2012' de yazın evlenecekler

melekcim henüz evlenmedim, eylülde inşallah benim :123:

ooyyy çok az kalmışşş, yarın kınan mı var canım senin :KK52:

evlendiler canım, hepsi peri kızı gibi olmuşlar maşallahh :nazar:
gasoline ve gecekuş balayındalar, pink love 1 ay sonra balayına gidecek.. öyle işte :KK16:

Evet canim yarin aksam insallah kinam :KK76:
aaaa evlendiler mi onlar bu haftasonu :))) Allah mesut etsin eminim güzel olmuslardir !!!
Darisi bize insallah :KK12:

Evet canim yarin aksam insallah kinam :KK76:
aaaa evlendiler mi onlar bu haftasonu :))) Allah mesut etsin eminim güzel olmuslardir !!!
Darisi bize insallah :KK12:
Ayy bu akşam da sende ve yosun arkadaşımızda sıra :123: yosunun da bu gece kınası, yarın gece düğünü..
İnşallah herşey gönlünüzce güzel olur kızlar :nazar::KK16:

Merhaba Kızlarrrrrr

ben geldim Evliyimmmm mutluyummm

evli olmanın hem güzel hemde zor tarafları var ben düğünden hemen 2 gün sonra iş başı yaptım

bu yüzden ilkte çok zorlandım çünkü hem ev işi hemde evde koca yemek çamaşır birden ağır geldi ama

şimdi artık 2 olacak alışır gibiyim.. insanın kendi yuvası gibisi yok.. annemi görüyorum sabahları beni çok merak ediyorlar ama ben hiç gitmiyorum yeni evli olmama rağmen misafirlerim gelmeye başladı artık ya düğüne gidiyoruz ya başka bi şeye boş vaktimiz olmuyor yani daha ohh deyip oturamadım bir evimde bakalım ne olacak.. yeniden doğdum tatlıkedi gulsengo hepinizi merak ediyorum.. umarım iyisinizdir

Merhaba Kızlarrrrrr

evli olmanın hem güzel hemde zor tarafları var ben düğünden hemen 2 gün sonra iş başı yaptım

bu yüzden ilkte çok zorlandım çünkü hem ev işi hemde evde koca yemek çamaşır birden ağır geldi ama

şimdi artık 2 olacak alışır gibiyim.. insanın kendi yuvası gibisi yok.. annemi görüyorum sabahları beni çok merak ediyorlar ama ben hiç gitmiyorum yeni evli olmama rağmen misafirlerim gelmeye başladı artık ya düğüne gidiyoruz ya başka bi şeye boş vaktimiz olmuyor yani daha ohh deyip oturamadım bir evimde bakalım ne olacak.. yeniden doğdum tatlıkedi gulsengo hepinizi merak ediyorum.. umarım iyisinizdir

canım allah hayırlı ugurlu etsın

sorun yasandımı ?
nasıl hersey cok guzelmı?
eve yemege mısafırmı gelmeye basladı
ebnde balayına gıtmezsem ıse baslıcam 2-3 gun sonra canım ıse :S

annenlere hcı gıtmedınmı henuz?
resımleırnı gormek ıstıyorumm
gulsengo herhalde evlendı
tatlıkedıde

Merhaba Kızlarrrrrr

Hosgeldin tatlimmmmmmmmmmmmmm Allah daha çok mutlu etsin insallah :KK16::KK16::KK16::nazar:

bende 4 gün sonra hemen is basi yaptim. Cok zor oldu dügün havasindan cikipta ise dönmek :KK50:
Hayret ya ne misafiriymis yeni evlilere olcak seymi :KK45: bi düzenini kursanda öyle gelseler :KK20: kaçmiyosunuz ya canim..
Valla bende islere hemen gömüldüm evimde.. Bi yemek yapmaya hemen baslayamadim geçen hafta ocagimizi degistirmek için bekliyorduk, cumarteside geldi dün aksam ilk yemegimi pisirdim kocacigima :KK1:
Cidden insanin kendi evi gibi yokkk, kendi düzenin bambaska :KK1:
Ama annemin evinde yapmadigim kadar calisiyorum ve annem kiziyor suna bak burda olsa acar bilgisayari karsisina otururdu diye :KK9:

Merhaba Kızlarrrrrr

hadi hadi korkutma arkadan gelenleri bakiyim :KK1:

canım allah hayırlı ugurlu etsın

sorun yasandımı ?
nasıl hersey cok guzelmı?
eve yemege mısafırmı gelmeye basladı
ebnde balayına gıtmezsem ıse baslıcam 2-3 gun sonra canım ıse :S

annenlere hcı gıtmedınmı henuz?
resımleırnı gormek ıstıyorumm
gulsengo herhalde evlendı
tatlıkedıde
yok gülşen daha evlenmedi canım, hazırlıkları tam gaz devam ediodu en son. onun düğünü 26 ağustosta :123:

