merhaba kızlar , berbat bir gece geçirdim , gece 11 de kasıklarıma sancı vurmaya başladı ama başka bişey yok ne nişan ne su :44: napıcağımı bilemedim , sürekli tekrarlayan ama kısa süren bir sancıydı bu ne şimdi acaba :26: daha kişisel bakımda yaptırmamıştım , birazdan hemen gidicem ağdaya , hala ara ara sancı giriyor sol kasığıma , acaba doktora gitmelimiyim ? ağrı eşiğimmi yüksek acaba diyorum doğum sancısı böyle olmasa gerek ama bilemedim doktorumda kongreye gitmiş offfffff
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Bugunde hastanedeyiz. Dune gore dikis yerlerimdeki agrilar azaldi tek basima yatakdan kakip ustumu degistire bildim. Dun ameliyat guzel gecti hic bir sikinti hissetmedim. Odama gectigimde de gayet iyiydim kizimi da gormek superdi yanagima verdiler sicacikti hayatimin en guzel aniydi. Ama ilacin etkisi gecince isler degisti 3 kere agri kesici oldum. Bugun cok daha iyiyim
Kizimi bugun daha guzel emzirdim o da uyuyor simdi sutum bol degil ama verdikce gelecekmis kiz cok istahli maasallah fena yapisiyor goguslerime ve tabi ki cok aciyor
Yarin cikiyoruz simdilik bu kadar
Allah diger arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin insaallah
canım dualarımız sizinle inşallah sağlıkla kavuşcaksın minnoşunaaınanamıyoum gelmez bu 3 ekım dedım ve geldı....saat 04:30-05:00 gıbı yola cıkacagız ev hastaneye yakın,ama tahlıller ,serum falan filan ,erken gıt dedı orada dogum yapan arkadasım..Allahım nasıl değişik bir duygu bu,hepimizi bir avazda kurtar yarabbim.sizlere doğum esnasında dua edeceğim,uyuyabılır mıyım bılmıyorum...ayrıca yarın dogum yapacak sevdamceee ve sinem33 e de kolay dogumlar dılıyorum...cep ten gıremeyebılırım ama en kısa surede habedar edecegım sizi,benden ve bebişimden dualarınızı esirgemeyin ve hakkınız helal edın,güzel ekim anneleri ve minnoş bebekleri
inşallah bende cesaretlenirim senin gibi doğum zamanı canımkizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...
evttt artist cnmm sen bebişini kucagına aldın bile belkii hayırlıı olsunn ve bizedee gitmee vaktiii geldiiii benim haberimii kızlarr yazar sizeeee hamişş annişlerr bol bol duaa bekliyoruz sizden hepiniz ALLAH a emanet olun byyyy
Kizlar ben cok alingan oldumDaha dogrusu ilgi bekliyorum sevdigim herkesden ama istedigimi bulamiyorum. Sozde herkes beni dusunuyor ama ben hissedemiyorum. Boyle dusununce kendime de kiziyorum. Sevdigim herkesden uzaktayim belki birazda onun verdigi alinganliktir. Off dogursamda kurtulsam su hamilelik psikolojisinden. Boyle diyorum ama bunun birde lohusa psikolojisi var
günaydın kızlar...
bizde dün kontrole gittik ben nstdeyken bir normal doğum vardı kadının günü 10 geçmiş suni sancı veriyorlardı.o sancıdan bağırdıkça benim sancılarım yükseldi ama doktorum nst çok güzel dedi başka bir şey demedi...
bende temizlik yapıcam bugün belki doğururumbenden 10 gün sonra doğuracaklar bile doğurdu.
canım bende çok alınganım herşeye üzülüyorum...köpeğimiz var annemlere götürdüm doğumda bakamayacağım için,eve dönerken yol boyunca ağladım...çok üzüldüm ama annemin benden iyi bakacağına eminim yinede üzüldüm :)
günaydın kızlar...
bizde dün kontrole gittik ben nstdeyken bir normal doğum vardı kadının günü 10 geçmiş suni sancı veriyorlardı.o sancıdan bağırdıkça benim sancılarım yükseldi ama doktorum nst çok güzel dedi başka bir şey demedi...
bende temizlik yapıcam bugün belki doğururumbenden 10 gün sonra doğuracaklar bile doğurdu.
canım bende çok alınganım herşeye üzülüyorum...köpeğimiz var annemlere götürdüm doğumda bakamayacağım için,eve dönerken yol boyunca ağladım...çok üzüldüm ama annemin benden iyi bakacağına eminim yinede üzüldüm :)
GunaydinSeninde mi kopegin var:) Biz kizimizi hastaneye yatmadan birgun once ve hastaneden ciktiktan birgun sonra alacagiz. Garibim zaten tatillerden aliskin Dondugunde abla olacak kizim
GunaydinSeninde mi kopegin var:) Biz kizimizi hastaneye yatmadan birgun once ve hastaneden ciktiktan birgun sonra alacagiz. Garibim zaten tatillerden aliskin Dondugunde abla olacak kizim
benimde minik köpişim, kızım var kızlar, oda abla olacakbiz muhtemelen bırakmayacağız kimseye, annemler zaten yurtdışındalar, doğumuma gelecekler kısmetse ( 16 ekimde bekliyorum onları) doğumumdan eve döndükten bir kaç gün sonra babama yollarız belki.
ben çok merak ediyorum ilk tepkisini, ne olacak acaba, kıskanacak mı ne yapacak ayy onları beraber oynarken hayal ediyorum da
bizimkide küçük abla olucak daha 4 aylık kızımız :)
Benim kizim 3 yasinda:) Yurtdisina yerlesmeye karar verdigimizde bile ilk onun islemlerini dusunduk:) O kadar bagliyiz ailece. Benim kizim hic kiskanc degildir belki cinsinden oturu. Kendisi golden yani dadi kopek dediklerinden. Cocuklara ve bebeklere karsi cok duyarlidir. Ayy oglum biraz ele geldiginde beraber neler yapacaklar hep onu hayal ediyoruz
bizim kızımızda hep gelir ya göğsüme yada kuçağıma yatar kafasını göbişime koyar orada uyurbenim kızımda her sabah patilerini karnıma koyuyor, eşime diyorum hissediyor sanırım.görünce ne yapacak bilmiyorum kıskanır heralde eşimden bile beni kıskanıyor.
Yarın sabah 9 da doğuma gireceğim.Korku var herşeyden fazla.kesilmek beni çok ürkütüyor.hiç hastane ortamına girmedm.grip dışında.nasıl olacak bilmiyorm.elim ayağım titriyor.
kizlar hastaneye giris yaptim damar yolu actilar,kan aldilar bekliyoruz.anestezi uzmani gelecek,bense buraya gelene kadar cok heyecanliydim buraya gelince nedense biraz rahatladim.sanki Allah tarafindan cesaret geldi insallah dogum sirasindada boyle olur...