kızlar bugün evde otururken belime öyle bir ağrı girdi ki anlatamam. gözümden yaş geldi. sanırım 30 sn kadar sürdü ama beni de bitirdi. çok korktum doğum sancsı başlıyor diye. allahtan annem yanımdaydı o da bak bakalım nişan falan gelmiş mi dedi :) çok şükür devamı gelmedi. dr um da dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok dedi. c.tsi bebek odamız gelecek. evde hala badana devam ediyor. bu işler bitmeden bebişimiz gelmesin diye dua ediyorum hep. daha kendime emzirme geceliği bile alamadım. ne çanta hazır ne bişey allaha emanet bekliyoruz öyle. :)))) dua edin benim için de 2 hafta daha dayansın bebiş içerde. zaten bizimkinin de kafası hala yukarda. o yüzden çok mide yanması yapıyor.yarın dr kontrolumuz var bakalım nasıl büyümüş mü bizim bızdık öğreneceğiz.doğuran arkadaşları okudukça bana da heyecan basıyor. zaman daraldıkça stres artıyor. doğuran arkadaşları tebrik ediyorum maşallah bebişleriyle sağlıklı günler olsun hepinize. doğuracaklara da allah kolaylık versin demek lazım başka ne denir ki :) allah kurtarsın diyorlar görenler ben de öyle diyince sanki ölecekmişim gibi hissediyorum diyorum. annem doğumhanede bi allah yardım eder diyorsun o anda başka dayanak bulamıyorsun o yüzden öyle diyorllar dedi.