2012 Ekim Anneleri

kızlar bugün evde otururken belime öyle bir ağrı girdi ki anlatamam. gözümden yaş geldi. sanırım 30 sn kadar sürdü ama beni de bitirdi. çok korktum doğum sancsı başlıyor diye. allahtan annem yanımdaydı o da bak bakalım nişan falan gelmiş mi dedi :) çok şükür devamı gelmedi. dr um da dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok dedi. c.tsi bebek odamız gelecek. evde hala badana devam ediyor. bu işler bitmeden bebişimiz gelmesin diye dua ediyorum hep. daha kendime emzirme geceliği bile alamadım. ne çanta hazır ne bişey allaha emanet bekliyoruz öyle. :)))) dua edin benim için de 2 hafta daha dayansın bebiş içerde. zaten bizimkinin de kafası hala yukarda. o yüzden çok mide yanması yapıyor.yarın dr kontrolumuz var bakalım nasıl büyümüş mü bizim bızdık öğreneceğiz.doğuran arkadaşları okudukça bana da heyecan basıyor. zaman daraldıkça stres artıyor. doğuran arkadaşları tebrik ediyorum maşallah bebişleriyle sağlıklı günler olsun hepinize. doğuracaklara da allah kolaylık versin demek lazım başka ne denir ki :) allah kurtarsın diyorlar görenler ben de öyle diyince sanki ölecekmişim gibi hissediyorum diyorum. annem doğumhanede bi allah yardım eder diyorsun o anda başka dayanak bulamıyorsun o yüzden öyle diyorllar dedi.

canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma:nazar::nazar::nazar::nazar:

doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..

sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa... :KK1:

doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...

Ayy ne mutlu sana sagsalim bebisini kucaklamisin darisi bizlere ins bende epidural dusunuyorum ins. Bizlerde kolay rahat acisiz bir dogumla kavusuruz yavrularimiza rabbim sen bizlere kolay dogumlar nasip et

Selam kızlar ya aklıma takıldı acaba günümüz dolunca suni sancı veriyolar ya epudurali nezaman vermeye başlıyolar yani sancı çekip çekip son anda falanmı veriyolar acaba başdanmı bilen varmı?

Selam kızlar ya aklıma takıldı acaba günümüz dolunca suni sancı veriyolar ya epudurali nezaman vermeye başlıyolar yani sancı çekip çekip son anda falanmı veriyolar acaba başdanmı bilen varmı?
Yok canim son anda degil Yine ayni 4 cm e kadar aciyorlar suni sanci ile sonra epidural takiliyor vee sanci kesiliyooor :))

Son düzenleme:
ınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri :KK48:

ınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri :KK48:

Helal olsun canim ya dualrİmiz senin ve bebeginle olcak ins guzel haberleinizi bekliyoruz yarin buzamanlar koynis koynis olacaksiniz ne guzel yaa:KK31:
Sevdamceee ve sinem33 arkadsimizada rabbim guc versin saglikla alsinlar yavrularini kucaklarina ins :)

sağlıkla sıhhatle kolaycacıkkk al kucağına bebeşiniiii ... RABBİM YARDIMCIN OLSUN CANIM şimdiden gözün aydınnnnn ....

40. Haftaya girmis bulunmaktayim kizlar son hfta inanamiyorum :18:ama ben Sancim gelmezse 41 e kadar beklicem ins tabi bi problem olmazsa cunku bazilarinda gec dollenme oluyor aslinda 40. Haftada 39-38 de olabiliyor bakalim ama yinede bu 6 gun icinde dogurmak istiyorum tabiki

Nasil gidiyor annelik canim nasilsiniz ? :)

canım yoğun emzirme çabaları ile yorgunluk var tabi ama herşeye değer inanki onun kokusu dünyada yok.. kızım biraz emme konusunda inat ama karnı doyunca mışıl mışıl uyuyo şimdi onu kaldırıcam yine biraz didişir biraz emişir uyuruz işallah:emir_bebek:

hadi bakalım rabbim hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin maşallah sizeee :nazar::nazar:

kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...

Kizlar ben cok alingan oldum:KK43: Daha dogrusu ilgi bekliyorum sevdigim herkesden ama istedigimi bulamiyorum. Sozde herkes beni dusunuyor ama ben hissedemiyorum. Boyle dusununce kendime de kiziyorum. Sevdigim herkesden uzaktayim belki birazda onun verdigi alinganliktir. Off dogursamda kurtulsam su hamilelik psikolojisinden. Boyle diyorum ama bunun birde lohusa psikolojisi var:KK1:

sen bugunlerını mumla arıycaksın guzelım cunku o lohusalık pıskolojısı adamı yıyor resmen.alıp basımı gıdesım var yanıı.keske hamılelıktekı gıbı olsa razıyım..:KK14:

kızlar siz yürüyüş egzersiz falan diyorsunuz yaa ben korktuım valla..hamileliğimin başından beri hiç yürümedim...sağolsun benim doktorda ot gibi hiç bir konuda bilgi vermez...ancak sorarsan söyler..bu gidişle normal doğuramamktan korkuyorum..

aaa bende hıc yurumedım agrısız sancısız tam 8 cm oldu acılmam sadece son 3 cm de sancım oldu oda dayanılmıycak gıbı degıldı.bana gore yuruyusle kolay dogumun aakası bıle yok....

kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...

canım bnım allah sag salım bebegını kucagına almak nasıp etsın.:nazar:

evttt artist cnmm sen bebişini kucagına aldın bile belkii hayırlıı olsunn ve bizedee gitmee vaktiii geldiiii benim haberimii kızlarr yazar sizeeee hamişş annişlerr bol bol duaa bekliyoruz sizden hepiniz ALLAH a emanet olun byyyy:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

canım yoğun emzirme çabaları ile yorgunluk var tabi ama herşeye değer inanki onun kokusu dünyada yok.. kızım biraz emme konusunda inat ama karnı doyunca mışıl mışıl uyuyo şimdi onu kaldırıcam yine biraz didişir biraz emişir uyuruz işallah:emir_bebek:

Oyle dimi birde biz tatsak hayirlisyla ins. En kisa zaman da :) annesi alisir o ya goruRsun nasil tombis tombis olacak hele bi emmeyi iyice ogrensin :) ark kizi da boyle 1 ay emmede cook zorlandi agla agla zor memeyi tutuyordu . Ama simdi memeden inmiyor birde tombis ki sorma gecici sikintilar bunlar ins :)

evttt artist cnmm sen bebişini kucagına aldın bile belkii hayırlıı olsunn ve bizedee gitmee vaktiii geldiiii benim haberimii kızlarr yazar sizeeee hamişş annişlerr bol bol duaa bekliyoruz sizden hepiniz ALLAH a emanet olun byyyy:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Hadi bakalim kizlar rabbim yar ve yardimciniz olsun ins :) dualrimiz aklimiz sizde musait olunca bildirin ins guzel hebarlerinizi :)

merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff :KK37:

X