- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm senınle satlar aynı benımde 9 ocaktı ve bende 3 şubat kandılde ogrendım ve benımde bır oglum var:)))
tmm cnm çok sağol bunları dikkate alıcam hamileliğimizin büyük bölümü yaza denk gelecek bol bol sebze meyve olur hem de biz bol bol gezeriz :)))
merhaba kizlar bende araniza geldim.benimde sat 1 ocak 1 subatta gittim keseye goremedim 3 subatta gittim gorduk ama gun vermedi makine gecen gece cok agrim oldu onun icin gittim yine bakildi yine gun vermedi persembe yine randevum var bakalim ins bebisimde gorunur
aaaaaa harikaaaaa canım ya bu kadar denk gelir. hayırlı olsun inşallahhhh sağlıkla alırsın kucağına umarım.
ne yaptın gittinmi doktora yoksa benim gibş beklemedemisin.
bugun hastanedeydık cnm 14 şubatta gel dedı evlılık yıl donumuz o gunde çok heyecanlıyız eşim ısım bıle buldu şimdiden:))
Kızlar ıyı aksamlar hala dısardayım cepten gırıyorum doktora gıttım bugun cok sukur kesemızı gorduk doktor hersey yolunda gozukuyor dedı kalp atıslarını duymak ıcınde haftaya randevu verdı. Cok sukur bugun ıcım rahatladı bıraz kalp atımından sonra mıde bulantıların baslaya bılır dedı kan sayımı ıstedı sımdılık bu kadar :)
kızlar herkese iyi akşamlar:)bende bugün dr daydım.6+0 haftalığım ve kalp atışlarını duyduk.annesinin bitanesinin kalbi çok güzel atıyodu:)))bizi çok mutlu etti.herkesten böyle hayırlı haberler bekliyorum inşallah.bu arada ilk bebeğim gelişmemiş ve alınmıştı o yüzden garanti amaçlı bebeaspirini ve bir jel verdi(hormon jeliymiş)daha sıkı tutunsun ve kan akışı hızlansın diye.şimdilik bu kadar kızlar..
merhaba kızlar benimde 21aralık sat ım ama 5haftalık gebeyim geç döllenme olmuş 7ekim gözüküo doğumum ama 1hafta önce alıcaz dedi dr sezeryan olucak çünkü ben şimdi nereye yazıcam bilemedim eylülemi ekime mi:)
canım benım de 1209 du hem karından gördü hem de alttan. git bence bir an önce folik asit ve vitamin haplarına başlarsın..
Kızlar ıyı aksamlar hala dısardayım cepten gırıyorum doktora gıttım bugun cok sukur kesemızı gorduk doktor hersey yolunda gozukuyor dedı kalp atıslarını duymak ıcınde haftaya randevu verdı. Cok sukur bugun ıcım rahatladı bıraz kalp atımından sonra mıde bulantıların baslaya bılır dedı kan sayımı ıstedı sımdılık bu kadar :)
kızlar herkese iyi akşamlar:)bende bugün dr daydım.6+0 haftalığım ve kalp atışlarını duyduk.annesinin bitanesinin kalbi çok güzel atıyodu:)))bizi çok mutlu etti.herkesten böyle hayırlı haberler bekliyorum inşallah.bu arada ilk bebeğim gelişmemiş ve alınmıştı o yüzden garanti amaçlı bebeaspirini ve bir jel verdi(hormon jeliymiş)daha sıkı tutunsun ve kan akışı hızlansın diye.şimdilik bu kadar kızlar..
saol cnm inşallah.kızlar folik asitten başka vitamin kullanan varmı bana folbiol verdi ama eczacı folic plus önerdi.gerçi ben folbiol aldım bi buçuk lira bişi yeterli olrumuki sorcama haftaya:)