2012 Ekim Anneleri

selam kizlar ben dogum yaptim epidural normal hala soktayim ve pisman oldum sezeryan olmadigima bebisim icerde kakasini yapmis sitresten detaylarini yazarim ama epiduralin tek avantaji dikerken canin yanmiyo ama sinrasinda cok agri oluyo epizyoda ve vajinada yuruyemiyorum ama oglusun cok tatli onu emzirince sanki butun agrilarim geciyo:)bugun eve cikiyiruz detaylar sinraya artik

gözün aydın, darısı biz doğuramayanların başına inş, cennet kokulu bebişini mis gibi kokladıkça bütün acılarını unuttuğuna eminim
:KK19::KK19:

Off kizlar nolurr bana dua edin,kesi yerim enfeksiyon oluyor surekli cok mutsuzum korkuyorum artik dr a gitmeye,zaten cok kotu bir dogum sureci gecirdim,evde oleyim diyorum ya artik,igne verdi baska bir antibiyotik daha dua edin kizlar gecsin,psikolojim bozuluyor kesicekler tekrar diye:KK43:((

canım moralini bozma hava almasını önle cok az kaldı biticek bugünler biran önce atlatırsın inşallah

canım moralini bozma hava almasını önle cok az kaldı biticek bugünler biran önce atlatırsın inşallah

Canim benim cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin kotu dusunme insaallah duzelicen

canım çok geçmiş olsunn rabbim acil şifalar versin bnde sezeryan olcam :KK43:

canım ayaklarını falan sıcak tut. dualarımız seninle.Rabbim acil şifalar versin.

Sagolun kizlar,insallah gecicek,bir suru antibiyotik aliyorum ogluma da geciyor onauzuluyorum...

kizlaaar bugün kontrolum vardı sabah gittik bebeğim 3400 gr boyu 51 cm :nazar: ve benimki sabah foruma da yazmıştım sabaha kadar hafif hafif bel kasik karin ağrım oldu dedim alttan baktı 2 cm açılmış bu aksama doğru da gelebilir yarında dedi sancılarım sıklasinca Gidicez ins :)) yarin tekrar gidicem ama sancilarim siklasmasa da cunku bazen kadinlar anlayamayabilir acildigini dedi :) nstye girdim sancim 40 a cikti indi 2-3 defa dua edin bize oglusum geliyorr galiba teyzeleri :KK52::KK52::KK9: istikrarlı cocuk miadının dolmasına 3 gün kala gelmeye karar verdi sanırım :) ( bu arada alttan muayenede sanki içimdeki gazları aldı çok rahatladım :KK1: ama sokarken biraz kastım kendimi acir gibi oldu oda derin derin nefes al dedi alinca o zaman rahatladım . Çatım normalmiş 3 -3 buçuk kg rahat doğurursun ama 4 kg filan çatın müsait değil dedi bende zaten 4 kg olsaydı siz demeden ben Sezeryan isterdim dedim :) eveet bizde haberler böyle şimdilik kızlar hadi sizdende guzel haberler bekliyoruz

benimde öyle bir ağrım var canım yatarken özellikle bacağımı kaldırırken yaşıyorum dr söylemiştim normal demişti bana son zamanlara girdiğimiz için oluyor sanırım. seninle hemen hemen aynı günlerimiz var seninki normalmi belli oldumu

evet aynıyız nerdeyse benim şuan normal görünüyo ama bu hafta bebişim 100 grm almış doktor haftayada böle az alırsa doplere sokarız dedi plesanta yaşlanmasından şüphelendi öle olursa hemen doğuma alırız dedi açılma olursa suni sancı olmazsa sezeryan olur dedi bakalımşuan belirsiz haftaya belli olacak hayırlısı inş senin normal mi?

dilfeza( 09 ekim BDT erkek doğurmak üzere açılması başladı :KK1::nazar: ) semayaşar(bdt 09 ekim erkek 5 ekimde dogurdu):nazar:Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim )

hadi kizlaaaaar sırayı takip edin biz yolu actık sayılır :KK4:

dilfeza( 09 ekim BDT erkek doğurmak üzere açılması başladı :KK1::nazar: ) semayaşar(bdt 09 ekim erkek 5 ekimde dogurdu):nazar:Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim )

hadi kizlaaaaar sırayı takip edin biz yolu actık sayılır :KK4:

