2012 Ekim Anneleri

bizm bdt aynııı
demin benimde tam alttan bıçak saplanıyo gibi olduuuu ödüm koptu evdede yalnzımm ... ama geçti şimdi devam etmiyoo ... sen devam ederse git bence nolur nolmaz...

Karnm tas gibi surekli kasilmis halde. Sagimfsn ve solumdan sanci geliyo. Ay suyum falan gelsede oyle anlasam bari. yoksa anlayamadan evde dogurucam.

Karnm tas gibi surekli kasilmis halde. Sagimfsn ve solumdan sanci geliyo. Ay suyum falan gelsede oyle anlasam bari. yoksa anlayamadan evde dogurucam.

dur panik yapma hemen

gerçek doğum sancısı belden gelip kasıklara oradan bacaklara inermiş ... Varmı böyle bi durumun...

Kizlar yaklask 2 saat once sancm basladi. nefesimi kesen belime bacagima yayiln bi sanci. esimi cagrdm hemen
su anda agrili bi sekilde kasilmalarim var. Nspmsliyim nasil anlicam gervk dogum sancisini ben

Canim benim ya daha 2 saat once ben sana cati muayenesinin inceliklerini anlatirken bi bakmisiz sen yarin bize bebisin kucaginda dogumu anlatirmisin :KK66:) ayyyy cok heyecanlandim simdi sanki benim sancim tuttu hadi mustu guzel haberini bekliyoruz bizi habersiz birakma

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Bugunde hastanedeyiz. Dune gore dikis yerlerimdeki agrilar azaldi tek basima yatakdan kakip ustumu degistire bildim. Dun ameliyat guzel gecti hic bir sikinti hissetmedim. Odama gectigimde de gayet iyiydim kizimi da gormek superdi yanagima verdiler sicacikti hayatimin en guzel aniydi. Ama ilacin etkisi gecince isler degisti 3 kere agri kesici oldum. Bugun cok daha iyiyim :nazar:
Kizimi bugun daha guzel emzirdim o da uyuyor simdi sutum bol degil ama verdikce gelecekmis kiz cok istahli maasallah fena yapisiyor goguslerime ve tabi ki cok aciyor
Yarin cikiyoruz simdilik bu kadar :KK34:
Allah diger arkadaslarima da hayirli dogumlar nasip etsin insaallah

Maşallah sana ve yavruna ins en kısa zaman da geçer dikiş ağrıların cnm vay bee sanki dün gibi Ekim anneleri konusunu açtığın gün şimdi coguunuzun yavrusu kucağında darısı bize ins :)

dur panik yapma hemen

gerçek doğum sancısı belden gelip kasıklara oradan bacaklara inermiş ... Varmı böyle bi durumun...

Belimde yanlarimda var ama bacaklarima inmiyo. herkeste aynimi oluyo. nasil bisey oldugunu bilmemek ne caresizce bisey. Gelismelerden haberdar ederim sizleri. yazarim muhakkak.

Belimde yanlarimda var ama bacaklarima inmiyo. herkeste aynimi oluyo. nasil bisey oldugunu bilmemek ne caresizce bisey. Gelismelerden haberdar ederim sizleri. yazarim muhakkak.

dakıka tuttun mu girip gidiyormu bı bak ona sonraaa yon değiştir oturuyorsan kalk ayaktaysan bı otur bakalım ozaman geçicekmi
Hadı bakalım canım beklıyoruz

Cani m benim ya daha 2 saat once ben sana cati muayenesinin inceliklerini anlatirken bi bakmisiz sen yarin bize bebisin kucaginda dogumu anlatirmisin :KK66:) ayyyy cok heyecanlandim simdi sanki benim sancim tuttu hadi mustu guzel haberini bekliyoruz bizi habersiz birakma

Bizde cok heycnlandk. Esim duzenli sanci gibi nasilsin diyor :)) hayrlsi olur ins. yalancimi gercekmi gorucez bakalm. yazarim size.

Kizlar yaklask 2 saat once sancm basladi. nefesimi kesen belime bacagima yayiln bi sanci. esimi cagrdm hemen
su anda agrili bi sekilde kasilmalarim var. Nspmsliyim nasil anlicam gervk dogum sancisini ben

Arkadaşım 10 dakikada 3 kere belinden kasıklarına ve belki bacaklarına yayılan sancılı kasılmaların olursa hastane yolcususun... Takip et.. Duşa gir, soluna yat, pozisyon değiştir geçmez ise gerçektir. Ayrıca aralıklarının kısalarak ve şiddetinin artarak devam etmesi gerçek sancı olduğunu gösterir... Hadi hayırlısı diyorum.

merhaba arkadaslar ben sizden degilim ama size bi sorum olacakdi ben suan 18. haftamdayim ve placenta (bebegin esi) öndeymis acaba aranizda böyle bise yasayip ve düzelen oldumu. son aylariniza geldiginiz icin size sormak istedim

Ebrumelek12 : Sevcanyk yapti canim ama henuz hikayesini yazmadi sadece guzel gctigini biliyoruz :) bende insaalah oyle yapicam dogum yapinca yazarim ins :)

Son düzenleme:
X