2012' de yazın evlenecekler

yaşam pınarımmmmm
gelin arada yaa, çok sahipsiz kaldı topiğimiz...
hele şuanda en dolu olması gereken zamandayken

evet yavru yaa doğru söylüyorsun,bende pek giremiyorum, koşturmaktan,hazırlık yapmaktan bazen kendimize bile vakit kalmıyo ondan herhal :26:

kızçeleriiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :13: nabıyonuz beyaa

evet yavru yaa doğru söylüyorsun,bende pek giremiyorum, koşturmaktan,hazırlık yapmaktan bazen kendimize bile vakit kalmıyo ondan herhal :26:
iiyiz gülşenimmm beyaaa sen nabıyon bakem biz öteki tarafta fena kaynatıyoruz yine
walla haklısın kuzum ya, senin işler şimdi iyice hızlanmıştır..
Ben hala ağırdan ağırdan ilerliyorum, aceleye gerek yok

:)) görcem ben seni 1 ay kala :)) ya yavru ceylanım ben bişey sorucam yaa bizim salonumuzun koltukları düz krem,,bu resimdekinin renginde ama modeli farklı birde halım da bu model,aynısı,gök mavisi krem kahve renklerde bu modellere uygun perde bakıyoruz ama hem uygun hemde güzel modeller arıyoruz..metresi 35 tl den yeni çıkan çiçekli modellerden bulduk mavi krem kahve renkler var içinde.ama o çiçekli perdelerden alırsam ileride çabuk sıkılırmıyım bilmiyorum..ne yapacağıma da karar veremiyorum..o baktığım çiçekli perdenin modelleri halı ile çok benziyor çok yakın uyum sağlayacaktır ama çok mu klasik olur çabuk mu sıkılırım ileride beğenmezmiyim bilmiyorummm illa mavili bişey olmasa da güzel olur mu mesela?ama kahve tonunu hiiiç istemiyorum,, yardımını bekliyorum yavrum senin ve diğer kızçelerin...

Merhabalar fıstıklarım uzun süredir uğramadığım forumumuza bir bakayım dedim

Gülşenim çiçekli perdeler bu sene moda ama sen kendin ölç biç,sıkılır mısın daha sonra bunu kendin belirle kuzum...Ama bence çok hoş duruyorlar.Rozişim ve bubaburumda çiçekli perdeler diktirttiler,çağlamda diktirtçek.

selamm yavruşummm seni burada görmek çok güzel :) bayağıdır yoktun kk da,özlettin valla kuzummm dün baktık birkaç perdeciye,taçta bir model beğendim krem ve kahve tonu var hoşuma gitti bakalım kocişle uygun fiyata indirtebilirsek alıcaz onu...allah hepimizin yardımcısı olsun.senin de çok az kaldı canım :) bitti mi hazırlıklar,iyimisin :) :13:

hahah biz daha nikah tarihi bile almadık, gelinliğim de yok henüz
ne kadar rahatsın diceksin ama aslında içim içime sığmıyor, kurtlar kemiriyor içimi ama benim kociş kıpırdamadığı için bişey yapamıyorum, söylemekten içim şişti walla.. en iyisi umursamayıp kendimi sinir etmemek dedim ben de, bekliyorum bakalım gülşenim
çiçekli perdelere gelince; gün gelicek en beğenerek aldığımız şeylerden bile sıkılacağız, üff bıltım şu koltuklardan fln dicez belki, bilemiyorum, o yüzden şuanda neyi beğeniosan onu al kuzucum.. ben ikizler burcu insanıyım, çabuk sıkılırım.. o yüzden o anda ne beğeniosam onu almak zorundayım, yapacak bişey yok
ben de mutfağıma yaptırdım o çiçekli perdelerden

sedoşum yawyummmm iyi ki geldin, hoşgeldinnn

oyy canım zor valla yaa,sen yine de inceden araştır netleştir gelinliğini kınalığını filan :) o da kendine göre bütçe hesabı yaptığı için böyle bence..

