Kızlar iyi akşamlar hepinize
Valla bugün sayfalar çok güzel ilerlemiş oku oku bitiremedim. Okurken çok da mutlu oldum yeni anne adayları gelmiş hoş gelmişler kukuleta09,cazii,cinarefeninannesi, elvire şimdilik gözüme çarpanlar
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür içim rahatladı en azından bebek doğru yerde büyüyecek şimdilik bu kısmı atlattım. Hayırlısıyla haftaya kalp atımını duyucaz inşallah şimdi onun heyecanı sardı :18:
Doktor muayeneyi üstten yaptı gayet de rahat gördü. Benden bi kan testi istedi hemogram bi de multivitamin verdi. Mide bulantıları da bebeğin kalp atımıyla başlar dedi. Gerçi mide bulantısı yaşamayada bilirsin dedi bakalım neler olucak. İnanılmaz bir heyecan benim ilk hamileliğim eşimde geldi bugün benimle pek bişey göremedik ama o kese var cümlesi bile bizi mutlu etti
Rabbim dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah
sagol cnm.. bugun hemen hemn ayn heycanları yaşamışız.. bizde keseyi gördük herseyinde gunune zamanına uygun oldugunu soledi... aynı şekilde kalp atışlarını gördük mü rahatlıycaz hayırlısıyla.. rabbim tüm herkese nasip etsin aratmasın
folbiol içiyorum sadece...rüyadayım sankiii...
Kızlar ıyı aksamlar hala dısardayım cepten gırıyorum doktora gıttım bugun cok sukur kesemızı gorduk doktor hersey yolunda gozukuyor dedı kalp atıslarını duymak ıcınde haftaya randevu verdı. Cok sukur bugun ıcım rahatladı bıraz kalp atımından sonra mıde bulantıların baslaya bılır dedı kan sayımı ıstedı sımdılık bu kadar :)
Kesinlikle katılıyorum canım. İnşallahh birbirimize daha çok güzel haberler vericez bende öpüyorum senirabbim yeter ki istesin... herşey bahaneymiş..... binlerce şükür... evet aynı haftalarda ilerliycez inş.. kendşne dikkat et cnm.. herkesi çok öptüm...
Çok tşk ederim canım darısı başına diyeyimcanm ne güzel gözün aydın inş. kalp atışlarınıda duyarsın
ben haftaya pazartesi gidicem keseye bakacaklar hem heycanlıyım hemde korkuyorum..
merhabalar arkadaşlar,
Nasılsınız? 1 şubatta beta hcg 178
6 şubattada 1771 çıktı çok mutluyum.Şimdide beni keseyi görebilecekmiyim telaşı sardı :) Henüz doktora gitmedim sata göre 6+2 ama sanırım geç döllenme oldu 5+2 oluyor çarşamba yada cuma gitmeyi düşünüyorum.Yada hemen sabahmı gitsem yaaaacayip stresliyim şimdi giderim kese görünmez üzülürüm 2-3 gün geç gideyim diyorum ozman net anlasılır herhalde cünkü 1 gün bile fark ediyor biliyorsnuz
Çok şükür canım çok sevindim. Keseni de görürsün inşallah en yakın zamandaBir kaç gün daha sabredebilirsen eğer daha iyi olur en azından keseyi görürsün bende 1 hafta sonra yine gidicem bu sefer kalp atışlarını duymaya yavaş yavaş günlerimizi doldurucaz işte kızlar hayırlısıyla
Kızlar ıyı aksamlar hala dısardayım cepten gırıyorum doktora gıttım bugun cok sukur kesemızı gorduk doktor hersey yolunda gozukuyor dedı kalp atıslarını duymak ıcınde haftaya randevu verdı. Cok sukur bugun ıcım rahatladı bıraz kalp atımından sonra mıde bulantıların baslaya bılır dedı kan sayımı ıstedı sımdılık bu kadar :)
gunaydin guzel anne adaylarii...
herkes neredeyse kesesini gorduu benim randevume daha cok varrmeraktan catlamak uzereyim
kızlar bugün bende miniğimle ilk buluşmamaı yaşıycam 16.30 da randevumuz var dua edin lütfen çok ama çok heyecanlıyım tüm msorularımı hazırladım rabbimin izniyle hepimiz tek tek ilk buluşmayı yaşamış olucaz meleklerimizle hep güzel ve sağlıklı haberler alalaım inşallahhhh
ayyy seni çok iyi anlıyorum canım bende geçen cuma gittim sırada beklerken ellerim buz kesti uyuştu.. çok heyecan verici gergin oluyo insan.. gelince yaz bize burdan doktorun neler dicek bakalım .. rastgelee:)