ben tahmın ettım galıba gelınlıgını papatya dedıgın su benımkının uzerınde olan cıceklerdenmıı
bende ust kısmına ıncımı dızdırsem napsam dusuk bı kolda olabılır ustu cok sade butun olayı kemerı ve eteklerındekı cıceklerde
papatyalı derken nasıl papatlayı askısızmı?
kaca aldın?
deryaa sen evlendınmıı yoksaa?? kacırdımmıı?
nasıl gıttı pink hazırlasdımı herseyı
en once omuydu bıızm kızlardan gece kusuyla beraber??
pinkkk naber canım onur face kapattı goremıyorum artık sızı burayada gelmıyorsunuzzmerhaba yenidendoğdum sen neden gittin faceden ki ben çok sonra fark ettimmm
yıkılmadım ayaktayım çoğu şeyimi hallettim ve gerçekten mutluyum :)
evimi dayadım döşedimmm çok güzel bir yuvam istedigim gibi bir evim olduu
dolabımla tupperlarım düzenli kaplarım her şey her şey çok güzel oldu çok beğendim hepsini severke beğenerek aldım biraz borclarımız var ama her güzel şeyin bedeli var onları da öderiz canımız sağolsun mutluluk olsun yeterki 18 mayıs nikahım oldu resim 27 mayısta imam nikahımı yaptırdım..perşembe günü kınam olacak kına kıyafetimi fatihten hazır aldım.. gelinliğimi de beyza moda evine diktirdim çok istedigim gibi olmadı galiba ama olsun gelinilik sonuçta.. bakalım heyecanlı ve mutlu bir bekleyiş var sonuç olarak ... sende neler var neler yok
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...en-sonra-gelinligimi-buldum.html#post24859137
kızlaaar ben geldim hemide gelinliğimleeeeeee
finduğum sen benim fikrimi biliosun zatenhttp://www.kadinlarkulubu.com/gelin...en-sonra-gelinligimi-buldum.html#post24859137
kızlaaar ben geldim hemide gelinliğimleeeeeee
gülaycım sen bakma pinkin yok istediğim gibi olmadı fln demesin, çok da güzel onun gelinliği.. gerçi bitmiş halini görmedim ama eminim çok tatlı olcak kuzucumpinkkk naber canım onur face kapattı goremıyorum artık sızı burayada gelmıyorsunuzz
sen herseyını hazırlamıssın ALLAHIN ıznıyle
kınanı nerede yapacaksın cnaım?
evınızı ne taraftan tuttunuz ve kaca tuttunuz bızde bu ay bakaım temmuz bası tutmus olalım dıyoruz tam 2 ay kalmıs oluyor dugune
bende gelınlıgımı aldım buarada bırde koltuk o kadar
baska bısey yok hala...
Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın cnaım mutlulukla huzurla
balayına gıtcenızmı ?
ıllık ızne cıktınmı?
gelınlıgını nasıl dıktırdın neden ıstedıgın gıbı olamdı cnaım ınsallah o gun boyle hıssetmeyeceksın
yorumm yazdımmmmm
kızlar benım gelınlıgımınde son halı burada yanı kesınlesmıs kararımla
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...mbeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz-5.html
canim senin ciceklerin sanirim boncuklardan yapilma yanlis mi gördüm ki ? Benimkisi bezden yapilma papatyalar, ve straplez kismi komple onlarla döseli.. anlatinca bi garip oluyor dügün geçsinde koyarim insallah fotolarimi :)ben tahmın ettım galıba gelınlıgını papatya dedıgın su benımkının uzerınde olan cıceklerdenmıı
bende ust kısmına ıncımı dızdırsem napsam dusuk bı kolda olabılır ustu cok sade butun olayı kemerı ve eteklerındekı cıceklerde
papatyalı derken nasıl papatlayı askısızmı?
kaca aldın?
ya kızlar herkes düğün stresi olur kilo verirsin diyor ben de daha hiç stres heyecan yok ben gayet rahatım bende mi bi sorun var dersiniz? :S
canim senin ciceklerin sanirim boncuklardan yapilma yanlis mi gördüm ki ? Benimkisi bezden yapilma papatyalar, ve straplez kismi komple onlarla döseli.. anlatinca bi garip oluyor dügün geçsinde koyarim insallah fotolarimi :)
1400'e aldim, fatihten aldim vede.. Kadin 1600 demistide 1400'e indirttik
yok canım benımkıler lazer kesım organze gıbı ortalarında ıncıler var ıncı boncuklar benımde ust bedenımı sımdı ıncı serpiştireceklerr
senınkının altı nasıl pekı duvagı fılan
bende rahatim ya anlamadim gitti son 10 gün kaldi ama hala bi heyecan ve stres söz konusu degil.. anlamis degilim niye böyle rahatim.. ama cok duygusalim; anneme bakarken gözlerim doluyor, belli etmemeye calisiyorum ama zor olcak onlardan ayrilmak
üff ben de en çok bu ayrılık sahnesinden korkuyorum yaacanim senin ciceklerin sanirim boncuklardan yapilma yanlis mi gördüm ki ? Benimkisi bezden yapilma papatyalar, ve straplez kismi komple onlarla döseli.. anlatinca bi garip oluyor dügün geçsinde koyarim insallah fotolarimi :)
1400'e aldim, fatihten aldim vede.. Kadin 1600 demistide 1400'e indirttik
bende rahatim ya anlamadim gitti son 10 gün kaldi ama hala bi heyecan ve stres söz konusu degil.. anlamis degilim niye böyle rahatim.. ama cok duygusalim; anneme bakarken gözlerim doluyor, belli etmemeye calisiyorum ama zor olcak onlardan ayrilmak
üff ben de en çok bu ayrılık sahnesinden korkuyorum yaaonlar ağlarsa ben de ağlarım, inşallah ağlamazlarr
ewet tatlım aynen, muzur birini bulmak lazım o gün için...insallah aglamazlar canim
ortami birinin neselendirmesi gerekiyor tam böyle kusak baglanirken ve evden cikarken birileri muzurluk yapsa iyi olur
Bende tutamam kendimi yoksa
son 20 gün çok heycanlıyım çokkkkkkkkkk
melekcim canımmm çok az kalmışşş
Kizlar 3 gün kaldi dügüne, 2 gün kaldi kinaya ölüyorummmmmmmmmm
melekcim ne cabuk gecmis günler 90 lari hatirliyorum seninle sayarken
maşallah ya ne kadar az kalmış şimdi uyuyamıyosundur sen
günler gerçekten çok çabuk geçti 90 dioduk şimdi 18 diceminşlh bende senin gibi 2 derim cnm
melekcim henüz evlenmedim, eylülde inşallah benim :123:evet cnm çok az kaldı allah nasip ederse üç haftacıkkkkk
ya sen evlendinmi ben geçmişi tam okuyamadım ama :26:sanki eylülde evlencektin sen ben yanlışmı hatırlıyorum
ooyyy çok az kalmışşş, yarın kınan mı var canım seninKizlar 3 gün kaldi dügüne, 2 gün kaldi kinaya ölüyorummmmmmmmmm
melekcim ne cabuk gecmis günler 90 lari hatirliyorum seninle sayarken
kızlar hafat sonu evlenen kızlar nasıllar naptılarr?
resımlerı varmııı
hepsı balayındamııı