canım evet epıdural normal doğum yaptım.. kilo da almamıstım pek,bebeğimde 3 kilo 164 gr doğdu doktorum ve anestezi uzmanı da cok iyiydi sükürler olsun harika kolay bir doğum oldu yarım saatte aldım kızımı koynuma
doğum seklinden hiç korkma epıdural takılırken hiç acı falan yok,ondan öncesinde adet agrısının biraz daha fazlası gibi bir sancım oldu ama tolere edilmeyecek kadar değildi... burundan nefes alıp agızdan vererek def ediyorsun sancıyı zaten cok uzun sürmüyor.. ara ara geliyor..
sonrası da ıkınma işlemi zaten.. olabildiğince derin nefes alıp verirken var gücünle büyük tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun ve bebeişi kucaklıyorsun... korkulacak hiç birsy yok ınan bana,hele vucudun da uygunsa cok kılo almadıysan göreceksin bir avazdaaaa...
doğum hikayemi geniş bir zamanda yazarım canım... hiç korkma hayırlı doğumlarrrr...
Yok canim son anda degil Yine ayni 4 cm e kadar aciyorlar suni sanci ile sonra epidural takiliyor vee sanci kesiliyooor :))Selam kızlar ya aklıma takıldı acaba günümüz dolunca suni sancı veriyolar ya epudurali nezaman vermeye başlıyolar yani sancı çekip çekip son anda falanmı veriyolar acaba başdanmı bilen varmı?
ınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri
ınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri
Nasil gidiyor annelik canim nasilsiniz ? :)
Kizlar ben cok alingan oldumDaha dogrusu ilgi bekliyorum sevdigim herkesden ama istedigimi bulamiyorum. Sozde herkes beni dusunuyor ama ben hissedemiyorum. Boyle dusununce kendime de kiziyorum. Sevdigim herkesden uzaktayim belki birazda onun verdigi alinganliktir. Off dogursamda kurtulsam su hamilelik psikolojisinden. Boyle diyorum ama bunun birde lohusa psikolojisi var
kızlar siz yürüyüş egzersiz falan diyorsunuz yaa ben korktuım valla..hamileliğimin başından beri hiç yürümedim...sağolsun benim doktorda ot gibi hiç bir konuda bilgi vermez...ancak sorarsan söyler..bu gidişle normal doğuramamktan korkuyorum..
kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...
canım yoğun emzirme çabaları ile yorgunluk var tabi ama herşeye değer inanki onun kokusu dünyada yok.. kızım biraz emme konusunda inat ama karnı doyunca mışıl mışıl uyuyo şimdi onu kaldırıcam yine biraz didişir biraz emişir uyuruz işallah
kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...
evttt artist cnmm sen bebişini kucagına aldın bile belkii hayırlıı olsunn ve bizedee gitmee vaktiii geldiiii benim haberimii kızlarr yazar sizeeee hamişş annişlerr bol bol duaa bekliyoruz sizden hepiniz ALLAH a emanet olun byyyy