- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
işte aradıgım yeri buldum galiba benimde kısmet olursa ekime gelicek tahminen 4 haftalık felan dedi aile doktorum pazartesii kadın dogum doktora gidicem ilk defa.sanki geçmek bilmiyor şu 3 güntsh yüksek çıktı o a.çıdan endişeliyim bir an önce gitmek istiyorum eşimiz izin günü pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum.şikayetlerim ise kasık agrıları sık idrara çıkma akıntı fazlalaştı mide mideemde gaz.:)
tebrik ederim canımevet tam yerine geldin.hemen hemen hepimiz aynıyız burda benimde 5 haftalık.umarım hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz
Benimde midemde yanma oluyor ayrıca büyük tuvaletimle ilgili sıkıntım hala devam ediyor. Senin bi şikayetin var mı canım?
aynen benimde kasıklarıma tuhaf şeyler oluyo:)
Süpersin tatlım iyi ki burdasın ne güzel deneyimlerini bizimle paylaşıyorsun çok faydan olucak burdaki kızlara da bana da
Hangi şehirdesin tabloda o boş kalmış?
aaa şehri vermemişim ben pardon. şanlıurfadayım canım öğretmenim burda:) inşallah bebişler ellerimizde yazarız yine bugünleri anarız:))))))))
evet,daha öğrenmediler mi acaba hamile olduklarını?
günaydınlar dünyanın en güsel anneleri,
Öncelikle cumanız ve kandiliniz mübarek olsun,
ya bu hamilelik sizde de duygusallık yaptımı sabahtan akşama kadar ara ara ağlamak gelior içimden galiba 9 ay boyunca çekilmez birisi olcam alınganlık,hassaslık hat safada yani...