Kızlar sadece bel ağrısı çeken var mı?2 gündür belim ağrıyor çok,başka problemim yok ama..
Evet bende merak etttim napti acaba ? benimkiler gitti ya simdi normal agrilar var :S birde kaburgalarima baski oluyor nefes zor aliyorum bizim oglan asagiya inecegine yukari cikiyor galibaYaa mustu ne oldu bilen var mı ??? Sancısı devammı etti, kesildi mi acaba ??
Temizlik yapinca oluyor canim sadece bel agrisiKızlar sadece bel ağrısı çeken var mı?2 gündür belim ağrıyor çok,başka problemim yok ama..
bende inşllah bi aksilik çıkmazsa normal epidural istiyorum.
Yaa mustu ne oldu bilen var mı ??? Sancısı devammı etti, kesildi mi acaba ??
:))))) artık 37 doluyor. bizde bırakırız artık:)) kazayla suyu patlatırız filan:)))
Evet bende merak etttim napti acaba ? benimkiler gitti ya simdi normal agrilar var :S birde kaburgalarima baski oluyor nefes zor aliyorum bizim oglan asagiya inecegine yukari cikiyor galiba
Temizlik yapinca oluyor canim sadece bel agrisi
benimde butun korkum epidural dogum sayesinde geciyor ins yaparim o sekilde hem normal cok istiyorum hemde guzel bi anı olarak hatirlamak istiyorum o dakikalri ikinci bi normal dogum gozumu korkutmasin istiyorum.. İstiyorum da istiyorum bakalim :)
Kizlar sancim azalarak bitti. sirami biliyim dedim araya kaynak olmak istemedim. saka bi yana ben normal istiyorum bide. cok canim yandi nasil dayanirimki gercek sancilara.
Kesildi canim. yalanciymis...
aramızda 2 gün var seninle 37 doluyor demişsin bende de 37. haftada diyor ama şimdi ben anlamadım şuan 36+3 deyim aslında doktorda öle hesaplıyor burda 37 yazıyor bişey analamadım anlayan varsa anlatabilirmi?
Canım yaşını hesaplar gibi... 36+0 dan 36+6 ya kaday 37. haftanın içinde oluyorsun. 36+6 dan sonra dolu dolu 37 haftalık olup 38. haftadan gün alıyorsun...
hımm hadi ya bunu bilmiyrdum o zaman 38. haftaya az kalmış çünkü bebeklerin %88 i 38. haftada doğarmış belki benimpaşamda o zaman gelir doktorum 38. haftada bebekler doğsun istiyoruz demişti ayy inş hayırlısıyla öle olur:)
Ayy canim ya inan o kadar motive oldum ki cok tesekkur ederim ilgilendigin icin yeni yasamis biriyle konusmak ayri bi cesaret veriyor bende boyle anlatabileyim allahim ne oluuuur :26:canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma
doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..
sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa...
doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...
Benim ki de oyle istedi ama gelmedi velethımm hadi ya bunu bilmiyrdum o zaman 38. haftaya az kalmış çünkü bebeklerin %88 i 38. haftada doğarmış belki benimpaşamda o zaman gelir doktorum 38. haftada bebekler doğsun istiyoruz demişti ayy inş hayırlısıyla öle olur:)
aramızda 2 gün var seninle 37 doluyor demişsin bende de 37. haftada diyor ama şimdi ben anlamadım şuan 36+3 deyim aslında doktorda öle hesaplıyor burda 37 yazıyor bişey analamadım anlayan varsa anlatabilirmi?
kızlarrr bugün gittik doktora acılma varmı diye baktı ilk defa muayene oldum o ne öyle yaa sonuc olarak ama acılma yok asıl haberi vereyim sizlere cumaya kadar dogurdum dogurdum dogurmadım doktorum hacca gidiyomus kaldım ayazda napıcam ben yaaa nasıl dogurucam sancım 20lerde 30larda bu bebek bence en az 10 gün daha burda
canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma
doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..
sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa...
doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...