Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??
ACil sez yaptım pazar gunü o gunü hatırlamıyorum pek pzr tansiyonum yükseldi ayrıca stresten pazar gunü 7 den pzt gunü aksam 5 kere kadar uyumadım tam 35 saat sonra ilaç verdiler hastanede uyudum...salı eve geldim wc de tans düştü fenalik gecirdim..cars pers sut sıtması oldum cuma bebeğimi yatırdım şimdi evdeyim begegimi alicaz 4 te allahım artık tüm kotu günlerim bitmiş olsun. Yaşadıklarımdan bebeğimi bile göremedim bakcak gücüm yoktuki annem tutuyor emziriyor benim kendimden haberim
Yok...of of isallah hepsi bitecek yavruma kavusayimdaa((gözlerimin altı üstü mosmor çektiğim acılardan Allah
Kimseye yaşatmasın
Neee bir saatmi :) bazen yapayim diyorum ama simdiden uclari acimaya basladi elleyemiyorum ben(
Kızlar devletin ödediği doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı?özellikle çalışmayan anneler için?
kızlarrrr göğüsler için birşey öğrendim
SOĞAN... bebeği daha hiç emzirmeden önce bir tane soğanı kesip göğüslerine sürünce hiçbir şekilde yara, çatlak olmuyormuş.bir teyze söyledi anneme sordum annemde yapanlar var tabi dedi.Duyan bilen var mı???
Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??
selam annişerr. dün sizin leyli2212 de ziyaretteydim. o kdar tatlı bi bebişi var ki.. annesi bizi kırmızı tacı ve güzel pijamalarıyla karşıladı. 2 si de prenses gibiydi. sezeryandan sonra hemen toparladı bebişini emziriyordu. bu arada gittiğimizde cereni hıçkırık tutmuştu :))) arkadaşınızdan gzel haberler getireyim size dedim.
canım mustela organik ama ben yinede ilk zamanlar şampuan kullanmak istemediğim için bu dr. ibrahim saraçoğlunun sitesinden %100 doğal zeytinyağlı sabun aldım , çok güzel kokuyor , o bitincede şampuana geçerim artık , bi incele istersen
günaydın kızlar...
bir kaç akşamdır hiç bu kadar rahat uyumamıştım. hava serinlediği için heralde.ama biraz üşümüşüm.
offf çok canım sıkıldı artık doğurmak istiyorum, bugün daha fazla kuşburnu içeyim bari :)
eşimde salı günü kontrole gideceğimiz için işe gitti bugün, bende sıkıntıdan ne yapsam diye düşünüyorum.
Gunaydin... Aman uyuman guzel olmus. Yanlis anlamazsan birsey diyecegim benim dr um hamileligimin basindan beri kusburnu cayi verdi. Bebege etkisi olmayan az sayida caylardan biri demisti. Yararliymis tabi onuda atlamayalim. Ayrica herkes hurma diyor ama ben Birlesik Arap Emirliklerinde yasiyorum ve hamileligimin basindan beri hurma yiyorum hergun o da bana pek inandirici gelmiyor. Yani demek istedigim ic tabi ama kendini de fazla zorlama malum bebisler kendileri ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyorlar