Kızlar iyi akşamlar hepinize
Valla bugün sayfalar çok güzel ilerlemiş oku oku bitiremedim. Okurken çok da mutlu oldum yeni anne adayları gelmiş hoş gelmişler kukuleta09,cazii,cinarefeninannesi, elvire şimdilik gözüme çarpanlar
Bende bugün keseyi gördüm çok şükür içim rahatladı en azından bebek doğru yerde büyüyecek şimdilik bu kısmı atlattım. Hayırlısıyla haftaya kalp atımını duyucaz inşallah şimdi onun heyecanı sardı :18:
Doktor muayeneyi üstten yaptı gayet de rahat gördü. Benden bi kan testi istedi hemogram bi de multivitamin verdi. Mide bulantıları da bebeğin kalp atımıyla başlar dedi. Gerçi mide bulantısı yaşamayada bilirsin dedi bakalım neler olucak. İnanılmaz bir heyecan benim ilk hamileliğim eşimde geldi bugün benimle pek bişey göremedik ama o kese var cümlesi bile bizi mutlu etti
Rabbim dileyen isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah
sagol cnm.. bugun hemen hemn ayn heycanları yaşamışız.. bizde keseyi gördük herseyinde gunune zamanına uygun oldugunu soledi... aynı şekilde kalp atışlarını gördük mü rahatlıycaz hayırlısıyla.. rabbim tüm herkese nasip etsin aratmasın
folbiol içiyorum sadece...rüyadayım sankiii...