2012 Ekim Anneleri

selam bende ekim annesi olucam allah nasip ederse inşallahh.
son adet tarihim 9 ocak ama ben 3 şubatta öğrendim hamile olduğumu.
üç yaşını bitirmiş oğlum var onada hamile kaldığımda erken öğrenmiştim.
kendi hesaplamalarıma göre 4 haftalık daha gitmedim doktora filan oğluma hamile kaldığımda
kese gözükmemişti erken olduğu için alttan muyanne etmek zorunda kalmıştı dr.
ayın 15 den sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahh bebişlerinizi. :emir_bebek::nazar:

hoşgeldin canım.inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini.ben de oğlumda erkenden gitmiştim doktora.kese falan görünmemişti tabi:KK9: şimdi ben de beklemedeyim..

ne kadar güzel 2.gebeliklerinizmi kızlarr..
Rabbim bunlarıda hayırlısıyla kucağıunıza almayı nasip etsin.
İyi cesaret vallahi ama en güzelini yapmışsınız araları olmıcak beraber büyürler biraz zor olsada..
kukuleta evet cnm bende 3 günde bir yaptırdım kan testi cnm.
normal doğummu yaptınız siz kızlar

teşekkürler çok güzel bir duygu evlat sahibi olmak ben daha istemiyordum ama birden cesaret geldi:KK9:
epidural sezeryanla dünyaya geldi oğluşum dünyaya. 2008 aralık annesiydim şimdide 2012 ekim annesi
olucam inşallahh çok heyecanlı:KK16:

merhaba arkadaşlar uzun suredır okuyucu olarak takıp ettıgım sıteye ılk defa bır alanda yazıyorum umarım uğurlu gelir ve bende 2012 ekim annesi olurum. Allah hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH :)
:emir_bebek:

hoşgeldin canım.inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın bebeğini.ben de oğlumda erkenden gitmiştim doktora.kese falan görünmemişti tabi:KK9: şimdi ben de beklemedeyim..

saturnncum çok sağol sende hoşgeldin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallahh.
ilk bebeklerde acemilikten ve heyecandan sabırsızlıkla gitmişiz şimdi tecrübeli olunca beklemediyiz anlaşılan.

çok sağolun kızlar ilk bebişim tüp bebek bu da doğal yolla oldu çok şükür...benim de ilki epiduralle sezeryan oldu haırladığım kadarıyla 7. haftada hem kese görülebiliyordu hem de kalp atışı duyulabiliyordu.

kızlar ya ilk gebeliğimde gebelik psikolojisiyle çok yedim nasılsa 2 canlısın sen ye diyenlere de hayır diyemedim iştahım da çok açıktı 18 kilo almıştım şimdi hala 4 kilo doğumdan kalan fazlam var...bu sefer dikkat edicem kızlar ben ilk gebeliği olanlara da tavsiyem hamurişlerinden uzak durmaya çalışın ve protein ağırlıklı beslenin eğer başarabilirsem 10 kilonun üzerine çok çıkamamaya çalışcam

merhaba arkadaşlar uzun suredır okuyucu olarak takıp ettıgım sıteye ılk defa bır alanda yazıyorum umarım uğurlu gelir ve bende 2012 ekim annesi olurum. Allah hepinize sağlıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebekler nasip etsin İNŞALLAH :)
:emir_bebek:

inşallah cnm sen de katılırsın aramıza belki de olacaktır içinden yazmak paylaşmak geldiğine göre :))

kukuleta09 çok haklısın dikkat etmekte fayda var hamur işi tuz şekerden uzak durmalıyız.
ben ilk hamileliğimde 9 kilo aldım çok dikkat ettim kendime. ama şimdi dediğin gbi 4 kilo fazlam
var ilk hamileliğimi 52 ile kalmıştım şimdi 56 ile kaldım. benimde iştahım okadar açıkkı herşeyi yiyebilirim
nasıl tutuyorum kendimi anlatamam. şimdi oğluşumda olduğu için o yedikçe bende yiyorum nereye varacak bu halim bakalım.
şu dr randevusuna gidip gelelim de ondan sonra birşekilde dur derim.

