2012' de yazın evlenecekler

Hicran aynı dı soyadı taşıyan bir arkadaşım var.Gelinlikli fotonu görünce acayip şaşırdım acaba o musun diye
mesleğin nedir?

kızlar ben çok bunaldım ya sürekli alışveriş koşturmaca ödeme para saçmaca bazen vazgeçiveresim geliyor sizde de böyle tarifsiz duygular yaşıyormusunuz yoksa ben mi böyleyimm

bana da öylee oluyo bazen saçma yere tartışma çıkartıyorum çok hassaaslaştımm. her kavgamızda da ayrılsam mı acaba diye düşüyorum saçma saçma düşünceler geçiyo aslında nişanlımın yaptığı birşey olmadığını üstünden 2 gün geçince anlıyorum ayy çokk daralldıımm. herşey istediğim gibi gidiyo ama ben yine bi yerden bişey çıkarıyorum ya farkındayım bunun ama elimde değil :18:

çook stres oluyo ondan güzelim hey gidi bende o dönemlerden geçtim hep öyle oluyorr

kızlar merhaba, topiğinizi geç gördüm, aranıza beni de alın :) biraz kendimi ve düğün hazırlıklarımı anlatayım.

benim düğünüm 7 temmuzda ankarada. sonra 11 temmuzda da manisada ikinci düğünüm olacak. ben istanbulda yaşıyorum, nişanlım izmirde. ikimiz de 27 yaşındayız. benim ailem ankarada, onunki manisada yaşıyor. ben 8 senedir istanbuldayım, son 3 senedir de yalnız yaşıyodum, o yüzden kurulu düzenli bi evim vardı.

bence hazırlıkların en zoru olan ev kısmını hallettik. allah ev almayı nasip etti çok şükür, 3 ay önce evimizi aldık ve ben içine taşındım. eksiklerim çok yoktu zaten de, olanı da yavaş yavaş alıyoruz. eksik de değil de daha doğrusu, keyif için yeniliyoruz diyelim :) büyük eşyalarımı düğünden sonra takılarla alıcam, onlar için ekstra borçlanmak istemedim. onun dışında evim tastamam diyebilirim.

nikah işlemlerimizi şubatın ortasında hallettik ve 7 temmuza salona memur getirtene kadar canımız çıktı çünkü dolmuş! tanıdıklar, uğraşlar sonucu halledebildik ama ben saat 20:00'de memur gelsin istiyodum, salona girer girmez nikah masasına oturalım diye, en erken 20:45'e ayarlayabildik.. neyse artık, düğünün akışı biraz değişecek ama canımı sıkmaya değmez. işlemler çok uğraştırmıyo, sadece sağlık raporu için bi kaç gününüzü ayırmanız gerekebilir. biz sabah çok erken gidip aynı gün hallettik ama tüm günümüz rapor peşinde bitti. özel hastaneler aşırı pahalı, devlet hastanelerinde bile iki kişi 100 tl veriyosunuz. özelde kişi başı 200-300'den bahsediyolardı. onun dışında 30 tl fotoğraf+360 tl nikah ve cüzdan giderlerimiz oldu. yani salona memur çağıracaksanız toplamda 500 tl civarı gidiyor.

gelinliğimiz siparişini cumartesi verdim, fatihte diktiriyorum. gelinliğim şu şekilde:

prenses etek ama üstü böyle taşlı değil, dantel olacak. sırtı açık, korsajlı. gelinliğin arkasında da saten organzeden uçuk pembe kocaman bi fiyonk ve fiyonkun altından başlayıp yerlere kadar inen 2.5 metre boyunda pudra rengi dantel bi kuyruk olacak ayy anlatırken bile heyecanlandım :)

nişanlım da damatlığını aldı :) siyah yarı parlak bi takım, ceketinin yakasında incecik taşlar var. papyon ve kuşak kullanacak, çok yakışıklı oldu benim aşkım

bizim nişanımız 1 ekimde oldu, nişan sırasında imam nikahımız da kıyıldı. nişanlım izmirde yaşadığı için, görüşmelerimiz ancak o buraya geldiğinde oluyo, o buraya geldiğinde de kalcak evimizden başka yerimiz yok, o yüzden kıydık nikahımızı. birlikte kaldığımız zamanlar inanılmaz keyifli oluyo, yemek yapıyoruz, misafir çağırıyoruz, evimize dolaplar yaptırıyoruz, içlerini birlikte düzenliyoruz. evli olmak ne kadar güzel bi şey olacak diye düşünüyoruz, keşke hiç ayrılmak zorunda kalmasak ( ama ayın yarısından fazlasında ayrıyız ne yazık ki bu arada birlikte yaşamayı da öğrenmiş oluyoruz tabi. benim yeni evlenen her arkadaşımın ortak problemi, ilk 5-6 ay kocalarıyla birbirlerini yediler, çünkü birlikte yaşamayı bilmiyolardı. anne evinden çıkıp bi anda kendi çekip çevirdikleri bi eve girince, hele bi de bir insanın daha sorumluluğunu alınca hepsinin devreleri bozulmuştu :) biz bu evreleri atlattık çok şükür, bi de ikimiz de yalnız yaşamaya alışık olduğumuz için, evimizi birlikte idare etmekten ayrıca keyif aldık.

ay çok konuştum galiba kızlar :)

