2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar, ben de ekim annesi olcam inşallah. sat 1 Ocak. sata göre 4+5 günlük hamileyim. henüz doktora gitmedim ve kan testi yaptırmadım. pazartesi günü KKTC'den İzmir'e taşınıyoruz ve hayatımızı orda sürdürcez. ben de hem keseyi görmek için daha çok erken olduğundan hem de başladığım doktorda devam etmek istediğimden İzmir'e bıraktım. umarım Çarşamba günü kesemizi görüp gerekli bilgileri alcaz doktorumuzdan. şimdilik ben eczaneden folik asit aldım ama üstünde 5 mg. yazıyor, yanlış mı vermiş acaba?

günaydın arkadaşlar

ilk gribimize yakalandık, çok hastaydım dün. hala daha toparlamış sayılmam. bir de mide bulantısından içim bişey almıyor daha da halsiz kaldım

sizler nasılsınız?

canım ya bendede göğüslerimin hafif ağrısı ve şişmesi dışında bişey yok.problem yoktur demi.çok korkuyorum.

selam yarenay,
benim de sat tarihim 3 ocak,ben gittim doktora,folic asit bana 1 mg lık olnlardan verdi günde 3 adet iç dedi.İnternette 5mg lık folic asit kullanımnın doktor kontrolünde alınması gerektiği yazıyor.Bence 1 mg lıklardan kullan sende.
Şimdiden hayırlı olsunnn bebişin

canım ya bendede göğüslerimin hafif ağrısı ve şişmesi dışında bişey yok.problem yoktur demi.çok korkuyorum.

göğüslerin şişmesi ve ağrıması gayet normal canım. benimkilerde öle. bomba gibiler. korkma canım bişi yok:))))

ben de folik asit aldım ama doktoruma sormadan sabah aksam kullanıyorum bi yan etkisi var mı acaba

Hamilelik baya stresli işmiş kızlar ya.her an aklım bebişimde.biran önce kalbinin pıt pıt sesini duymak için sabırsızlanıyorum.adetim 8 gün geçti.acaba kaç gün geçince duyuluyor.bilen varmı?

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
Bugün hem cuma hem de kandil çok güzel bir gün tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle

anladım canım. benim ablam da 2. hamileliğini yaşıyor şuanda. onu arayıp sordum, doğru ben de ondan kullandım dedi. günde 1 adet içilecekmiş. sanırım ablam da ben de hamileliğe hazırlanırken folik asit kullanmadığımız için yüksek verildi. şey diyorum en fazla 4-5 gün kullancam bunu, doktora ilk gidişimizde gösteririm doktora, kullanma derse kullanmam. bir sorun olur mu ki???

hoşgeldin canım hayırlı olsun bi an önce git ama tamam mı canım.....
günaydın arkadaşlar

ilk gribimize yakalandık, çok hastaydım dün. hala daha toparlamış sayılmam. bir de mide bulantısından içim bişey almıyor daha da halsiz kaldım

sizler nasılsınız?
geçmiş olsun canım bol c vitamini al canım. hatta size sihirli bir tarif vereyim. 2-3 kaşık pekmezi cezvede ısıtın. içine yarım limon sıkıp karıştırın. için sabah akşam yaparsanız gribi ayakta atlatırsınız
Kızlar hepinize günaydınlarrrrr

günaydın hoşgeldinnnnnnn

teşekkür ederim canım.Valla inşallah geçici bir durumdur. Yoksa 9 ayda 9 yıllık çöküntüye uğrayacağım.Benimde eşim böle giderse senle işimiz var diyo.Aslında bende panik atak var. Acaba hamilelik tetiklemiş olabilirmi diye düşünüyorum.Malesef artık ilaçta kullanamıyorum(doktorların verdiğinden hariç)

İnşallah çabucak geçer bu 9 ay:))))))

sorun olmaz bilakis daha iyi olur. eğer hamilelik öncesinde kullanmadıysan 5 mglık kullanabilirsin. ben 2 ay öncesinden folboil kullandım 5 mglık. hamile kaldıktan sonra folic plus verdi doktor günde 2 tane.

Hoş geldin arkadaşım daha sonraki zamanlarda bilgilerini verirsen tabloya gireriz canım

Benim kullandığım folik acid de 400 mcg yazıyor 6 aydırda kullanıyorum zaten hamile kalıncada devam ettim bunun yanında her gün bir tane balık yağı içiyorum

arkadaşşlar doktor bana 400 mg lık e vitamini verdi.Netten baktım e vitaminin fazlası çocukta kalp rahatsızlığı,kalp kapakçığında delik falan olmasına neden olabiliyormuş.
Doktoruma sordum (gerçi doktor rus olduğu için pekte birşey anlamadım dediğinden) zararı yok dedi.ARANIZDA E VİTAMİNİ KULLANAN VARMI BENDEN BAŞKA.

günaydın arkadaşlar

sizler nasılsınız?

Canım çok geçmiş olsun hamile olarak hastalık geçirmek çok zor olmalı ilaç alamıyoruz bitki çaylarında da ıhlamurla rezeneye izin varmış galiba her bitki çayı da iyi gelmezmiş hamilelere öyle okumuştum. Kimisi düşüğe neden oluyormuş bi bulayım o bitkileri burda paylaşıcam.
Kızlar yazıları okuyor musunuz geçmişe bakıp ara ara yazılar koyuyuyoruz buraya???

sorun olmaz bilakis daha iyi olur. eğer hamilelik öncesinde kullanmadıysan 5 mglık kullanabilirsin. ben 2 ay öncesinden folboil kullandım 5 mglık. hamile kaldıktan sonra folic plus verdi doktor günde 2 tane.

saol canım bunu duydum içim rahatladı. ben çıkmak zorundayım, malum taşınma hazırlıkları. sanırım Şubat'ın ortasından sonra falan daha rahat katılabilirim aranıza. Allah'ım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum göstersin inşallah.

tablo için gerekirse, yaşım 28, beklenen doğum tarihi 8 Ekim. yaşadığım yer İzmir

Canım benimkinin de markası folic plus içinde D vitamini ve kalsiyumda var doktor vermedi bunu ben hamile kalmadan önce kullanmaya başlamıştım folik asit kullanabilirsin demişti sadece bakalım dozajını arttıracak mı şimdi? :26:

Allah kolaylık versin canım sat ve kilonu da verirsen tam olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…