perde için de salona çiçekli yaptırmaktan vaz geçtim gibi..en iyisi hiç riske atmamak ddim bir model beğendim,bakalım,umarım gönlümüze göre olur tatlım herşey

gelinlik için kafamda bişey var zaten.. nişanda gezip de beğendiğim bikaç moda evi var, öncelikle onlara gidip modeli anlatacağım... bakalım nolacak
nikah başvurumuzu da çarşamba yapıcaz inşallah
inşallah tatlım, herşey gönlümüze göre olsun inşallah

evet gülşenim az kaldı Allahın izniyle inşallah hallolur perden,içine de siner canım...
deryaaaam bizde hala nikah tarihi almadık hemde 11 gün kalmasına rağmen

evet gülşenim az kaldı Allahın izniyle inşallah hallolur perden,içine de siner canım...

Aynı gün evleniyoruz sanırım.Allah mesut etsin de,nikah memurunu düğün salonuna getirmeyi düşünüyorsanız eğer biraz acele etseniz iyi olur,biz 15 temmuza bulamadık nikah memuru 3 belediye dolaştık Allah'tan tüm istedikleri belgeler hazırdı aklımızda hiç olmayan bir belediye ye kıydırıyoruz.Umarım herşey gönlünüzce olur,Allah tamamına erdirsin..

Son düzenleme:

evet canım sanırım aynı gün 15 Temmuz nasipse
nikah memuru düğüne gelecek canım ama İstanbul'da evlenmeyeceğim,Edirne ilçesinde olacak düğünümüz kısmetse,orada çok yoğun olmuyormuş bu nikah işlemleri. o nedenle böyle ağırdan aldık sanırım
sağolasın canım,inşallah sizinde herşey gönlünüzce olur,Allah bi ömür mutluluk verir

aminnn hepimize inşallahçok heycanlıyım vallahi baya az kaldı

Kizlaaaaar nasilsiniz

Topik canlanmis eskisi gibi ne güzel

Ayyy heyecan yapanlari gördükçe iç geçiriyorummmm hey gidi günlerrrr

bende yeniden yasamak istiyorum çabuk geçiyor o günler ya doyamadimmmm

Kalin saglicakla kizlar...

Kandiliniz mübarek olsun bu arada, Rabbim gönlümüze göre versin herseyi

sedoşum kuşum sen hiç konuşma, sen torpillisin
biz de dün kanımızı fln verdik bu arada

hoşgeldin tatlım
evlenen herkes aynı şeyi söylüyor yaw, evlilik hazırlığı olmayınca insan boşluğa düşüyormuş sanırım

hoşgeldin tatlım
evlenen herkes aynı şeyi söylüyor yaw, evlilik hazırlığı olmayınca insan boşluğa düşüyormuş sanırım

hosbuldum canimmm
yok valla hazirliksizliktan (o nasil bir kelimedir ya) degil bu boslugum.. herseyimiz tam takir hazirdi cok sükür... Zamanin çabucak gecip bitmis olmasina sasiyorum..
Ama bisey diyimmi hiç heyecan yapmadan kendimi kontrol altinda tutarak her ani yasadim güzelce..
heyecan sadece yasadigin ani unutturuyor o yüzden elinizden geliyosa heyecani bi kenara atip ani yasayinnnnnn

Lamelif napti nerelerde acep o da sayiyordu benimle.. benden sonra az kalmisti onunda ama hic ses yok :26:

baya az kalmış walla nasıl hazırlıklar bitti mi?

Çok şükür baya yorucu bir süreçten sonra bitti ve son olarak bugün eşim uyduyu bağlayıp tv ye çekti kablosunu yuvamız hazır tek eksik biziz,inşallah bizde 9 gün sonra yerimize geçeçeğiz:)))Allah'ın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…