kukuleta09 çok haklısın dikkat etmekte fayda var hamur işi tuz şekerden uzak durmalıyız.
ben ilk hamileliğimde 9 kilo aldım çok dikkat ettim kendime. ama şimdi dediğin gbi 4 kilo fazlam
var ilk hamileliğimi 52 ile kalmıştım şimdi 56 ile kaldım. benimde iştahım okadar açıkkı herşeyi yiyebilirim
nasıl tutuyorum kendimi anlatamam. şimdi oğluşumda olduğu için o yedikçe bende yiyorum nereye varacak bu halim bakalım.
şu dr randevusuna gidip gelelim de ondan sonra birşekilde dur derim.

elvira ne güzel ya sadece 9 kilo almışsın keşke bunda benim de öyle olsa...nasıl beslendin cnm ya bizi de yönlendirsene ekmek filan ne kadar yedin?

elvira ne güzel ya sadece 9 kilo almışsın keşke bunda benim de öyle olsa...nasıl beslendin cnm ya bizi de yönlendirsene ekmek filan ne kadar yedin?

bol sebze bol salata bol balık et tavuk yedim bunun dışında abur cubur filanda çok yedim ancak abartmamak şartıyla ekmeği hiç yemedim diyecek kadar az tuzu zaten hayatımdan çıkarmıştım.
yoğurt ydeğim zamanlar içine meyve doğruyordum mesela meyvenin kendisinide çok yedim.
makarna börek çörek gibi kilo yapacak herşeyden uzak durdum. birde bol bol yürüyüş yaptım çok gezntibiriydim.

bol sebze bol salata bol balık et tavuk yedim bunun dışında abur cubur filanda çok yedim ancak abartmamak şartıyla ekmeği hiç yemedim diyecek kadar az tuzu zaten hayatımdan çıkarmıştım.
yoğurt ydeğim zamanlar içine meyve doğruyordum mesela meyvenin kendisinide çok yedim.
makarna börek çörek gibi kilo yapacak herşeyden uzak durdum. birde bol bol yürüyüş yaptım çok gezntibiriydim.

tmm cnm çok sağol bunları dikkate alıcam hamileliğimizin büyük bölümü yaza denk gelecek bol bol sebze meyve olur hem de biz bol bol gezeriz :)))

ben ilk hamileliğmde 15 kilo falan almıştım.ama çok şişmiştim ellerim ayaklarım davul gibiydi.sanırım tuzdan vazgeçemediğimden:KK20: şimdi tuzu azaltmaya çalışıyorum.zaten kilolu hamile kaldım.8-10 kiloyla bitirsem yeter bana.doğumdan sonra çoğu gidiyo zaten..

merhaba kizlar bende araniza geldim.benimde sat 1 ocak 1 subatta gittim keseye goremedim 3 subatta gittim gorduk ama gun vermedi makine gecen gece cok agrim oldu onun icin gittim yine bakildi yine gun vermedi persembe yine randevum var bakalim ins bebisimde gorunur

ben de 1 kere kan testi yaptırdım.adeti 1 gün geçince 1271di.geçen hafta pazar yaptırmıştım.kesenin karından görünebilmesi için hcg kaç olmalı acaba bilen var mı?şimdi gitsem görünür mü acaba?

benim ilk bebeğim sezeryanla olmuştu..

canım benım de 1209 du hem karından gördü hem de alttan. git bence bir an önce folik asit ve vitamin haplarına başlarsın..

slm bende ekım annesı olucam allahım nasıp ederse 1 oglum var bırde 4.5 yasında 14 şubat evlılık yıl donumumuz en buyuk hedıyemız oldu:KK49:

selam bende ekim annesi olucam allah nasip ederse inşallahh.
son adet tarihim 9 ocak ama ben 3 şubatta öğrendim hamile olduğumu.
üç yaşını bitirmiş oğlum var onada hamile kaldığımda erken öğrenmiştim.
kendi hesaplamalarıma göre 4 haftalık daha gitmedim doktora filan oğluma hamile kaldığımda
kese gözükmemişti erken olduğu için alttan muyanne etmek zorunda kalmıştı dr.
ayın 15 den sonra gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı.
hepinizi tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahh bebişlerinizi. :emir_bebek::nazar:

cnm senınle satlar aynı benımde 9 ocaktı ve bende 3 şubat kandılde ogrendım ve benımde bır oglum var:)))

X