2012 Ekim Anneleri

Aha da benim konum hemen cevap vereyim
Benim iki gogsumden anca 40 cc cikiyor canim. Ve kizima yetmiyor maalesef illa gun icinde mama takviyesi yapiyoruz hipp pre organik mama veriyorum karni doyunca aglamasi kesiliyor uyuyor garibim

Aha da benim konum hemen cevap vereyim
Benim iki gogsumden anca 40 cc cikiyor canim. Ve kizima yetmiyor maalesef illa gun icinde mama takviyesi yapiyoruz hipp pre organik mama veriyorum karni doyunca aglamasi kesiliyor uyuyor garibim

benımde yetmiyo yaa bi kere 65 cc çıkmıştı çok sevinmiştim.. bende pre aptamil veriyorum uykudan aç bir şekilde kalkıyo benım göğüslerden çekmek yerine ağzına şakır şakır aksın istiyo ilk önce ya sağdığım sütü ya da mamayı verip avutup ondan sonra da meme veriyorum işte.. biraz dertliyiz yani bu emme konusunda

Tamamen ayni seyleri yasiyoruz arkadasim bende once meme veriyorum ikisini sirayla baktim hala agziyla araniyor diyorum sut bitti sonrada 30 cc lik mama yapiyorum iste bazende pompada sagiyorum sutumu onu biberonla veriyorum yani hem meme hem mama veriyorum yoksa doymuyor cogalir insaallah sutumuz

ah inşallah canım ya valla bazen ağlıyorum bebeğime kendi sütümden çok mama verilince inşallah düzelir

ah inşallah canım ya valla bazen ağlıyorum bebeğime kendi sütümden çok mama verilince inşallah düzelir

Bende uzuluyorum anne sutu gibi var mi neler yiyorum komposto yapmis annem kayisi incir hic sevmem ama sut yapsin diye iciyorum mineralli su malt kahvesi aldim e bebekten sut yapici bol su iciyorum daha sik yemek yiyorum ne bilim artik artacak herhalde zamanla bi de gogus uclarim yara olmustu onlarda biraz duzelmeye basladi oyle iste

Kızlar bugün yine birsürü iş yaptım.. Ütü, 3 makine çamaşır yıkadım, bulaşık yıkadım, ortalığı topladım... Tabi bu arada 10 kere falan merdiven indim çıktım.. Bakalım ne olacak :) Kendimi sadece yorgun hissediyorum şuan. Klasik ağrılarım dışında birşeyim yok. Keşke olsa... Eşim de sen çok düşünüyorsun ondan olmuyor. Kendini günlük işlere ver dedi. Verdim ama baksanıza iş bitince yine aklıma geliyor. Nasıl engelleyebilirim ki. Bebek de çok az hareket etti bugün bilemiyorum. Dr.a sorsam mı acaba. Okadar işin içinde fark etmedim herhalde. Şimdi biraz dinlemeye geçiyorum oğlumu.

Zor bir karar. Suniyi alacağız ondan sonra bebekler strese girecekler. 40 haftada 9 ay 10 gün bitiyor. Şahsen benimde dolduğunda açılma falan olmazsa sezaryen olmayı düşünüyorum.

Bende dün doktorda idim. Düzenli ve benim yine fark etmediğim sancılarım çıktı. Muayene oldum. Açılma yok, yumuşama var sadece. 2-3 cm olsaydı yatıracaktı doktor. Karşı çıkar mıydım bilmiyorum. Şimdi çarşamba kontrolüm var,bakalım ne olacak. Açılmam olacak mı? Bana sanki hiç açılmayacakmışım gibi geliyor.

inşallah ya.. aslında sancıdan çok açılma önemli. 5 cm açılmadan sonra çok hızlı ilerliyormuş doğum. kasılmalarda bel, kasık, bacaklarda küçük ağrılar hissediyorum. iki gündür kasılmaktan halim kalmadı. her sabah annem sancı falan yok mu diye yokluyor kadıncağız..

bu arada ben günümü doldurmaktan korkuyorum. Geçen bir tanıdığımız 40. haftasında sancılandı, 7-8 cm açılma var demişler ama bebek kanala yerleşmediği 2-3 saat daha bekletmişler. Doktor suyunu patlattığında bebeğin kaka yaptığını görmüşler. Yani o kadar bekleyip de kaka yapması, bebeğin strese girmesi falan beni endişelendiriyor.

