2012 Ekim Anneleri

ınsallah sende bebegını sag salım kucagına alırsın.ben yasadıklrımı paylastım faydalı olduysa ne mutlu.kızım suan yanımda ama sırf o sunı sancı yuzunden olmayabılırdıde...hayırlı dogumlar..:KK3:

inşallah, doğru karar vermeye çalışıyorum, tecrübe edenlerin izlenimleri çok önemli

canım benim oğluşum 3.5 kilo olmuş, ama doğumdan sonra değişebilir diyor doktorum

maşallah

banada ikizmi diyorlar hep :26: kocamannnn karnım

canım insanın boyu ve kg si ile ilgili, benim de son 2 ay hamile olduğuma inanır oldular, şimdi karnında uçan balon taşıyan bir canlıyım :KK9:

kızlarrr herkes telefon acıyo soruyo nasılsın nasılsın varmı bi atak diye gece eşim kac defa soruyo uyanıp iyimisin varmı sancı bıktım artık herkese aynı seyi söylemekten turp gibiyim yaa sizden iyiyim sancıda hiç yok yani

vallahi ben de her gelen tlf na " daha doğurmadım" demekten sıkıldım, her sancı da şiddetlenecek diye umut ediyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:44:

afacede topluluk var canım..bende yeni katıldım..2012 ekim anneleri diye..

aaaaaaaaaa ben de bi bakayım, daha yeni öğendim bak bak bak:KK19::KK19::KK19:

Hayirli sabahlar herkeze 9 da dr gidicem ins vardir bi gelisme bu gece cok agrim oldu umarim sancidir kiZlar dua edin bana :KK16:
Semayasar ne yaptin dogurmussun cnm nasildi sen nasilsin bebegin nasil ?

selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik

selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik

Hadi yaa hersey cok guzel gidiyordu halbuki :26: neyse bebegin ve sen simdi iyisiniz sanirim cnm onemli olanda o rabbim anali babali buyutsun minik oglusunu :):nazar:

Canim gozunaydin,onemli olan ikinizinde saglikli olmasi...sezeryan olmadim diye pisman olma ben 13. Gun ve hala tam olarak duzelmedim,hepsinin zorlugu var canim...detaylari bekliyoruz..

Hayirli ugurlu olsun canim en kisa zamanda iyilesirsi umarim.. oglusuna da masalllah bol sansli mutlu olsun...
Kizlar ya dikkatimi cekti de geriye kalanlarin hepsimi normal dogumu bekliyor? Sezeryan olcak kimse yokmuuuuu:)?

BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin

BÜgün kızım geleli 6. Gun ben berbat bir lohusalik geçiriyorum hergün basımda bir is bebeğim sarılık oldu hastanede yatıyor dualarınızı bizden eksik etmeyin

Canim cok gecmis olsun...kisa zamanda bebisinizi evinize goturursunuz insallah...

Lohusalik niye kotu canim,normal mi yapmistin sen???

Canim oncelikle hayirli olsun :nazar::emir_bebek: Umarim en yakin zamanda agrilarinda gecer eh artik yavruna kavustun:KK16: Darisi biz bekleyenler basina:KK9:

Canim benim sezeryan da olsan sikintilarin olacakti. Belki de daha cok. Sen dedigin gibi ogluna adapte ol. Onu izle gecer dertlerin. Bak biz hala bekliyoruz. Allah bagislasin yavrunu.

Kizlar hadi sancili gunler diliyorum hepinize :) icinde de bana :) :KK16:

Merhaba arkadaslar

Spinal anestezi ile carsamba gunu sezeryan dogum yaptim.

Detaylari dogum hikaye bolumunde anlatacagim.sevgiler...

Hayirli sabahlar kızlar bu gece cok agrim oldu bi taraftanda istifra sanki ilk aylarım gibi oldum:KK43: dün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi doktor 3107 grammış oğluş kısmetse 15inde sezeryan olcaz umarım o güne kadar doğurmam :KK43:(

Hayirli ugurlu olsun canim en kisa zamanda iyilesirsi umarim.. oglusuna da masalllah bol sansli mutlu olsun...
Kizlar ya dikkatimi cekti de geriye kalanlarin hepsimi normal dogumu bekliyor? Sezeryan olcak kimse yokmuuuuu:)?

Bende sezeryan yapacagim insallah. Ama hergun beni kilitleyecek hatta aglatacak sancilarim oluyor. su an doktorum italyada seminerde :S :18:

X