kızlar nolur bilen cevap versin göğüs altım yani karnımın üst kısmı feci ağrıyor ölücem resmen ağrıdan nefesim kesiliyor bebek bi yerini dayamıştır diyor annem ama değil öyle olsa anlardım 3 gündür el süremiyorum acıdan karnıma sizce bu neyin nesi
maşallah ali paşaya... tosun desene sen suna... ne yediniz ne içtiniz maşallah
benim de minik kızım defnemin sarılık değeri düştü şükürler olsun.. dün göbeğimiz de düştü banyomuzu yaptırdık uyuyorr bal kızımm... 8 günlüğüz darısı diğer arkadaslarımaaaa sağlıcakla alın inş. bebeklerinizi kucağınıza..
maşallah cnm ya yavruna ne çabuk geçti günler de kavuştunuz ahh bizde bi alalım da inş :)selam kızlar nasılsınız biz bugün 12günlük olduk geceleri uyanığız gündüzleri uyuyoruz gündüzde büyük kızım ayakta ben uyuyamıyorum yorulsamda çok güzel bişey onlarla ilgilenmek kışın evde sıkılmaya pek fırsat kalmıcak gibi görünüyo:)))bebişlerini kucağına alan arkadaşları tebrik ederim doğum yapıcak olanlarada kolay doğumla dilerim...
.
Benimde eltim bu sekilde yapti oda cok memnun kesinlikle yaptir dedi ben sohbet ederek dogurdum diyor ayy hadi sen hayirlisiyla dogurda bizede anlat bizde heveslenelim) ama sende bebisini gorunce bizleri unutma tecrubelerini en kisa zamanda paylas lutfeeeeeeeeeennnnn
1 Ekim günü kavustuk Alimize, ismine yaraşır bir bebek, 4400g. 55cm. genel anesteziyle dünyaya geldi 39+1de. Sütüm var gibi ama yetmiyor henüz, mama veriyorum. Darısı kalan Ekim annelerine!
Kizlar yaklask 2 saat once sancm basladi. nefesimi kesen belime bacagima yayiln bi sanci. esimi cagrdm hemen
su anda agrili bi sekilde kasilmalarim var. Nspmsliyim nasil anlicam gervk dogum sancisini ben
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Bugunde hastanedeyiz. Dune gore dikis yerlerimdeki agrilar azaldi tek basima yatakdan kakip ustumu degistire bildim. Dun ameliyat guzel gecti hic bir sikinti hissetmedim. Odama gectigimde de gayet iyiydim kizimi da gormek superdi yanagima verdiler sicacikti hayatimin en guzel aniydi. Ama ilacin etkisi gecince isler degisti 3 kere agri kesici oldum. Bugun cok daha iyiyim
Kizimi bugun daha guzel emzirdim o da uyuyor simdi sutum bol degil ama verdikce gelecekmis kiz cok istahli maasallah fena yapisiyor goguslerime ve tabi ki cok aciyor
Yarin cikiyoruz simdilik bu kadar
Allah diger arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin insaallah
Takip et bakalim aralari ne kadar oluyo
Surekli kasilma var agrili.sagimdan solumdan sanci giriyo gitsemmi hastaneye beklesemmi bilemedim.
doğum yapan arkadaşlar özellikle normal doğum yapan arkadaşlar hasta bezi almalı mıyım? yoksa normal gece pedi yeterlimi? veya yatağa serilen örtülerdenmi alsamm napsam ki bilemedimmm ???
Surekli kasilma var agrili.sagimdan solumdan sanci giriyo gitsemmi hastaneye beklesemmi bilemedim.
Bende normal dogum bekliyorum dogum cantama 1 buyuk paket orkid gece 2 tane hasta bezi 2 tanede alta serilen ortu koydum
Normal dogum yapan arkadasim orkidin acittigini ve basedemedigini soyledi hasta bezi dikislere degmedigi icin iyi oluyormus