Bakalım hayırlısıyla gelsin şu bebişler artık. O kadar bekledik, sezaryene de gerek kalmaz hayırlısıyla inşallah.

evet çok zor gercekten ya off şimdi de sancım var karnım sertlesiyor acaba gercek dogum sancısı mı acilmam artti mi ki diyorum dr cok sancim olursa sıklasinca filan gel dedi daha sık sanki ama gidesim yok yarına kadar beklemek istiyorum suyum filan gelmezse . nöbetçi dr de hic sevmedim kafamı karıştırdı

selam kızlar nasılsınız sizlere bi önerim olacak sütü yetmeyenlere özellikle ben dereotu sayesinde hiç mamaya başlamadım ilk günler aç kaldı kızım steel tea diye bi çay var onu içtim hergün sonra dereotunu duydum ve şimdi hergün içiyorum kocaman bi bardak haşlayıp bebeğinde gazını alıyo felaket süt yapıyo...suyu kaynatıp altını kapatıyorum içine yarım demet dereotunu atıp 5dk demliyorum bardağa koyup ılıyınca içiyorum deneyin derim...

Canim daha gunun varsa bekle bence oktorlar hemen olsun diye suni sanci vermek istiyolar sen birde epidural istiyordun galiba suni sancida epidural etkili olmayabiliyormus gsliba bekle bakalim ins kendi sancin gelir hemencecik

Benim de karnım sertleşiyor. Bir de o sertleşme sırasında karnım, belim, kasıklarım hafif hafif sancılanıyor. Göğsümün üzerinde ağırlık varmış hissi oluyor. O kasılmaların düzenli aralıklarda gelmesi lazım ve tabi sıklaşması da. Benim 2.5 gündür 10 dakikada bir kasılmam oluyor. 5 dakikaya düşmedi. Bugün hastaneye gideyim dedim ama kendi doktorum yoktu. Yarın gideceğim inşallah.

teşekkürler kızlar....

ben de hipp diye bi çay ve still tea sayesinde sütümü arttırdım,yavrum 2 gün aç kaldı resmen,ama savaştım,boş boş ta olsa verdim memeyi... ağlaya bağrışa hallettim.. şimdi maşallah kızımın şekeri ilk birkaç gün düştü.hiç uyanamadı,ben saati kuruyordum onu uyandırmak için,ıslak mendillerle her yerini silerek uyandırıyordum..hatta anlamadım evde bebek var mı yok mu diye...sinirlerim bozulmuştu..ağlama sesini bile duyunca ohhhhh çok şükür diyordum

Canim daha gunun varsa bekle bence oktorlar hemen olsun diye suni sanci vermek istiyolar sen birde epidural istiyordun galiba suni sancida epidural etkili olmayabiliyormus gsliba bekle bakalim ins kendi sancin gelir hemencecik
Benim Dr aslında suni demedi ama bugün ki nöbetçi teklif etti gicik oldum neyse yarın bi daha Gidicez açılma ilerlemişse belki epidurali yaptırıp süniyi isterim
İyi yapmışsın canım kendi Dr git suyun filan gelmezse bekle ben bugün nöbetçiye gittim hic tatmin olmadım dünkü nst me baktı bugün sokmadı bile halbuki değişebilir değerlerim sokmalıydı bence

Cnm ben de oyleyım agrım grıbım yok ama bırden atesım çıkıyor doktorum sureklı parol içmemi onerdi ateşinin çıkmasına engel ol dedi kanda crp yuksek çıktı bi enfeksiyon var dedi ve 1 haftadır boyleyim korkuyorum umarım bebeğimi etkilememiştir sen de ihmal etmeee

masumıyet tatlım kakao yağı o bahsettıgınden degıl
böyle bıldıgın hacı şakır gıbı kalıp şeklınde satılıyo

Merhabalar,

Uzun zamandır foruma bakınıyordum, ancak şimdi aranıza katılıyorum.yarın ben de doğuma gidiyorum. Kombine sezeryan ile kızımla buluşacağız. Heycanlıyım çok.
Hepinize sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum. Herkes güzel haberlerle döner umarım.

Benim aldigimda cam sisede ama kalip gibi yine kakao yagi aynisi olabilir diye dusunuyorum :26:

anladım tatlım böyle erımış mum gıbı dımı o işe yaramıyo cnm sen hangı şehırdesın 6 sene önce vardı ama sakaryada bulamdık ıstanbuldan arkadaş getırdı bana da getırtmış sagolsun ay ne dua etmışsın söyeyen komşuya cunku yara çok kötu ay ına sezeryanmı gögus yarasımı desen gögus yarası korkutuyo benı

İstanbuldayim canim o dediginden bi bakarim ama lohusayken disari cikmam daha bi kizi hastaneye goturuyoruz o kadar goguslerim git gide duzeliyor aslinda ilk gunku kadar acimiyor cok sukur biraz daha sabredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…