2012 Ekim Anneleri

selam kızlar yarın doktora gidicem masumiyet sende gidiceksin sanırım inşallah olumlu şeyler duyarız herzaman.yarın sonuçları yazarız ama ben belki yarın giremezsem salı günü yazarım eve geç gelebilrm.iyii akşamlar kızlar Allaha emanet olun....:)

benim sat 29 aralık. hamileliğimi 30 ocak ta öğrendim.önce idrar testi(+) ardından kan testi yaptırdım(273.73)
ertesi gün doktora gittim yani geçen hafta salı, daha çok erken olduğunu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi.ama ben 18'ine randevu aldım sağlama almak adına.bi aksilik olmazsa kalp atışlarını da duyarım o zaman.demem o ki erken olabilir belki sizler için de.

benim sat 29 aralık. hamileliğimi 30 ocak ta öğrendim.önce idrar testi(+) ardından kan testi yaptırdım(273.73)
ertesi gün doktora gittim yani geçen hafta salı, daha çok erken olduğunu 10 gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi.ama ben 18'ine randevu aldım sağlama almak adına.bi aksilik olmazsa kalp atışlarını da duyarım o zaman.demem o ki erken olabilir belki sizler için de.

Canım bende yarın gidicem doktora telefonda konuştuk gel bi bakalım dedi önce bir keseyi görücez kısmet olursa belki 1 hafta sonra yine çağıracak kalp atışları için bu aralar sık sık gidebiliriz :KK34: Burda bazı arkadaşlar gidip keselerini gördüler bile bu haftada kalp atışını duymaya gidecekler kısmetse

Canım bende yarın gidicem doktora telefonda konuştuk gel bi bakalım dedi önce bir keseyi görücez kısmet olursa belki 1 hafta sonra yine çağıracak kalp atışları için bu aralar sık sık gidebiliriz :KK34: Burda bazı arkadaşlar gidip keselerini gördüler bile bu haftada kalp atışını duymaya gidecekler kısmetse

anladım canım, ben dr a gittiğimde çok hafif de olsa görünmüştü kese :)
yarın bekliyoruz haberlerinizi o zaman :)

Taze anne adayları hepinize merhaba sabah ilk testimi yapıcam inşallah olumlu olurda bende aranıza katılırım sat 9 ocak dua edin banada öptüm hepinizi:KK1:

merhaba kızlar bebişleriniz hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin inş

bende çarşamba günü öğrendim hamileyim 2. aşılamam tuttu ve degerim 233 tü cuma günüde 412 ama keseyi göremedim henüz haftaya pazartesi gidicem dr aa bakalım çok heycanlıyım

merhaba kızlar bebişleriniz hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin inş

bende çarşamba günü öğrendim hamileyim 2. aşılamam tuttu ve degerim 233 tü cuma günüde 412 ama keseyi göremedim henüz haftaya pazartesi gidicem dr aa bakalım çok heycanlıyım

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin senin de gebeliğini inşallah :nazar::nazar::nazar:

slm kizlarrr carsamba dr dayim insALah araniza katilirim suprizle insAllahhhhh

slm herkese...Ayın 1 inde hamile olduğumu öğrendimm...
ben de aranıza katılmak istiyorumm..
ayrıca ikiz olduğunu söyledi doktor...

slm herkese...Ayın 1 inde hamile olduğumu öğrendimm...
ben de aranıza katılmak istiyorumm..
ayrıca ikiz olduğunu söyledi doktor...

edaam hayırlısı olsun.. değerin kaçtı herkes merak ediyo değer kaç olunca ikiz oluyo kaç olunca tek oluyo diye:)

İyi ettin canım bende özelden yazacaktım sana yaşadığın şehir ve kilon da olursa iyi olur gamzecim :KK34:

canım senin ismin neydi artık isminle hitap ediyim bende...yaşadığım şehir istanbul kilom inan bilmiyorum yarını beklersen doktor kontrolümüz var allahın izniyle bide karın kasık ağrısı demişsin bende bel ve karıun ağrısı değişken yerlerde var içim rahatladı sendende duyunca bende korkuyodum çok...hayırşısıyla bir gitsek ilk kontrolümüze doktor aydınlatır tatlım ya

Ekim anneleri nerelerde bakim çok fire veriyorsunuz yoklama yapıcam :KK20::KK20::KK20:

benim bebişim tüp:) olduğu için dinlenmem gerekiyor canım
en iyismi bana izin raporu ver hocamm :)
kızlar baş ağrılarınız varmı? benim bir kaç gündür çok ağrıyo dün gece ağrısıyla uyandım sabah ezanına kadar uyutmadıı :26:

günaydınnn güzel annişlerrrrrr:KK16::KK16:

masumiyet geldiğin gibi hemen yaz tamam mı merak ederim bennn..

canım senin ismin neydi artık isminle hitap ediyim bende...yaşadığım şehir istanbul kilom inan bilmiyorum yarını beklersen doktor kontrolümüz var allahın izniyle bide karın kasık ağrısı demişsin bende bel ve karıun ağrısı değişken yerlerde var içim rahatladı sendende duyunca bende korkuyodum çok...hayırşısıyla bir gitsek ilk kontrolümüze doktor aydınlatır tatlım ya

aaaa masumcum doktor kontrolün varmş bugün gecmişe bakınınca gördüm tatlım gelince yaz hemen bak zaten çatlıycam bakalım neler oluyormuş bu haftalarda anlat bizlerede allahın izniyle çok iidir bebişin:KK16::nazar:

günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm:KK16:

Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece:KK1:

günaydınlar herkesee... çalışan anne adayları var mı aramızda ? nasıl bir beslenme kültürü oluşturmalıyız bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirimm:KK16:

Bu arada ben de daha hiç bir değişiklik yok ama hapşurunca sağ tarafıma bi sancı saplanıyo sadece:KK1:

herkese merhaba anne adayları...hafta sonu ben de test yaptım idrarda pozitif çıktı sonra ertesi günü (pazar) kan verdim 2360 geldi...çok şaşırdık oğlum daha 13 aylık ben de 2010 aralık annesiyim oğlum 25 aralık doğumlu ekince ve estampı hatırlıyorum...biraz şaşkındık ama rabbime şükürler ediyorum önceki gebeliğim çok zor olmuştu bu kendiliğinden geldi...sadece oğluma haksızlık mı yapıyorum düşüncesinden dolayı endişelendik ve yeterince ilgilenebilecek miyiz diye düşünüyoruz...tüm anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlı sağlıklı bebekler diliyorum herkese.
benim sat 1 ocak tdt 7 ekim kilom 66 daha 4 kilo doğumdan kalan fazlam vardı ama neyse bu gebelikte inşallah daha az kilo alırım :)

X