2012' de yazın evlenecekler

hayırlı olsun, az kalmış, hazırlıklar ne durumda ?

inşallah canım :KK34:
Evet papatyalardan dolayı çağrışım yaptı :KK1:
BU seneki havalara bakarak ben de iyiki kır düğününe karar vermemişiz diyorum, ki 2 mekan arasında kalmıştık, biri kır biri salondu.. biz iyiki salonu seçmişiz.. bir gün yanıyoruz sıcaktan, bir gün yağmur yağıo ıslanıyoruz fln.. havalara güven olmuyor maalesef..

Bencede iyi yapmissiniz süpriz bi durum olmaz böylelikle salonda daha rahat olur :)
Fotograf cekimini ayarladiniz mi peki? Dis mekan mi olucak?
Biz dis mekan yapicaz insallah bari o süre içinde günes olur :KK1: olmazsada yagmur yagarsada "gelin kismetiyle gidiyor"a inanicam napim :KK9:

Bencede iyi yapmissiniz süpriz bi durum olmaz böylelikle salonda daha rahat olur :)
Fotograf cekimini ayarladiniz mi peki? Dis mekan mi olucak?
Biz dis mekan yapicaz insallah bari o süre içinde günes olur :KK1: olmazsada yagmur yagarsada "gelin kismetiyle gidiyor"a inanicam napim :KK9:
ASlında kır için baktığımız yer yağmurlu havalar için kapanabilir çatı yaptıracaktı, yani bize öyle demişti.. ama yine de bizi ikna etmeye yetmedi bu durum.. İyi ki de ikna olmamışız, çünkü biz oraya bakalı 5 ay geçti, hala o kapanabilir çatı yapılmamış. Adama inanıp da kır düğünü yapmaya karar vereydik, şimdiden beni sıtma tutardı :KK1:
Fotoğraf çekimini nişanda bi abimiz yapmıştı bizim, dış çekimdi. çok memnun kaldık, düğünde de ona yaptıracağız sanırım... hava umarım güzel olur, olmazsa da stüdyoya gideriz artık.
walla tatlım havalar artık cidden şansa kaldı yani.. inşallah hepimizin kınaları düğünleri tam istediği gibi geçer, aksilik tatsızlık olmadan...
benim aylardır kına salonum muallaktaydı, dün nihayet kontratı yaptık, acayip rahatladım :KK16::KK31:

ASlında kır için baktığımız yer yağmurlu havalar için kapanabilir çatı yaptıracaktı, yani bize öyle demişti.. ama yine de bizi ikna etmeye yetmedi bu durum.. İyi ki de ikna olmamışız, çünkü biz oraya bakalı 5 ay geçti, hala o kapanabilir çatı yapılmamış. Adama inanıp da kır düğünü yapmaya karar vereydik, şimdiden beni sıtma tutardı :KK1:
Fotoğraf çekimini nişanda bi abimiz yapmıştı bizim, dış çekimdi. çok memnun kaldık, düğünde de ona yaptıracağız sanırım... hava umarım güzel olur, olmazsa da stüdyoya gideriz artık.
walla tatlım havalar artık cidden şansa kaldı yani.. inşallah hepimizin kınaları düğünleri tam istediği gibi geçer, aksilik tatsızlık olmadan...
benim aylardır kına salonum muallaktaydı, dün nihayet kontratı yaptık, acayip rahatladım :KK16::KK31:

Ay Allah korusun iyiki simdiki salon icin karar vermissiniz ozaman :KK1:
Amin ya insallah canim hepimiz içinde cani gönülden diliyorum gerçekten havalar için sansli oluruz umarim..
Aa iyi bari kontrati ayarlayabilmenize sevindim! 1 gün önce mi olucak kinan?
Hadi hayirli olsun :KK76:

selamm kızlarr nasılsınızzz?
dün gelinliğimi aldıkk gelin modelleri kısmına ekledımm ancak gene arada kaldım 2 gelınlık arasında cumaya kadar vaktım var gıdıp kararv erıcem yoksa bı ay daha bu kararsızlıkla gıtmek ıstemıyorumm

gece kusu cok az vakıt kalmıs buarada duguneee yaa allah kolaylık versın
pinkim evlendimi acabaa?
hıc kımsede yazmıyorr ?
buarada gelınlıgı nısanlımla aldık ama o farklı bısey begendı ben fakrlı bısey begendım aldım sıdmı dedıgım gıbı kafam karısıp duruyor :)

ee baskaa baska ıste bu hazıran ayında evı bulup temmuzda ılk kırası verılmelı
sıfır daıre ıstıyoruz ınsallah :nazar:

dün gelinliğimi aldıkk gelin modelleri kısmına ekledımm ancak gene arada kaldım 2 gelınlık arasında cumaya kadar vaktım var gıdıp kararv erıcem yoksa bı ay daha bu kararsızlıkla gıtmek ıstemıyorumm

pinkim evlendimi acabaa?
hıc kımsede yazmıyorr ?
buarada gelınlıgı nısanlımla aldık ama o farklı bısey begendı ben fakrlı bısey begendım aldım sıdmı dedıgım gıbı kafam karısıp duruyor :)

