2012 Ekim Anneleri

bu arada sat 9 ocak boy 1,69 kılo 51 yaş 25 muhtemel dogum tarıhı 16 ekım fakat oglum 14 ekımde dogdugu ıçın 14 ekıme denk getırelım dıyoruz:))) yer ankara

cnm senınle satlar aynı benımde 9 ocaktı ve bende 3 şubat kandılde ogrendım ve benımde bır oglum var:)))

aaaaaa harikaaaaa canım ya bu kadar denk gelir. hayırlı olsun inşallahhhh sağlıkla alırsın kucağına umarım.
ne yaptın gittinmi doktora yoksa benim gibş beklemedemisin.

slm kizlar nasilsinizzz?
masumcum doktora gidicektin naptin insallah guzel haberlerle gelirsin burayaa

hayırlısı olsun peksimetcim inşallahhh perşembe günü görürsünüz keseyi
bu arada hoşgeldin aramıza

Kızlar ıyı aksamlar hala dısardayım cepten gırıyorum doktora gıttım bugun cok sukur kesemızı gorduk doktor hersey yolunda gozukuyor dedı kalp atıslarını duymak ıcınde haftaya randevu verdı. Cok sukur bugun ıcım rahatladı bıraz kalp atımından sonra mıde bulantıların baslaya bılır dedı kan sayımı ıstedı sımdılık bu kadar :)

aaaaaa harikaaaaa canım ya bu kadar denk gelir. hayırlı olsun inşallahhhh sağlıkla alırsın kucağına umarım.
ne yaptın gittinmi doktora yoksa benim gibş beklemedemisin.

bugun hastanedeydık cnm 14 şubatta gel dedı evlılık yıl donumuz o gunde çok heyecanlıyız eşim ısım bıle buldu şimdiden:))

kızlar herkese iyi akşamlar:)bende bugün dr daydım.6+0 haftalığım ve kalp atışlarını duyduk.annesinin bitanesinin kalbi çok güzel atıyodu:)))bizi çok mutlu etti.herkesten böyle hayırlı haberler bekliyorum inşallah.bu arada ilk bebeğim gelişmemiş ve alınmıştı o yüzden garanti amaçlı bebeaspirini ve bir jel verdi(hormon jeliymiş)daha sıkı tutunsun ve kan akışı hızlansın diye.şimdilik bu kadar kızlar..

bugun hastanedeydık cnm 14 şubatta gel dedı evlılık yıl donumuz o gunde çok heyecanlıyız eşim ısım bıle buldu şimdiden:))

peki bugün baktığında keseyi gördü değilmi. 14 şubatta ne güzel birgünde heyecan dorukta yani. bende 15 den sonra filan gideyim diye konuşmuştuk bu akşam eşimle demekki bende bu hafta gitsem senin gibi 14 yada 15 gel diyecekti.
isim ne buldunuz birde gönlünden geçen nedir erkekmi kızmı. önce sağlıklı olsun tabiki

masumiyet ne güzelll hadi bakalım hayırlısı kalp atışlarınıda duyarsınız.

nunu hoşgeldin sanada iyi akşamlar. hadi gözün aydın ne güzel haberler bunlar sağlıkla sıhhatle alırsın inşallahhh kucağına.

merhaba kızlar benimde 21aralık sat ım ama 5haftalık gebeyim geç döllenme olmuş 7ekim gözüküo doğumum ama 1hafta önce alıcaz dedi dr sezeryan olucak çünkü ben şimdi nereye yazıcam bilemedim eylülemi ekime mi:)

merhaba,hayırlı olsun tebrik ederim canım bence burada senin haftana yakın anne adayları çoğunlukta.bende 6 haftalık hamileyim mesela:)

selam bayanlar...

ben müjdemi bugün aldım..

tüp denerken kendliğinden oldu.. 5+sanrım..kan test 4000 çıktı keseyi gördük.. haftaya kalp atışı için gidicez inş.

sat 1ock.. t.d.t8 ekm.. sezeryan olursa biraz önce olur hayırlısıyla..
2.olcak inş.bir oğlum var5,5yaşnda ....

hala inanamıyrm çakta heveslenmek istemiyorum ama..
tam amelyat olacağım ay böle bi mucize ben inanıyrm kalp atışlarıda duycam...

inş...............................

selam kızlar bende bugün doktora gittim ultrasonda kese göründü.benim sat 28 aralık doktor dediki buna göre bebek küçük gelişmemiş görünüyo dedi önce korktum ama sonra betahcg ye istedi o normal düzeyde seyretmiş sonradan betaya göre gelişimi normal dedi ama erken gelmişsiniz bi hafta sonra tekrar gelin dedi.bilmiyorum artık döllenmemi geç oldu yoksa benmi satı yanlış hatırladım bilmiyorum.kaç haftalık dedim daha çok erken onun belli olması için dedi bide folikasit yazdı folbiolmu ne öle bişi:)bakalım pazartesi bidaha gidicem inşallah normaldir.

saol cnm inşallah.kızlar folik asitten başka vitamin kullanan varmı bana folbiol verdi ama eczacı folic plus önerdi.gerçi ben folbiol aldım bi buçuk lira bişi yeterli olrumuki sorcama haftaya:)

canım benım de 1209 du hem karından gördü hem de alttan. git bence bir an önce folik asit ve vitamin haplarına başlarsın..

folik asit 2 aydır kullanıyorum zaten canım.bakalım bu hafta gitmeyi düşünüyorum..

hadi bakalım hayırlısıyla haftaya kalp atışlarını da duyarsın inşallah.seninle yakın günlerimiz. ben bu hafta değil de haftaya mı gitsem acaba?kalp atışını da duymuş olurum..o zamana kadar sabredebilirsem tabi

hayırlı olsun canım duymuşsun bebişinin kalp atışını.karından mı bakıldı ultrasona senin?

saol cnm inşallah.kızlar folik asitten başka vitamin kullanan varmı bana folbiol verdi ama eczacı folic plus önerdi.gerçi ben folbiol aldım bi buçuk lira bişi yeterli olrumuki sorcama haftaya:)

canım ben ilk hamileliğimde de 12. haftaya kadar sadece folbiol kullanmıştım.sonra vitamine başlamıştık..

Kızlar iyi akşamlar hepinize
Valla bugün sayfalar çok güzel ilerlemiş oku oku bitiremedim. Okurken çok da mutlu oldum yeni anne adayları gelmiş hoş gelmişler kukuleta09,cazii,cinarefeninannesi, elvire şimdilik gözüme çarpanlar

Bende bugün keseyi gördüm çok şükür içim rahatladı en azından bebek doğru yerde büyüyecek şimdilik bu kısmı atlattım. Hayırlısıyla haftaya kalp atımını duyucaz inşallah şimdi onun heyecanı sardı :18:
Doktor muayeneyi üstten yaptı gayet de rahat gördü. Benden bi kan testi istedi hemogram bi de multivitamin verdi. Mide bulantıları da bebeğin kalp atımıyla başlar dedi. Gerçi mide bulantısı yaşamayada bilirsin dedi bakalım neler olucak. İnanılmaz bir heyecan benim ilk hamileliğim eşimde geldi bugün benimle pek bişey göremedik ama o kese var cümlesi bile bizi mutlu etti
Rabbim dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…