Hosgeldin tatlimmmmmmmmmmmmmm Allah daha çok mutlu etsin insallah :KK16::KK16::KK16::nazar:

bende 4 gün sonra hemen is basi yaptim. Cok zor oldu dügün havasindan cikipta ise dönmek :KK50:
Hayret ya ne misafiriymis yeni evlilere olcak seymi :KK45: bi düzenini kursanda öyle gelseler :KK20: kaçmiyosunuz ya canim..
Valla bende islere hemen gömüldüm evimde.. Bi yemek yapmaya hemen baslayamadim geçen hafta ocagimizi degistirmek için bekliyorduk, cumarteside geldi dün aksam ilk yemegimi pisirdim kocacigima :KK1:
Cidden insanin kendi evi gibi yokkk, kendi düzenin bambaska :KK1:
Ama annemin evinde yapmadigim kadar calisiyorum ve annem kiziyor suna bak burda olsa acar bilgisayari karsisina otururdu diye :KK9:
ben de evde hiç bi iş yapmıyorum tatlım, ama kendi evimde sanki hevesle yapacakmışım gibi geliyor... bakalım, bekleyip göreceğiz :KK9:

deryaw bende kendı evımde hevesle yapacagım gıbı gelıyorr
gelsın o gunlerrr

herkese selam kızlarrrr :)) uzuunnn bir aradan sonra yazıyorum foruma,,evlenen kızçeler olmuş allah hepsini mutlu mesut etsin inşallah :)) bizde pınarımla özümün düğününe gittik,peri kızı gibi olmuştu :) maşallah :nazar: keşke herkes izmirde olsa da hepsine gidebilsek :KK1: benim de hazırlıklar son sürat devam deryawımında değii gibi :) perdeler zigon sehba koridorun halısı,biblolar,saat ve şişe açacağı kaldı :KK1: gelinliğimi bindallımı aldık kına için abiye kaldı onu da beğendim biryerden 200 tl ye balık model çok hoşuma gitti :KK16: gelinliğimde çok güzel olmuş :nazar: bugünde beyazeşyalar monte edilcek doğalgaz açılcak :KK16: öyle işte kızlar..çok yoğun ve yorucu geçiyo zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamıyorum...sizler nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşallah :) evlenen kızçelerin gelinlikli hallerini çok merak ediyorum en kısa zamanda bir cafeden face ye bakmam lazım :KK1:

Aman allahımmmm aşağıdaki tabloya bakınnn 1 ay 4 hafta 1 gün diyoooooooooooo :KK50: Böhööööööööööööööö :KK43: Ama buu buu buu,,,çok az kiiiiiiiii :18:

ÇARPINTI BAŞLADI :KK70: nasıl yetişcek herşeeeyyy :KK5: :18: :KK1: :KK53:

yetişiyoorrr dert etme,:KK14:tadını çıkar bu koşuşturmalar bile çookk güzel hele ki bizim gibi herşeyinizi tek nişanlın ve sen seçip,alıp yerleştiriyorsanız ,bundan güzel bir mutluluk yokkkk:KK16:
:KK16::KK36: Allah kolaylık versin:)

herkese selam kızlarrrr :)) uzuunnn bir aradan sonra yazıyorum foruma,,evlenen kızçeler olmuş allah hepsini mutlu mesut etsin inşallah :)) bizde pınarımla özümün düğününe gittik,peri kızı gibi olmuştu :) maşallah :nazar: keşke herkes izmirde olsa da hepsine gidebilsek :KK1: benim de hazırlıklar son sürat devam deryawımında değii gibi :) perdeler zigon sehba koridorun halısı,biblolar,saat ve şişe açacağı kaldı :KK1: gelinliğimi bindallımı aldık kına için abiye kaldı onu da beğendim biryerden 200 tl ye balık model çok hoşuma gitti :KK16: gelinliğimde çok güzel olmuş :nazar: bugünde beyazeşyalar monte edilcek doğalgaz açılcak :KK16: öyle işte kızlar..çok yoğun ve yorucu geçiyo zamanın nasıl geçtiğini hiç anlayamıyorum...sizler nasılsınız herkesin keyfi yerindedir inşallah :) evlenen kızçelerin gelinlikli hallerini çok merak ediyorum en kısa zamanda bir cafeden face ye bakmam lazım :KK1:

çoooooook özlendin kuzum bilesin:KK23::KK23:
resimler nerde peki gelinlik ve abiyenin bak hiç bişeden haberimiz yok:KK47:

çoooooook özlendin kuzum bilesin:KK23::KK23:
resimler nerde peki gelinlik ve abiyenin bak hiç bişeden haberimiz yok:KK47:

gelinliğin resmini ben buraya koymuştum cnm çok oldu,modeli özümünki ile aynı :KK1: abiyenin resmi bende de yok çünkü daha almadık :KK31: bu hafta sonu alıcaz büyük ihtimalle,resmini eklerim fıstığım :KK54:

kuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm çok özledim ben seni ama yaa, ah bi gelsen de hasret gidersek :KK16:
ama senden haber almak sevindirdi beni bu sabah :KK69:

X