yenidenDogdum valla seni düsünüyodum gece kusuna yazarken :) gözükmüyosun uzun zamandir canim ?
Tam link verebilir misin bakayim gelinligine ?
Içine siniyorsa sen kendi sevdiginden vazgeçme derim canim bu senin günün, nisanlinida kandirmaya bak :KK1:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ligimede-yorum-yaparmisiniz.html#post24825417

canım ıste burada lınk sen ne yaptın gelınlık ısını ? nısanlım sen bılırsın dıyor ama dıger modelıde bak sayfada bı cok kısı onu begenmıs benımkı cok sade cok natural
bırde ben nısan resmımı eklıyım o sayfaya bakalım tarzıma neyı uydurcaklar

Gördüm canim, yorumda yaptim ama burdanda söyleyim, ilk koydugun sade olan çok hosuma gitti, zevk meselesi tabi, çogu digerlerini begenmis :).. üzerinde görmek daha farkli olur bide, eger provaya gidince cekersen koy muhakkak fotolarini..

bende fatihten aldim gelinligimi.. üst kismi papatyalarla döseli, eteklerinede serpistirilmis vaziyette.. Resmi yok ama maalesef canim, dügün geçsinde koyarim insallah :)

Ay Allah korusun iyiki simdiki salon icin karar vermissiniz ozaman :KK1:
Amin ya insallah canim hepimiz içinde cani gönülden diliyorum gerçekten havalar için sansli oluruz umarim..
Aa iyi bari kontrati ayarlayabilmenize sevindim! 1 gün önce mi olucak kinan?
Hadi hayirli olsun :KK76:
sağol tatlım, evet 1 gün önce, cumartesi kına, pazar düğün :123:

Ssooonnnnnnnn 6 günnnnnnnnn:KK69:
neroşummmm :KK16: dım dımm, dım dımmmm :KK52:

pinkim evlendimi acabaa?
hıc kımsede yazmıyorr ?

gülaycım selam canım, nasılsın? pink bu hafta evlenio, nikahı geçen hafta kıyıldı...

Gördüm canim, yorumda yaptim ama burdanda söyleyim, ilk koydugun sade olan çok hosuma gitti, zevk meselesi tabi, çogu digerlerini begenmis :).. üzerinde görmek daha farkli olur bide, eger provaya gidince cekersen koy muhakkak fotolarini..

bende fatihten aldim gelinligimi.. üst kismi papatyalarla döseli, eteklerinede serpistirilmis vaziyette.. Resmi yok ama maalesef canim, dügün geçsinde koyarim insallah :)
ben tahmın ettım galıba gelınlıgını papatya dedıgın su benımkının uzerınde olan cıceklerdenmıı
bende ust kısmına ıncımı dızdırsem napsam dusuk bı kolda olabılır ustu cok sade butun olayı kemerı ve eteklerındekı cıceklerde
papatyalı derken nasıl papatlayı askısızmı?
kaca aldın?

sağol tatlım, evet 1 gün önce, cumartesi kına, pazar düğün :123:

neroşummmm :KK16: dım dımm, dım dımmmm :KK52:

gülaycım selam canım, nasılsın? pink bu hafta evlenio, nikahı geçen hafta kıyıldı...

deryaa sen evlendınmıı yoksaa?? kacırdımmıı?
nasıl gıttı pink hazırlasdımı herseyı
en once omuydu bıızm kızlardan gece kusuyla beraber??

ben tahmın ettım galıba gelınlıgını papatya dedıgın su benımkının uzerınde olan cıceklerdenmıı
bende ust kısmına ıncımı dızdırsem napsam dusuk bı kolda olabılır ustu cok sade butun olayı kemerı ve eteklerındekı cıceklerde
papatyalı derken nasıl papatlayı askısızmı?
kaca aldın?

deryaa sen evlendınmıı yoksaa?? kacırdımmıı?
nasıl gıttı pink hazırlasdımı herseyı
en once omuydu bıızm kızlardan gece kusuyla beraber??
yok gülaycım ben daha evlenmedim, en son düğün benimki, 16 eylülde :KK52:
lila pause ilk gelinimizdi, 5 mayısta evlendi...:nazar:
Lavanta evlendi ondan 1 hafta sonra, bubabur ve pink love'ın nikahları kıyıldı.:nazar:
Dün akşam rosa evlendi :nazar:
önümüzdeki haftasonu da yani 2 haziranda gasoline + gecekuşu+ pinklove yani süper 3'lü evleniyor :KK9::nazar::KK23:

yok gülaycım ben daha evlenmedim, en son düğün benimki, 16 eylülde :KK52:
lila pause ilk gelinimizdi, 5 mayısta evlendi...:nazar:
Lavanta evlendi ondan 1 hafta sonra, bubabur ve pink love'ın nikahları kıyıldı.:nazar:
Dün akşam rosa evlendi :nazar:
önümüzdeki haftasonu da yani 2 haziranda gasoline + gecekuşu+ pinklove yani süper 3'lü evleniyor :KK9::nazar::KK23:

yaa cıdden en son senınkıymıs canımm lilayı bılıtyorum pek konusmuslugumuz yoktu hayırlı olsun epey evlenen olmus ya nasıl olmuslar cok merak ettım facebookta yok
lavanta da evlendı demekk bubabur dugunu ne zaman ?
gece kusu ıle pinkim aynı gecemı evlenıyor
rosada dun aksam evlendıyse bu gun hayallerdedırrr ayy ınsallah cok guzel gecmıstır dugunude
aaa yorumu yazarken okuyorum unutmamak ıcın gasoline damı aynı aksamm cok süper o zamannn :nazar:
darısı bızım basımızaaa elif peki ? lamelif?

