluyo dun dr gumus nitrat surdu,k vit yapti,gecicek insallah yarin tahlile gidicem yine,Allah im sen yardim et bebisimin gobisi iyilessin hemen
Benim Dr aslında suni demedi ama bugün ki nöbetçi teklif etti gicik oldum neyse yarın bi daha Gidicez açılma ilerlemişse belki epidurali yaptırıp süniyi isterimCanim daha gunun varsa bekle bence oktorlar hemen olsun diye suni sanci vermek istiyolar sen birde epidural istiyordun galiba suni sancida epidural etkili olmayabiliyormus gsliba bekle bakalim ins kendi sancin gelir hemencecik
İyi yapmışsın canım kendi Dr git suyun filan gelmezse bekle ben bugün nöbetçiye gittim hic tatmin olmadım dünkü nst me baktı bugün sokmadı bile halbuki değişebilir değerlerim sokmalıydı benceBenim de karnım sertleşiyor. Bir de o sertleşme sırasında karnım, belim, kasıklarım hafif hafif sancılanıyor. Göğsümün üzerinde ağırlık varmış hissi oluyor. O kasılmaların düzenli aralıklarda gelmesi lazım ve tabi sıklaşması da. Benim 2.5 gündür 10 dakikada bir kasılmam oluyor. 5 dakikaya düşmedi. Bugün hastaneye gideyim dedim ama kendi doktorum yoktu. Yarın gideceğim inşallah.
Cnm ben de oyleyım agrım grıbım yok ama bırden atesım çıkıyor doktorum sureklı parol içmemi onerdi ateşinin çıkmasına engel ol dedi kanda crp yuksek çıktı bi enfeksiyon var dedi ve 1 haftadır boyleyim korkuyorum umarım bebeğimi etkilememiştirAyyy bende hasta oldum yaa doguma sayili gunler kala bogazim kapandi iyice gogsumde tikali zor nefes aliyorumikidebir ates basiyor acaba acile gitsem bir sey yaparlarmi rahatlatici cok kotuyum cunku dun gece gram uyuyamdim birde uzerine istifra olecektim sanki
masumıyet tatlım kakao yağı o bahsettıgınden degıl
böyle bıldıgın hacı şakır gıbı kalıp şeklınde satılıyo
Benim aldigimda cam sisede ama kalip gibi yine kakao yagi aynisi olabilir diye dusunuyorum :26:
anladım tatlım böyle erımış mum gıbı dımı o işe yaramıyo cnm sen hangı şehırdesın 6 sene önce vardı ama sakaryada bulamdık ıstanbuldan arkadaş getırdı bana da getırtmış sagolsun ay ne dua etmışsın söyeyen komşuya cunku yara çok kötu ay ına sezeryanmı gögus yarasımı desen gögus yarası korkutuyo benı