2012 Ekim Anneleri

Bende dedim kesin vardir bi gelisme neyse du bakalim var daha ins olmazsin seZeryan :) benimde yarin var kontrolum bende cok yurudum bu hafta bisey olmadiysa yaticam paso :KK14:

Aynen valla :) insallah sen acilmissindir canim. Muayene esnasinda nisan da gelebilir diyorlar veya sonrasinda... Bende oda olmadi. Bakalim gununu gecirmese bari.

ya arkadaşlar rahimi acıyan varmı yani mesela bacaklarımı birbirinden ayırınca koltuğa ayağımı atarken falan öle acıyo ki bi acaip bişey varmı aranızda benimgibi olan :S

Bugun sozde bir suru is halledicektim ama nerdeee:KK14: Bir kismini hallettim ama hala bir suru isim var. Zaman hem gecmiyor, hemde kisaliyor:KK53: Yarin kisisel bakimlarimi yaptiracagim. 1 hafta onceden yaptirmam ne kadar dogru onuda tam bilemiyorum ama acil bir durum olursa diye de artik beklemek istemiyorum. Usenmeyip sacimi da boyasam bu hafta super olacak. Annemde pazartesi aksami geliyor:KK76: Ondan sonra zaten zaman cabuk ve zevkli gecer bana. Oglum gelmeden ana kiz biraz vakit gecirmek cok iyi gelecek bana:KK76::KK16:

ben geldiiimmm... kızlar gecmısı okuyamadım...bugun taburcu olduk.oglum 3.450 gr.ve 50 cm dünyaya geldi.spinal sezeryan oldum,çok çok memnun kaldım,çok rahattı insan bilmediği için kafasında büyütüp korkutuyor ama cok rahatmış..detayları sonra yazacağım..

ben geldiiimmm... kızlar gecmısı okuyamadım...bugun taburcu olduk.oglum 3.450 gr.ve 50 cm dünyaya geldi.spinal sezeryan oldum,çok çok memnun kaldım,çok rahattı insan bilmediği için kafasında büyütüp korkutuyor ama cok rahatmış..detayları sonra yazacağım..

Cnm ya masallah ikinize de allah uzun saglikli omur versin

Canim selam bende burdayim :KK1:
Benim kiz da 3450 gr dogdu tesadufe bak sen :KK34: bende spinal sezaryen oldum :KK34: bende cok memnun kaldim bir sikinti yasamadim bas agrisi gibi
Su an kizima sut sagiyorum goguslerim yara oldu boylelikle hem sutumden yine yararlaniyor hemde goguslerimi. Bosaltip rahatliyorum cok sisiyorlar yoksa
Oglunla seni cok opuyorum canim resimlerini de bekliyorum face e ya da buraya :KK35:

Canim benim kiz bir haftalik hala dusmedi gobek.
Ben bazen ilik suya batirilmis pamuk veya tulbent ile bazen de islak mendille siliyorrum.kafana gore takil..bizimki de dusse de yikasak..kizimin saclari masallah uzun ve gur..hala veeniks denilen madda duruyor arasinda..:nazar:

sağol canım bende senin gibi yaparım artık ... inşallah çarçabuk düşer de göbiş yıkarsın tatlı kızınııı misler gibiiiii ... ayy çok heyecanlııı :)))

ya arkadaşlar rahimi acıyan varmı yani mesela bacaklarımı birbirinden ayırınca koltuğa ayağımı atarken falan öle acıyo ki bi acaip bişey varmı aranızda benimgibi olan :S

canım aynısı 1 saat önce olduuu , yere doğru şöyle çömelmek mi denir tv ünitesinin tozunu alim dedim resmen çoook garip biağrı girdi sanki yırtılıyo gibi .....

Benim bir haftadir oyle resmen kemigim aciyor
cati acilmasindan dolayi oluyormus vucut kendini hazirliyo

En son ne zaman gittin cnm ?

Evet doğru söylüyorsun dogunca daha fazla yada eksikte olabilir tabii . Kg alımı son haftalarda yavaşlar diyorlar ama bakalım bende yarın gidicem 1 hafta da kaç kg almış. Daha one 10 günde 250 gr almıştı ondan öce uç haftada 1 kg almıştı.yani 7 ayda geldigi kiloyu 8.9. Ayda ikiye üçe katlıyor Allah'ın hikmeti iste

en son perşembe günü gittim canım ultrason ölçümlerine göre yaklaşık bi değer söylediği için doktorum söylediği kilo değişebilir ama 3 kilo üzerinde bişey olcak tontişim :21::nazar:

benimde öyle bir ağrım var canım yatarken özellikle bacağımı kaldırırken yaşıyorum dr söylemiştim normal demişti bana son zamanlara girdiğimiz için oluyor sanırım. seninle hemen hemen aynı günlerimiz var seninki normalmi belli oldumu