Son düzenleme:
huhuu bende temmuzda evleniyorum. bu foruma yazdığım ilk mesaj :) 10 temmuzda samsunda 12 temmuzda orduda düğünüm var nişanlım ordulu. erzincanda yaşicaz 3 yıl kadar. düğünden sonra hemen evime gelemeyeceğim . hiç öyle hayal etmemiştim ama kısmet böyle oldu. düğünden sonra otelde kalıp ordan balayına gideceğiz. gün sayıyorum bugün düğünüme 119 gün var :) zaman geçsin onsuz geceler bitsin :)

acaba bendemi var diyodum ya aynıyız durduk yere kavga çıkaıyorum olmadık yere bi görsen bende öleyim sonra ayrılalım diiyorum kafam allak bullak yapamazsam edemezsemkendimizi yiyorum

acaba bendemi var diyodum ya aynıyız durduk yere kavga çıkaıyorum olmadık yere bi görsen bende öleyim sonra ayrılalım diiyorum kafam allak bullak yapamazsam edemezsemkendimizi yiyorum

yok yok kesin bu hepimizde olan bisey valla içimi bi nebze olsun rahatlattiniz demek ayni seyleri hissediyoruz ama isin ilginci stresli heyecanli da degilim hani desemki stres bana bunlari yasatan.. ayrilsak nolur diye düsünmeye kadar basladim kafayi yicem sanirim.. tartismiyoruz bile ama iyi hissetmiyorumda kendimi nolur geçsin bu zamanlar

kimse gelinligime yorum yapmadı kimse begenmedimi

olur mu hicrancim cok cok güzel mutlulukla giymek nasip olsun taslari falan süper cidden

ben de allah kısmet ederse 30 Haziran'da evleniyorum :)

gelinlik dahil pek çok şeyi hallettik şimdiden allah'a bin şükür ama ben erkek tarafından çok şikayetçiyim

bizde bir tek kız isteme oldu, nişan falan olmadı. şimdiye kadar da tek bir bilezik taktılar bir de düğün salonu kaporası olarak 1.5 milyar verdiler onun dışındaki her masrafı annemler yaptı... gelinliği, kınalığı hatta balayını bile annemler aldı sırf ben üzülmeyeyim içimde kalmasın diye... erkek tarafı paramız yok diyip çekiliyo kenara, aradıklarında bile düğünden hiç bahsetmiyorlar ne alınmalı napalım falan demiyolar. annemin sinirleri çok bozuk durumda artık, onu gördükçe ben de çok üzülüyorum. nişanlım da farkında durumun ama ailesine laf anlatamıyor, paraları olsa yaparlar diyo ama böyle de olmaz ki...

napacağımı şaşırdım valla... heyecanlı güzel geçmesi gereken günlerim sinir stresle geçiyo çok üzülüyorum

Benim icinde kolay bir süreç değil Canim inadımdan alış verise gıtmıyorum tek bir hareketle bütün hevesim kırıldı oluyor böyle seyler biz bir kere olucak düğününüzün tadını çıkaralım ailelerimiz sağolsun ailemin degerini kalitesini bir kez daha anladım bu islerde.. Bol bol sabır diliyorum bize seni çok iyi anlıyorum..

ay vallahi çok doğru söyledin, annemden çok şikayet ederdim ben, şimdi ne büyük bir gaflet içinde olduğumu anladım! bir tek o destek oluyor hem maddi hem de manevi anlamda ama o da nereye kadar dayanır bilemiyorum...

allah bolca sabır versin, bu günler de geçer elbet...

Ben çok üzüldüm ilk zamanlarda o kadar çok hasta oldum ki anlatamam 5 gün kendime gelemedim. Kimse için keyfimi kaciranicam artık gelin benim onlar beni idare edicek o yüzden hiç üzülmüş Canim tam destek yanındayım seni çok iyi anlıyorum :)

mrb kızlar ben de yeni yazanlardanım
temmuz birde düğün olacak nisana da nişan yapıcaz inş. düğün salonlarını ayarladık şimdilik o kadar
daha nişan kıyafetime bile karar veremedim farklı şehirlerdeyiz ben annemlerden de ayrıyım iş dolayısıyla
bazen çok daralıyorum biz sözde takı makı hiçbişeyin lafını etmedik istemedik sadece sözlümden bi takı seti istedim onu da tutturmuş biz burddan alalım diye hadi onu geçtim bi de saçma sapan adetler bunlar ne gerek var diyo insanda heves falan bırakmıo ufacık bi laf halbuki bunun lafını bile ettirmemeleri lazım değilmi benim kullanacağım bişeyi ben seçmeliyim .
zaten eşya olayına hiç giremiyoruz herşeyi kendimiz yapacağımız için düğün sonrasına kalıyo hepsi.
çok nunaldım sıkıldım artık beğenmekde mesele değil de en çok canımı sıkan hedeiye edecekleri bi takı için gereksiz şeyler bunlar demesi ben söylenince de alma istemiyorum diye ben sana öyle bişeymi dedim almıcam demedim dio ama insan kırılıo bikere

çok güzel demişsin aslında artık gelin benim onlar beni çekicek diye. ama insanın morali bozulunca heyecanı kaçınca zor oluo

çok güzel demişsin aslında artık gelin benim onlar beni çekicek diye. ama insanın morali bozulunca heyecanı kaçınca zor oluo

heyecanın kaçmasın canım mutlu olmak için elinden geleni yap moralinide bozma kimse bizden değerli değil çünkü biz gelin olcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…