yeni arkadaşlar gelmiş.çoğalmaya başladık.bu arada tablomuz da çok güzel olmuş. Masumiyet eline sağlık canım...
Bende hiç belirti yok şimdilik hafif göğüslerim sızlıyo,bi de kasık ağrısı var az az.ilk hamileliğimde bulantım olmamıştı fazla.bakalım bu sefer nasıl olacak?
merhaba kızlar, ben de ekim annesi olcam inşallah. sat 1 Ocak. sata göre 4+5 günlük hamileyim. henüz doktora gitmedim ve kan testi yaptırmadım. pazartesi günü KKTC'den İzmir'e taşınıyoruz ve hayatımızı orda sürdürcez. ben de hem keseyi görmek için daha çok erken olduğundan hem de başladığım doktorda devam etmek istediğimden İzmir'e bıraktım. umarım Çarşamba günü kesemizi görüp gerekli bilgileri alcaz doktorumuzdan. şimdilik ben eczaneden folik asit aldım ama üstünde 5 mg. yazıyor, yanlış mı vermiş acaba?
canım ya bendede göğüslerimin hafif ağrısı ve şişmesi dışında bişey yok.problem yoktur demi.çok korkuyorum.
selam yarenay,
benim de sat tarihim 3 ocak,ben gittim doktora,folic asit bana 1 mg lık olnlardan verdi günde 3 adet iç dedi.İnternette 5mg lık folic asit kullanımnın doktor kontrolünde alınması gerektiği yazıyor.Bence 1 mg lıklardan kullan sende.
Şimdiden hayırlı olsunnn bebişin
hoşgeldin canım hayırlı olsun bi an önce git ama tamam mı canım.....merhaba kızlar, ben de ekim annesi olcam inşallah. sat 1 Ocak. sata göre 4+5 günlük hamileyim. henüz doktora gitmedim ve kan testi yaptırmadım. pazartesi günü KKTC'den İzmir'e taşınıyoruz ve hayatımızı orda sürdürcez. ben de hem keseyi görmek için daha çok erken olduğundan hem de başladığım doktorda devam etmek istediğimden İzmir'e bıraktım. umarım Çarşamba günü kesemizi görüp gerekli bilgileri alcaz doktorumuzdan. şimdilik ben eczaneden folik asit aldım ama üstünde 5 mg. yazıyor, yanlış mı vermiş acaba?
geçmiş olsun canım bol c vitamini al canım. hatta size sihirli bir tarif vereyim. 2-3 kaşık pekmezi cezvede ısıtın. içine yarım limon sıkıp karıştırın. için sabah akşam yaparsanız gribi ayakta atlatırsınızgünaydın arkadaşlar
ilk gribimize yakalandık, çok hastaydım dün. hala daha toparlamış sayılmam. bir de mide bulantısından içim bişey almıyor daha da halsiz kaldım
sizler nasılsınız?
Kızlar hepinize günaydınlarrrrr
günaydın canım senin ve herkesin kandili mübarek olsun cuması hayırlı olsun. herkeste değişik duygular olabiliyor. böle olduğu zaman kendine uğraşlar bul olumlu şeyler düşün. tamam mı canım. ben de ilk hamileliğimde herşeye ağlardım. eşim çok sabır gösterdi sağolsun. bun da daha bi değişiklik yok. eşim çok dua ediyor olmasın diye:)))))
anladım canım. benim ablam da 2. hamileliğini yaşıyor şuanda. onu arayıp sordum, doğru ben de ondan kullandım dedi. günde 1 adet içilecekmiş. sanırım ablam da ben de hamileliğe hazırlanırken folik asit kullanmadığımız için yüksek verildi. şey diyorum en fazla 4-5 gün kullancam bunu, doktora ilk gidişimizde gösteririm doktora, kullanma derse kullanmam. bir sorun olur mu ki???
anladım canım. benim ablam da 2. hamileliğini yaşıyor şuanda. onu arayıp sordum, doğru ben de ondan kullandım dedi. günde 1 adet içilecekmiş. sanırım ablam da ben de hamileliğe hazırlanırken folik asit kullanmadığımız için yüksek verildi. şey diyorum en fazla 4-5 gün kullancam bunu, doktora ilk gidişimizde gösteririm doktora, kullanma derse kullanmam. bir sorun olur mu ki???
günaydın arkadaşlar
ilk gribimize yakalandık, çok hastaydım dün. hala daha toparlamış sayılmam. bir de mide bulantısından içim bişey almıyor daha da halsiz kaldım
sizler nasılsınız?
sorun olmaz bilakis daha iyi olur. eğer hamilelik öncesinde kullanmadıysan 5 mglık kullanabilirsin. ben 2 ay öncesinden folboil kullandım 5 mglık. hamile kaldıktan sonra folic plus verdi doktor günde 2 tane.
sorun olmaz bilakis daha iyi olur. eğer hamilelik öncesinde kullanmadıysan 5 mglık kullanabilirsin. ben 2 ay öncesinden folboil kullandım 5 mglık. hamile kaldıktan sonra folic plus verdi doktor günde 2 tane.
ben de folik asit aldım ama doktoruma sormadan sabah aksam kullanıyorum bi yan etkisi var mı acaba
saol canım bunu duydum içim rahatladı. ben çıkmak zorundayım, malum taşınma hazırlıkları. sanırım Şubat'ın ortasından sonra falan daha rahat katılabilirim aranıza. Allah'ım hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum göstersin inşallah.
tablo için gerekirse, yaşım 28, beklenen doğum tarihi 8 Ekim. yaşadığım yer İzmir