Kizlar merhaba. gecmisi okumaktsn yazmaya firsat kalmiyor. ben artk yatmakta cok zorlaniyorum. Sola yatmak gerekiyorya benim bebiste solda yatiyor buyuzden cok zor oluyo ben nerdeyse sirtustu ystiyorum cok az sola meyilli yatabiliyorum. sizler ne alemdesiniz?

slm kızlar,
Yazdıklarınız ve heycanınız beni bundan 4 ay öncesine götürdü. Slm vermedende çıkmıyım dedim.Bende 2012 haziran annesiyim... Bizler doğumları bitirdik hepimizde sağlıklık birşekilde aldık kucaklarımıza bebeklerimizi. Darısı sizlerin başınıza. Bir avazda kurtulursunuz inş. Sezeryandan çekinmeyin sakın rabbim inş normali nasip eder ama sezeryanda gayet iyi bilginize.. Ben 40 haftamı doldurduğum halde benim kız gelmedi suni sancıylada olmadı.. O kdar sancı sonrası sezeryana gittim.: Benim gibi normal diye tutturmayın sakın. Sonuçta ikiside aynı:-):-)( Neyse öptüm hepinizi çok.

Asudem sagol valla yarin alirim insaallah ise yarar sana da bol bol dua ederim :KK16: bu kremi surup temizlemek gerekiyor mu emzirmeden once?

Canim insaallah dedigin gibi olur valla kiz acikacakta emzirmek zorunda kalicam diye odum kopuyor :KK50: cok acim oldugundan bu onemli gorevi yapmak istemiyorum ama mecburum iyi kotu sutum geliyor kizimi beslemem lazim sonucta insaallah duzelirim

ben de çok fenaydım canım yaa.yeni yeni düzeliyo benimkiler.özellikle sol göğsüm kanıyodu artık emzirirken.ama büyük oğlumda olduğu kadar yara olmadı.emzirirken sadece göğsünün ucunu tutmasın bebiş.ben ağzını kocaman açana kadar bekliyorum vermek için.yoksa sadece ucunu alıyo ve çok canımı yakıyo.lansinoh kullanıyorum ve arada da tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorum.azaldı baya..Garmastan büyük oğlumda kullanmıştım ben de.yanlış hatılamıyosam emzirmeden önce temizlemek gerekiyodu..slikon göğüs ucu da biraz acımı azaltmıştı,deneyebilirsin...

bizim de göbeğimiz 6. günün gecesi düştü.ama yıkayamadan oğluşumu 7. günde hastaneye yatırmak zorunda kaldık.sarılık yüzünden:KK50: 18 çıktı değerimiz..çoook zordu gece yavrumdan ayrı kalmak...Allahtan sabahına çıkardılar.değerimiz düşmüş.yarın tekrar kontrole gitcez.inşallah tekrar yükselmez.

Arkadaslar semayasar83 oglunu kucagina almis.detaylari bilmiyorum.fotolarini gordum..ikisine de masallah:nazar:

benim bugün dehşet acıdı..oğlum hareket etikçe rahmim koptu sandım..1 saat falan oldu geçti sonra allahtan..bi ara dopuryormuyum dedim..bugün ara ara belim de ağrıdı.adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı..devam etseydi umutlanacaktım ama kesildi:KK43:((

ben de çok fenaydım canım yaa.yeni yeni düzeliyo benimkiler.özellikle sol göğsüm kanıyodu artık emzirirken.ama büyük oğlumda olduğu kadar yara olmadı.emzirirken sadece göğsünün ucunu tutmasın bebiş.ben ağzını kocaman açana kadar bekliyorum vermek için.yoksa sadece ucunu alıyo ve çok canımı yakıyo.lansinoh kullanıyorum ve arada da tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorum.azaldı baya..Garmastan büyük oğlumda kullanmıştım ben de.yanlış hatılamıyosam emzirmeden önce temizlemek gerekiyodu..slikon göğüs ucu da biraz acımı azaltmıştı,deneyebilirsin...

bizim de göbeğimiz 6. günün gecesi düştü.ama yıkayamadan oğluşumu 7. günde hastaneye yatırmak zorunda kaldık.sarılık yüzünden:KK50: 18 çıktı değerimiz..çoook zordu gece yavrumdan ayrı kalmak...Allahtan sabahına çıkardılar.değerimiz düşmüş.yarın tekrar kontrole gitcez.inşallah tekrar yükselmez.

kızlar doğum yapan bir arkadşım tendürdiyot ve gliserini karıştırıp göğüslerine sürmüş..yarayı hemen iyileştirdiğini söylemişti..

X