2012' de yazın evlenecekler

slm kızlarrr uzun aradan sonra bi bakınayım dedim ne var ne yok diye hazırlıklar ne durumda ????

nişanlın gelsin yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın cnm bi bakarsın düğün günün gelmiş

kızlar 13 temmuzda benim düğün. demin hesapladım 74 gün var
bu arada neler yaptınız? neler yapacaksınız ? hazırlıklar nasıl gidiyor? banada yardımı olması açısından paylaşırsanız sevinirim.

Kızlarr kına için neler alınır liste yapan var mı?
Bir de düğün alışverişi yapıcaz haftaya,daha önce nişan alışverişi falan yapmadık, ben istemedim,o yüzden geline ve damada neler alınır yardımcı olabilir misiniz?

gECE KUSUMM yakaladım seniiii :)))bi bakınayım dedim en son sen yazmısın biz de öyle nisan için bişi almamıstık pek o yüzden 6 lı set oluyo ondan aldık terliği sonra makyaj esyası kınalık esyalar bindallı abiye alındı işte bnde o kadar sanırım öpüyorum senii

hahaha ben hortlattımmm baktım kimseden ses çıkmıyor, bi dürteyim dedim ayoll
iyiym tatlım, askerimi aldım, benden iyisi yok şimdi sen nasılsın?

Iyi yapmissin dürtmekle, millet nerelerdeyse herkesi aldi bi telas telas heralde

Gözün aydin olsun canim çok sevindim senin adina Allah bidaha hasretlik yasatmasin size

Ne kadar kaldi dügüne simdi? Yap bakalim yeni çizelgeniiii

Iyiyim bende nolsun son 18 gün kaldi dügüne, evdi, çeyizdi, hazirliklardi kosturuyorum, bide çalisiyorum bu arada.. geçip gidiyor günler :18:
senin günlerin nasil geçiyor basladiniz mi hazirliklara ?

ewet herkes pek bi telaşlı, bizim kızlardan evlenenler oldu, Lavanta ve Lİlapause evlendi, pinklove ve bubabur nikah kıydılar... önümüzdeki haftadan itibaren bir çok hatun evli olacak artık :123:

Aminn canım, Allah bi daha ayrı bırakmasın, çok zor wallahi
Düğün 15-16 eylülde, hazırlıklar devam işte.. şimdilik iş telaşemiz var, onu halledip gelinlik faslına geçicez galiba..
Senin de çok az kalmış maşallah yaa, zaten nikahı da kıymıştınız sanırım..

Aaaa kizlardan hiç haberim yoktu valla, çok sevindimmm hepsinede mutluluklar dilerim pek kimse ugramiyor heralde artik buralara yada baska bi topiginiz var mi canim ben görmedim acaba :26:
Amin amin çok sükür geldi ya nisanlin simdi yavas yavas yaparsiniz insallah islerinizi.. En güzel kisimda gelinlik bakma fasli zaten nasil bisey istiyosun varmi aklinda modeller?

Evet valla çok çok az kaldiiiii dini nikahimizi kiymistik ocakta. Resmi nikahta dügün günü olcak insallah.. Gelinligimle olsun istedim nikahim, cok sükür buldukta istedigimiz gibi

Darisi sana insallah canim az kaldi Allah'in izniyle sizede, zaman su gibi geçiyor valla bi basladi mi kosturmaya anlamiyor insan...

yok tatlım, başka topiğimiz yok da, biz kızlarla özelden de görüşüyoruz da, oradan biliyorum.. artık kimse gelmiyor topiğe, eskiden ne kalabalık olurdu.. gerçi haazırlıklar hızlandıkça vakit olmuyordur. ben daha 4 ay olduğu için rahatım tabi

aklımda aslında bi model var ama eteğine karar veremiyorum.. sadece üst kısmının dantel olmasını istiyorum.. tabi üzerime giydiğimde çok farklı birşey de beğenebilirim, belli olmaz bana

senin gelinliğin nasıl birşey, fotosu varmı?

evet çok kalabalik oluyordu buralar, takip etmekte zorlandigimiz oluyordu gerçektende
Valla canim gelinlik için aklimda hiç bir fikrim yoktu ama ilk görüste vurulacagim bisey almak istiyordum, sahidende öyle oldu

Maalesef canim fotosu yok çektirmek istemedim, kendimi bilirim ya gösteririm millete yada ben bakarim her gün her gün diye istemedim fotograf..
Etek kismi tülden ama düz inmiyor sol tarafinda çiçek gibi toplanmis bi sekilde. üzerlerine papatyalar serpistirilmis bide.. üst straplez kismida minik papatyalarla dösenmis sekilde... Kuyruk için zaten az uzundu, 1 metrede ben istedim uzattim, cok seviyorum uzun kuyruklari insallah rahat ederim :26:
Hayirlisi olsun hakkimizda umarim gönlünden geçeni bulursun canim

evet ben de senin gibi ilk görüşte vurulacağım bir şey istiyorum, nişanlığım öyle olmuştu mesela
benim nişanlığım da kuyrukluydu, hiç sıkıntı yaşamadım, ama sen 1 metre daha uzattırmışsın, onun için bişey diyemeyeceğim tatlım..
Anlattığına göre gözümde canlanan gelinlik çok hoş
Düğünün kır düğünü mü olacak?

Tesekkür ederim canim benim insallah bende sıkıntı yasamadan atlatirim.
Maalesef kir dügünü degil canim. Hep hayalimdir acik havada kir dügünüm ama cesaret edemedim havalar için..
Sanirim gelinlikteki papatyalar sana kir dügününü cagristirdi ama nerdeeee

bende 10 haziranda evleniyorum ve çok heyecanlıyım
hayırlı olsun, az kalmış, hazırlıklar ne durumda ?

inşallah canım
Evet papatyalardan dolayı çağrışım yaptı
BU seneki havalara bakarak ben de iyiki kır düğününe karar vermemişiz diyorum, ki 2 mekan arasında kalmıştık, biri kır biri salondu.. biz iyiki salonu seçmişiz.. bir gün yanıyoruz sıcaktan, bir gün yağmur yağıo ıslanıyoruz fln.. havalara güven olmuyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…