canım yolu aç sen geliyoruz bizde oğlumla :KK9: kuşburnu içmeye başladım bugün. bir forumda okudum kadın 2 fincan kuşburnudan 4 saat sonra doğuma gitmiş :KK9: eşim 5te işten gelicek şimdi içsem 5e kadar sancılarım başlar belki :KK52::KK52::KK52::KK52:

evet kızlar zeka testi için.fenilketanirü diye bir zeka geriliği türü var. doğduğunda topuktan alına kan ve doğumdan 1 hafta sonra alınan kan karşılaştırılacak..fenilalin denen bir madde var. zeka geriliğine neden olan..yani yüksekse neden olan ndiyeyim.. o belirleniyor.. madde yüksek çıkarsa fenilalinden yoksun mamalarla ve yiyeceklerle bebeğin beslenmesi gerekiyor..aksi halde önlenebildiği halde zeka geirliği molan bebekler olur..mutlaka sağlık mocağına gidin..

iyide ilk kanı hastanede alıcaklar 5. günde sağlık ocağında eee nasıl karşılaştıracaklar bu durumda? hem nie hastanede yapılmıyorki bu kadar önemli bişey o zaman :KK47: kadınlar leş gibi sigara kokuyo zaten , sağlık ocağına filan gitmicem ben , çocuk doktoru yapsın

kizlaaar bugün kontrolum vardı sabah gittik bebeğim 3400 gr boyu 51 cm :nazar: ve benimki sabah foruma da yazmıştım sabaha kadar hafif hafif bel kasik karin ağrım oldu dedim alttan baktı 2 cm açılmış bu aksama doğru da gelebilir yarında dedi sancılarım sıklasinca Gidicez ins :)) yarin tekrar gidicem ama sancilarim siklasmasa da cunku bazen kadinlar anlayamayabilir acildigini dedi :) nstye girdim sancim 40 a cikti indi 2-3 defa dua edin bize oglusum geliyorr galiba teyzeleri :KK52::KK52::KK9: istikrarlı cocuk miadının dolmasına 3 gün kala gelmeye karar verdi sanırım :) ( bu arada alttan muayenede sanki içimdeki gazları aldı çok rahatladım :KK1: ama sokarken biraz kastım kendimi acir gibi oldu oda derin derin nefes al dedi alinca o zaman rahatladım . Çatım normalmiş 3 -3 buçuk kg rahat doğurursun ama 4 kg filan çatın müsait değil dedi bende zaten 4 kg olsaydı siz demeden ben Sezeryan isterdim dedim :) eveet bizde haberler böyle şimdilik kızlar hadi sizdende guzel haberler bekliyoruz

senin paşa gelmeye karar verdi sonunda demek :nazar::emir_bebek::nazar: hadi o zaman iyi haberlerini bekliyoruz seninde , benimde bugün kontrol ama ben beklemeye devam sanırım , kızım yerinden çok memnun , bak kızım oğluşların arasında kaldık gel artık diyorum :KK9: ama cıkkkk daha bi belirti yok :KK19:

hadi yaa gözünaydın canımm oh bitane normalcilerden atak geldi aramızda 3 gün var arkandayım hazırlıklarımı yapiyim barii =)))))

Canim cok gecmis olsun...kisa zamanda bebisinizi evinize goturursunuz insallah...

Lohusalik niye kotu canim,normal mi yapmistin sen???

ACil sez yaptım pazar gunü o gunü hatırlamıyorum pek pzr tansiyonum yükseldi ayrıca stresten pazar gunü 7 den pzt gunü aksam 5 kere kadar uyumadım tam 35 saat sonra ilaç verdiler hastanede uyudum...salı eve geldim wc de tans düştü fenalik gecirdim..cars pers sut sıtması oldum cuma bebeğimi yatırdım şimdi evdeyim begegimi alicaz 4 te allahım artık tüm kotu günlerim bitmiş olsun. Yaşadıklarımdan bebeğimi bile göremedim bakcak gücüm yoktuki annem tutuyor emziriyor benim kendimden haberim
Yok...of of isallah hepsi bitecek yavruma kavusayimdaa:KK43:((gözlerimin altı üstü mosmor çektiğim acılardan Allah
Kimseye yaşatmasın:KK43:

