- 18 Nisan 2012
- 922
- 342
Tuzlayimda kokma derler ya. Buradan geliyor demekki.
e o zman tuzlayakta kokmasınlar hıhıhıhı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beninde kardeşlerim hep yıkandı , eskiden hemen yıkarlardı , ama şimdiki kimse yıkamıyo bende diyorum biz yıkanmışız ama hiçbirimizin göbekbagları hiç iltihap olmamışş ?
sanırım yıkamamaktaki bi sebepte doğum sırasında bebeğin üzerinde kalan sıvılı şey onu mikroplara karşı koruymuş , bi kaç gün öyle kalması daha iyimiş ...
bakalım dr ne derse bizde onu yaparız ....
dogum yapan arkadaşlar aranızda bebişi sarılık olan varmı biz oglumla 2 gün hastanede yattık halada biraz var bitavsiyesi olan varmı acaba?
hahahahaa valla çok doğru , lafı gediğine koymuşsun , bende az önce yazmıştım ama tuz konusu almış yürümüş baya biii , bizim buralarda bebekleri doğar doğmaz tuz dolu leğene o üstünün carasıyla atıyorlar , öle suya tuz filan koymuyorlar , bildiğin 1 leğen tuza yatırıyorlar bebeği heryerini tuzluyorlar sonrada ova ova temizliyorlar su yok , bize yapmışlar hep büyükler ama ben kızıma yapmam zaten hastanede yapılmaz o , evdede doğum olmayacağına göre
kızlar az önce kontrolden geldim hafif sancım varmış.ben ara sıra hissediyorum.Yalnız en kötüsü bebek kanala girmemiş.acaba şimdiden sonra girer mi hep kendimi normal doguma alıştırmıstım.kanala inmeyince suni sancı da verilmiyor diye duydum.Fikri olan var mı bu konuda sizce şimdiden snra kanala iner mi bebeğim
Demin oyle bir sanci girdi ki nasil sevindim anlatamam... Meger gazmis. Allahim bana sanci gonder :) nisan gonder :) su gonder :) su duasina mi ciksam ki
banada aksam öyle bir sancı girdi uykumdan uyandım geliyor diye sevindim ama yanlış alarmmış.
doğumun ekimde olacağını öğrendiğimde yağmurlu bir havada doğururum diyordum.şimdi burda yağmur basladı bu bir işaret mi??
Demin oyle bir sanci girdi ki nasil sevindim anlatamam... Meger gazmis. Allahim bana sanci gonder :) nisan gonder :) su gonder :) su duasina mi ciksam ki
kızlar durdum durdum doğuma 2 gün kala hasta oldum ya boğazım nasıl acıyorrr (
ayy.. sancı beklemekten kendimi yemeğe vurdum diye yürüyeyim biraz dedim. Yoksa açılacağımdan falan değil
Tam da milletin işten dönüş vakti, sitenin içi nasıl kalabalık. Gören gözünü alamadı göbeğimden:) Bir daha tövbe bu vakitte dışarı çıkmam. Kaza yapacaklar diye korktum.
Bir süre sonra kulaklarımıda tıkamak zorunda kaldım, dediklerini duymayayım bari diye:)
Yorulmuşum ama hepi topu yarım saat kadar yürüdüm, tın tın...
Hadi bakalım, hayırlı bir akşam-gece geçiririz inşallah.
doğum yapmış annişler bebeklerin göbekbaği düşene kadar yıkanmıyomuşya neyle siliyosunuz ? ılık su , pamuklamı , şu beyaz yumuşak tülbentler var onlamı ? ıslak mendillemi ...
benim yıkayasım gelir ama dr yıkama derse , neyle siliyim ben bebişimii ?
Bazı dr.lar epiduralin doğum süresini uzattığını savunarak daha ge. taktırıyorlar. Bazıları da 4 cm. de hemen taktırıyor. Bazıları da 4 cm.den sonra taktırmıyor. Ben de anlamıyorum bu nasıl iş ? Bir doğursam anlatıcam ama benim oğlan gününü bekleyecek herhalde. İnşallah gününü geçirmez yoksa sezeryan olmaktan çok korkuyorum :18::18::18: