- 22 Haziran 2012
- 152
- 12
Surekli kasilma var agrili.sagimdan solumdan sanci giriyo gitsemmi hastaneye beklesemmi bilemedim.
bizm bdt aynııı
demin benimde tam alttan bıçak saplanıyo gibi olduuuu ödüm koptu evdede yalnzımm ... ama geçti şimdi devam etmiyoo ... sen devam ederse git bence nolur nolmaz...
Karnm tas gibi surekli kasilmis halde. Sagimfsn ve solumdan sanci geliyo. Ay suyum falan gelsede oyle anlasam bari. yoksa anlayamadan evde dogurucam.
Kizlar yaklask 2 saat once sancm basladi. nefesimi kesen belime bacagima yayiln bi sanci. esimi cagrdm hemen
su anda agrili bi sekilde kasilmalarim var. Nspmsliyim nasil anlicam gervk dogum sancisini ben
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Bugunde hastanedeyiz. Dune gore dikis yerlerimdeki agrilar azaldi tek basima yatakdan kakip ustumu degistire bildim. Dun ameliyat guzel gecti hic bir sikinti hissetmedim. Odama gectigimde de gayet iyiydim kizimi da gormek superdi yanagima verdiler sicacikti hayatimin en guzel aniydi. Ama ilacin etkisi gecince isler degisti 3 kere agri kesici oldum. Bugun cok daha iyiyim
Kizimi bugun daha guzel emzirdim o da uyuyor simdi sutum bol degil ama verdikce gelecekmis kiz cok istahli maasallah fena yapisiyor goguslerime ve tabi ki cok aciyor
Yarin cikiyoruz simdilik bu kadar
Allah diger arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin insaallah
dur panik yapma hemen
gerçek doğum sancısı belden gelip kasıklara oradan bacaklara inermiş ... Varmı böyle bi durumun...
Belimde yanlarimda var ama bacaklarima inmiyo. herkeste aynimi oluyo. nasil bisey oldugunu bilmemek ne caresizce bisey. Gelismelerden haberdar ederim sizleri. yazarim muhakkak.
Cani m benim ya daha 2 saat once ben sana cati muayenesinin inceliklerini anlatirken bi bakmisiz sen yarin bize bebisin kucaginda dogumu anlatirmisin) ayyyy cok heyecanlandim simdi sanki benim sancim tuttu hadi mustu guzel haberini bekliyoruz bizi habersiz birakma
Kizlar yaklask 2 saat once sancm basladi. nefesimi kesen belime bacagima yayiln bi sanci. esimi cagrdm hemen
su anda agrili bi sekilde kasilmalarim var. Nspmsliyim nasil anlicam gervk dogum sancisini ben
Bizde cok heycnlandk. Esim duzenli sanci gibi nasilsin diyor :)) hayrlsi olur ins. yalancimi gercekmi gorucez bakalm. yazarim size.
yarın dogum yapacam deli gibi temizlik yapıyorum kafayı yedim galiba
sağol canımm
ozaman aliyim bende.... marketten filanmı aldın sen ? can bebeninkini görmüştüm sankii
) ) )) )) ins. Olur canim bizde nasi bise oldugu unuttuk aylardik ) sen kolaycacik dogurursan atlarim adamin uzerine valla )
:))))) artık 37 doluyor. bizde bırakırız artık:)) kazayla suyu patlatırız filan:)))
Ebrumelek12 : Sevcanyk yapti canim ama henuz hikayesini yazmadi sadece guzel gctigini biliyoruz :) bende insaalah oyle yapicam dogum yapinca yazarim ins :)
. Evet benimde öndeydi ama sonlara doğru düzeldi,düzelmesede problem olmuyor sadece normal doğum yapamıyorsun o kadar..(null)