Super daha kolay olur,kiz dikkat et fazla acilma evde farketmeden,benim gibi:)))
Valla olabilir sabah gidicem sancılar siklasmasada Dr da oyle dedi :))
canım yolu aç sen geliyoruz bizde oğlumla :KK9: kuşburnu içmeye başladım bugün. bir forumda okudum kadın 2 fincan kuşburnudan 4 saat sonra doğuma gitmiş :KK9: eşim 5te işten gelicek şimdi içsem 5e kadar sancılarım başlar belki :KK52::KK52::KK52::KK52:
Tmm cnm açıcm ins dur bende iceyim kız kusburnu :) insikâk Sr sinı okuyorum sebilehu yesserah (o yol ki kolay oldu ) ayetini çekiyorum Rabbim izniyle alicm yavrumu kucağıma :)

hadi yaa gözünaydın canımm oh bitane normalcilerden atak geldi aramızda 3 gün var arkandayım hazırlıklarımı yapiyim barii =)))))
Yap cnm yap gelir seninki de :)
senin paşa gelmeye karar verdi sonunda demek :nazar::emir_bebek::nazar: hadi o zaman iyi haberlerini bekliyoruz seninde , benimde bugün kontrol ama ben beklemeye devam sanırım , kızım yerinden çok memnun , bak kızım oğluşların arasında kaldık gel artık diyorum :KK9: ama cıkkkk daha bi belirti yok :KK19:
İns kızlar guzel haberler vermek istiyorum size :) dur kız cocuğu sıkıştırma daha var zamanı :)

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür sarılığımız hala var biraz vücudundan anlamıyorum ama gözlerinde var biraz, inşallah hemen geçer.. birde emzik aldım ama bebeğime daha hiç vermedim!!

A
kızlar beni sağlık ocağından aradılarda gelemezsen bile bebeği 5. gününde getir kan alıcaz gibi bişey söyledi :26: zaten doğunca alıyorlar bide 3. gün tekrar götürüyormuşuz sanırım hastaneye sarılık için yine alıyorlar eee bide 5. gün sağlık ocağında nie alıyorlarki ? yazık el kadar bebeği gezdirip durcazmı yaaa , öfff hastanede yapamıyorlarmıki herşeyini ?

Canim iki kerr yapilmasi grekiyor cunku hastanede yapilan iki seye bakiyormus.saglik ocagindaki ise besinci gun ucuncu birseye daha bakiliyormus.yani saglik ocagindaki daha detayli.neden oyle dersen bebegin iyice beslenmesi normal sindirime gecmesi gereklitmis.protein girisi yani..saglik ocagini ihmal etmeyin..asilari da onlar takip edecekler...
Kizim cuma dogdu c.tesi eve geldik.sali gittik saglik ocagina..arada bir daha hastaneye gitmedik.p.tesi hem ben kontrole gidecwgim hem de kizim cocuk doktoruyla ilk randevsuna gidecek...kizlar bir an evvel bu duygulari yasamaniz icin dua ediyorum.esimle kizimiza bakip bakip gozlerimiz doluyor..hani refleks olarak yamuk yamuk gulerler ya o bile duygulanip aglamamiza sebep olabiliyor..onun o sana muhtac olusu ahhhhhh..tarif edilemez ve hamilelikte hissedilen sey annelik degil kesinlikle..resmen adaylikmis..

Bu arada ismi okunurken de komsu dede isittinmi liva diye sordu o da gozlerini kirpti.anlamis gibi...ya ben cok duygusal oldum..aglicam herseye...

Son düzenleme:
A

Canim iki kerr yapilmasi grekiyor cunku hastanede yapilan iki seye bakiyormus.saglik ocagindaki ise besinci gun ucuncu birseye daha bakiliyormus.yani saglik ocagindaki daha detayli.neden oyle dersen bebegin iyice beslenmesi normal sindirime gecmesi gereklitmis.protein girisi yani..saglik ocagini ihmal etmeyin..asilari da onlar takip edecekler...
Kizim cuma dogdu c.tesi eve geldik.sali gittik saglik ocagina..arada bir daha hastaneye gitmedik.p.tesi hem ben kontrole gidecwgim hem de kizim cocuk doktoruyla ilk randevsuna gidecek...kizlar bir an evvel bu duygulari yasamaniz icin dua ediyorum.esimle kizimiza bakip bakip gozlerimiz doluyor..hani refleks olarak yamuk yamuk gulerler ya o bile duygulanip aglamamiza sebep olabiliyor..onun o sana muhtac olusu ahhhhhh..tarif edilemez ve hamilelikte hissedilen sey annelik degil kesinlikle..resmen adaylikmis..

Bu arada ismi okunurken de komsu dede isittinmi liva diye sordu o da gozlerini kirpti.anlamis gibi...ya ben cok duygusal oldum..aglicam herseye...

Adıyla yaşasın Liva bebek :)

X