Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fa ce de herhangi bi topluluk varmı yoksa birbirinizle arkadaşsınızda mı haberleşiyosunuz?
Semayasar yapmis mi dogumunu nerde fotosu var kizlar merak ettim ?
afacede topluluk var canım..bende yeni katıldım..2012 ekim anneleri diye..
ınsallah sende bebegını sag salım kucagına alırsın.ben yasadıklrımı paylastım faydalı olduysa ne mutlu.kızım suan yanımda ama sırf o sunı sancı yuzunden olmayabılırdıde...hayırlı dogumlar..
canım benim oğluşum 3.5 kilo olmuş, ama doğumdan sonra değişebilir diyor doktorum
banada ikizmi diyorlar hep :26: kocamannnn karnım
kızlarrr herkes telefon acıyo soruyo nasılsın nasılsın varmı bi atak diye gece eşim kac defa soruyo uyanıp iyimisin varmı sancı bıktım artık herkese aynı seyi söylemekten turp gibiyim yaa sizden iyiyim sancıda hiç yok yani
afacede topluluk var canım..bende yeni katıldım..2012 ekim anneleri diye..
selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik
selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik
BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin
BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin
Merhaba arkadaslar
Spinal anestezi ile carsamba gunu sezeryan dogum yaptim.
Detaylari dogum hikaye bolumunde anlatacagim.sevgiler...
Hayirli ugurlu olsun canim en kisa zamanda iyilesirsi umarim.. oglusuna da masalllah bol sansli mutlu olsun...
Kizlar ya dikkatimi cekti de geriye kalanlarin hepsimi normal dogumu bekliyor? Sezeryan olcak kimse yokmuuuuu:)?