günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm
Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece
herkese merhaba anne adayları...hafta sonu ben de test yaptım idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü (pazar) kan verdim 2360 geldi...çok şaşırdık oğlum daha 13 aylık ben de 2010 aralık annesiyim oğlum 25 aralık doğumlu ekince ve estampı hatırlıyorum...biraz şaşkındık ama rabbime şükürler ediyorum önceki gebeliğim çok zor olmuştu bu kendiliğinden geldi...sadece oğluma haksızlık mı yapıyorum düşüncesinden dolayı endişelendik ve yeterince ilgilenebilecek miyiz diye düşünüyoruz...tüm anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum herkese.
benim sat 1 ocak tdt 7 ekim kilom 66 daha 4 kilo doğumdan kalan fazlam vardı ama neyse bu gebelikte inşallah daha az kilo alırım :)
günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm
Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece
canımm ben calısmıyorum ama o hapsırma olayına katılıyorum benımde karnımdan bıryer kopuyor sanki.. hapsırırken korkuya kapılıyorumm. bıde benım kanamam olmustu hapsırınca ve oyle agrılar gırınce heran tekrar kanama olcakmıs gıbı dusunuyorumm..
canım benımde ılk hamıslıgım uc yıl ugrastan sonra.. sana oglusun konusunda bırsey dıyemıcem bende ard ardına sıralamak ıstıyorum cocukları kararım degısmezse tabı.. hayırlı olsun gebelıgın..
tatlım memnun oldum ismim gamze senin neydi bende çalışıyorum ve bu konuda bende endişeliyim yarın allahın izniyle doktoruma ilk kontrole gidicem sorcağım ilk soruda bu olcak sanırsam mesaim yoğun değil ama en az 2 öğünümüz işyerine denk geliyor hamileleikte sık ve az yemek önemli olduğundan öğlen ve ikindi hadi ikindide meyve kuruyemiş le geçistirsek öğlen nasıl bir yemek yemeli dışardan yemek yemek korkutuyor beni yada ben çok pimpirikli oldum:18:bilmiyorum
Merhabalar güzel anneler
ah sağol gamze ya sor bakalım neler yemeliyiz ben yanıma ceviz , yoğurt bi tane de elma aldım öğün aralarında yemek için:) benım daha doktora gitmeme 2 hafta var kalp atışları için çok korkuyorum duyamazsam diyeherkes benım gibi karamsar mı yahu
merhaba cnm sen dr kontrolüne gittin mi ben henüz gitmedim şu anda benim 6 haftalık sat 1 ocak karnımdan usgde görülür mü acaba yoksa alttan muayene olmak istemiyorum.
merhabalar cnm
topiğiniz henüz çok sakin kimseler yok aktif değil..yavaş yavaş gelir yeni hamileler:)
Ben eylül topiğine takılıyorum ama benimde ekime denk gelecek sanırım..
Sat 23 aralıktı benim.23 ocakta olmayınca ertesi gün test yaptım silik çizgi çıktı.Akşam kan tahlili yapıp doktora gittim 79.63 çıktı.Kese falan hiçbişi görünmedi tabiki.Doktor 4 şubat cumartesi çağırmıştı gittim cumartesi günü kesemizi gördükBende çok endişeliydim ya görünmezse ya yoksa diye.Kalp atışı henüz yok.7 haftadan sonra gel dedi.Bana göre 6+4 çıkıyor.Ultrasonda 5+3 bugün tam
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyoru.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım
hayırlı olsun cnm inşallah kalp atışlarını da duyarsın...ben senden 1 hf gerideyim demekki benim sat 1 ock nette 5+1 görünüyor bugün ben de haftaya gideyim diye düşünüyorum...ben alttan muayene oldum çok canını acıtan birşey değil ama insan yine de rahatsız oluyor karından görülebilirken niye alttan oldun dimi ama :)
merhabalar cnm
topiğiniz henüz çok sakin kimseler yok aktif değil..yavaş yavaş gelir yeni hamileler:)
Ben eylül topiğine takılıyorum ama benimde ekime denk gelecek sanırım..
Sat 23 aralıktı benim.23 ocakta olmayınca ertesi gün test yaptım silik çizgi çıktı.Akşam kan tahlili yapıp doktora gittim 79.63 çıktı.Kese falan hiçbişi görünmedi tabiki.Doktor 4 şubat cumartesi çağırmıştı gittim cumartesi günü kesemizi gördükBende çok endişeliydim ya görünmezse ya yoksa diye.Kalp atışı henüz yok.7 haftadan sonra gel dedi.Bana göre 6+4 çıkıyor.Ultrasonda 5+3 bugün tam
Ben hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum.Doktorumda alttan muayene yapmıyor zaten.Darısı başınıza inşallah.Seninde kesen görülebilir sanırım
canım alttan muayenenin hiç bişeyciği yok ki korkmana gerenk yok ben ki kan aldırırken bayılan biriyimbenım 4 haftalıkmış keseyi gördük küçücük bakalım 6. hafta da da kalp atışlarını duyarız dedi. inş. bir sorun olmazz
yeni arkadaşlar gelmiş.hoşgeldiniz güzel anneler
kukuleta benim de sat 1 ocak.ben de dr gitmedim henüz.perşembe,cuma gidebilirim belki.aslında şimdi gitsek kese görünür ama biraz daha bekleyeyim diyorum ben işte.ikinci bebeğim olcak benim de inşallah.3,5 yaşında bi oğlum var..
kukuleta reglin 6 gün gecikmiş cnm henüz gitme doktora kese görünmez daha sanırım ozaman
sağol cnm hoşbulduk ayy demek aynı sat ha ne güzel...benim de 2. bebeğim bir oğlum var ve henüz 13 aylık biraz erken oldu ama neyse hayırlısı allahtan...senin ne güzel 3.5 yaşındaymış tam zamanı benimkilerin arası 22 ay olacak oğluşum daha 2yi bile doldurmamış olacak