2012' de yazın evlenecekler

merhaba yenidendoğdum sen neden gittin faceden ki ben çok sonra fark ettimmm

yıkılmadım ayaktayım çoğu şeyimi hallettim ve gerçekten mutluyum :)

evimi dayadım döşedimmm çok güzel bir yuvam istedigim gibi bir evim olduu

dolabımla tupperlarım düzenli kaplarım her şey her şey çok güzel oldu çok beğendim hepsini severke beğenerek aldım biraz borclarımız var ama her güzel şeyin bedeli var onları da öderiz canımız sağolsun mutluluk olsun yeterki 18 mayıs nikahım oldu resim 27 mayısta imam nikahımı yaptırdım..perşembe günü kınam olacak kına kıyafetimi fatihten hazır aldım.. gelinliğimi de beyza moda evine diktirdim çok istedigim gibi olmadı galiba ama olsun gelinilik sonuçta.. bakalım heyecanlı ve mutlu bir bekleyiş var sonuç olarak ... sende neler var neler yok

pinkkk naber canım onur face kapattı goremıyorum artık sızı burayada gelmıyorsunuzz
sen herseyını hazırlamıssın ALLAHIN ıznıyle
kınanı nerede yapacaksın cnaım?
evınızı ne taraftan tuttunuz ve kaca tuttunuz bızde bu ay bakaım temmuz bası tutmus olalım dıyoruz tam 2 ay kalmıs oluyor dugune
bende gelınlıgımı aldım buarada bırde koltuk o kadar
baska bısey yok hala...
Allah agız tadıyla oturmayı nasıp etsın cnaım mutlulukla huzurla
balayına gıtcenızmı ?
ıllık ızne cıktınmı?
gelınlıgını nasıl dıktırdın neden ıstedıgın gıbı olamdı cnaım ınsallah o gun boyle hıssetmeyeceksın

yorumm yazdımmmmm

kızlar benım gelınlıgımınde son halı burada yanı kesınlesmıs kararımla
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...mbeli-gelinligimede-yorum-yaparmisiniz-5.html

finduğum sen benim fikrimi biliosun zaten

gülaycım sen bakma pinkin yok istediğim gibi olmadı fln demesin, çok da güzel onun gelinliği.. gerçi bitmiş halini görmedim ama eminim çok tatlı olcak kuzucum
bir de dünden itibaren yıllık izne çıktı, sana cewap yazamayabilir, balayına şimdi gitmicekler, temmuzda Allah'ın izniyle...
senin gelinliğine de bakıyorum tatlım ama fotolar açılmıyor bende, göremiyorum o yüzden, çok merak ettim:26:

canim senin ciceklerin sanirim boncuklardan yapilma yanlis mi gördüm ki ? Benimkisi bezden yapilma papatyalar, ve straplez kismi komple onlarla döseli.. anlatinca bi garip oluyor dügün geçsinde koyarim insallah fotolarimi :)
1400'e aldim, fatihten aldim vede.. Kadin 1600 demistide 1400'e indirttik

ya kızlar herkes düğün stresi olur kilo verirsin diyor ben de daha hiç stres heyecan yok ben gayet rahatım bende mi bi sorun var dersiniz? :S

bende rahatim ya anlamadim gitti son 10 gün kaldi ama hala bi heyecan ve stres söz konusu degil.. anlamis degilim niye böyle rahatim.. ama cok duygusalim; anneme bakarken gözlerim doluyor, belli etmemeye calisiyorum ama zor olcak onlardan ayrilmak

Son düzenleme:

:18:

üff ben de en çok bu ayrılık sahnesinden korkuyorum yaa onlar ağlarsa ben de ağlarım, inşallah ağlamazlarr

kiyamam canim yaa mutluluk hüznü bunlar.. Rabbim baska üzüntü, aci yasatmasin insAllah amiiin

Duvagim düz tülden ve papatyalardan serpistirme istedim.. Ama tül cok dandik ya pisman oldum degistirtmedigime.. Resimlerde gözüken duvaklar güzel ve kalin duruyor benimkisi cok ince olcak... neyse herseyin bi acemiligi oluyor nazar boncugum olsun oda
Canim etegimin ic kismi saten ama üzerinde tül var, ve bi tarafinda tülü toplamislar cicek gibi duruyor.. Oradada meshur papatyalarim var.. Kuyrugu uzun baya 2 metre vardir heralde 1m ben eklettim cünkü ayni sekilde kuyrugada papatya serpistirin dedim bi iki tanede orda var..
Anlatma özürlüsüyüm ya ben bilmiyorum biraz canlandirabildin mi kafanda :26:

üff ben de en çok bu ayrılık sahnesinden korkuyorum yaa onlar ağlarsa ben de ağlarım, inşallah ağlamazlarr

insallah aglamazlar canim
ortami birinin neselendirmesi gerekiyor tam böyle kusak baglanirken ve evden cikarken birileri muzurluk yapsa iyi olur
Bende tutamam kendimi yoksa

Kizlar 3 gün kaldi dügüne, 2 gün kaldi kinaya ölüyorummmmmmmmmm

melekcim ne cabuk gecmis günler 90 lari hatirliyorum seninle sayarken

maşallah ya ne kadar az kalmış şimdi uyuyamıyosundur sen

günler gerçekten çok çabuk geçti 90 dioduk şimdi 18 diceminşlh bende senin gibi 2 derim cnm

kızlar hafat sonu evlenen kızlar nasıllar naptılarr?
resımlerı varmııı
hepsı balayındamııı

maşallah ya ne kadar az kalmış şimdi uyuyamıyosundur sen

günler gerçekten çok çabuk geçti 90 dioduk şimdi 18 diceminşlh bende senin gibi 2 derim cnm

Valla aksine canim yatiyorum, gece hiççç uyanmadan sabah alarmimla kalkiyorum. Ama çok yoruluyorum, calisiyorum zaten bide eve gidince bos durmuyorum. 2'yi buluyor yatmam, ve 8'de kalkinca deliksiz bi sekilde uyuyorum
bende uykusuz kalirim diyordum ama cok sükür rahatim

darisi sana insallah canim ne kalmiski surda azcikkkk

evet cnm çok az kaldı allah nasip ederse üç haftacıkkkkk

ya sen evlendinmi ben geçmişi tam okuyamadım ama :26:sanki eylülde evlencektin sen ben yanlışmı hatırlıyorum
melekcim henüz evlenmedim, eylülde inşallah benim :123:

ooyyy çok az kalmışşş, yarın kınan mı var canım senin

kızlar hafat sonu evlenen kızlar nasıllar naptılarr?
resımlerı varmııı
hepsı balayındamııı

evlendiler canım, hepsi peri kızı gibi olmuşlar maşallahh
gasoline ve gecekuş balayındalar, pink love 1 ay sonra balayına gidecek.. öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…