ya kızlar herkes düğün stresi olur kilo verirsin diyor ben de daha hiç stres heyecan yok ben gayet rahatım bende mi bi sorun var dersiniz? :S

yaa cıdden en son senınkıymıs canımm lilayı bılıtyorum pek konusmuslugumuz yoktu hayırlı olsun epey evlenen olmus ya nasıl olmuslar cok merak ettım facebookta yok
lavanta da evlendı demekk bubabur dugunu ne zaman ?
gece kusu ıle pinkim aynı gecemı evlenıyor
rosada dun aksam evlendıyse bu gun hayallerdedırrr ayy ınsallah cok guzel gecmıstır dugunude
aaa yorumu yazarken okuyorum unutmamak ıcın gasoline damı aynı aksamm cok süper o zamannn :nazar:
darısı bızım basımızaaa elif peki ? lamelif?
ewet en sona kaldım, benim nişanlım askerdeydi gülaycım, daha yeni geldi, o yüzden o kadar geçe kaldık..
bubabur'un da 8 eylül düğünü.. onların bütün hazırlıklar bitti, ev fln hazır, ama saloncu tarihi değiştirmediği için düğünü bekliolar, nikahlı nikahlı :KK1:
süper 3'lü pink, gasoline ve gecekuşu aynı gece evleniyorlar, onların da hazırlıklar tamam.
rosa şuan yeryüzünde değildir sanırım, biz de merakla haberini ve fotolarını bekliyoruz onun:KK31:
lamelif 23 haziranda evleniyor, onun da çok az kaldı.
sen faceyi mi kapattın gülaycım?

ya kızlar herkes düğün stresi olur kilo verirsin diyor ben de daha hiç stres heyecan yok ben gayet rahatım bende mi bi sorun var dersiniz? :S
bende de henüz heyecan yok, yani arkadaşlarım evlendikçe oluyor heyecan ama henüz yemeden içmeden kesilmedim hala :KK1:

bızımde o aksam akrabamız evlenıyor acıkcasııı :)
süper yaa bızım gunler gerçekten gecmısyor 1 ay sonra 20 gun ızne cıkıyorum o arada bıseyler olsa ıyı olacak hazırlıklarımızda daha dogru duzgun baslayıkta degıl ben de streslı bırıyım evımız tutulsada yerımızı yurdumuzu bılsek dıyorum

kızlar bugün ev işim de kısmen halloldu lojmanda yer boşalacak düğüne kadar evimi yerleştirmiş olcam çok mutluyum bu yüzden :) her şey tamam gibi biraz borç var ama hallolur sanırım ama balayı belirsiz şu an evet buldum balayını kafaya takmalıyım belki stres yaparım :)

kızlar bugün ev işim de kısmen halloldu lojmanda yer boşalacak düğüne kadar evimi yerleştirmiş olcam çok mutluyum bu yüzden :) her şey tamam gibi biraz borç var ama hallolur sanırım ama balayı belirsiz şu an evet buldum balayını kafaya takmalıyım belki stres yaparım :)

ben stres yok ben kılo alıyorum cok zayıftımm normale dogru gıdıyorum suanda 2 kılo daha almak ıstıyorumd ugune kadar
bız sıfır daıre arıyoruz suanda bır yere baktık cok erkendı ve 2 odası apartman bosluguna bakıyodu ondan tutulmadı suanda dınlemedeyız emlakcılara numara bıraktık sahıbındendende takıp edıyoruz

ben stres yok ben kılo alıyorum cok zayıftımm normale dogru gıdıyorum suanda 2 kılo daha almak ıstıyorumd ugune kadar
bız sıfır daıre arıyoruz suanda bır yere baktık cok erkendı ve 2 odası apartman bosluguna bakıyodu ondan tutulmadı suanda dınlemedeyız emlakcılara numara bıraktık sahıbındendende takıp edıyoruz

evet tahmin edciyorum sıkıntı olur küçük bi ilçedeyim ben de lojmanlar süper iyi bir boya ve temizlikle tamam olacak:) umarım sen de gönlüne göre bir ev buluyrsun:) aslında ben stres yapınca kilo alırım ama kimle konussam son bi ay 6-7 kilo verdim diyo umarım ben de verebilirim (almayayım da ) eşim de bu konuda takıntılı zaten o nedenle vermem lazımmmm

X