2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar
yenıden yazdıgınızı gormek guzel ama tatsız haberler can sıkıcı
gulsen gecende ben senın etıketlendıgın bı resım oldugunub ılmeden manzaraya ne kadar guzell ya dedımm
nısanlın adımı kullanarak kımsın sen demıs nısanlımın adı yazıyor ya
canın sıkıldı dıye bı canım sıkıldı anlatamam cok ozur dılerım cok canım sıkıldı zorda kaldın dıye

benıde nısanlım hıcbıryere salmıyor oraya gıtme buraya gıtme bunu gıyme gogusun acıldı gobegın gozuktu
teyzeme bıle gıdemıyorum
para durumu cok fecı
bıktım su sayfaya herkez gıbı yazamıyorum sunu aldık bu kadar dıye
aılesı yardım etmıyor evlenırken
ustune ondan maasından bır kısım ıstemısler bu ay
napıcazkı bız
sınır oluyorum verme dedım
sen kımsınde sımdıen boyle dıyosun dedı acayıp sert
annemde kımseye tamah etme
eksıgın kalırsa bız yapcaz dıyolar
ama sıkılıorum
aılesı yapmazsa yapmasın
ama nısanlımında bızım tek yurek olmamız gerekmezmı
bılemıyorum benmı buyutuyorum

buarada bızımde dugun 7 eylul cuma olarak tutuldu
hem yer bulamadık cumartesı 29 eylul vardı aralarında 800 tl fark vardı zora sokmak ıstemedım daha uygun dıye cuma tutttuk

işe bak aynı takımı beğenmişiz sanırım
biz baktığımızda da indirim vardı sanırım ama nedense bu kadar inmediler

hem yer bulamadık cumartesı 29 eylul vardı aralarında 800 tl fark vardı zora sokmak ıstemedım daha uygun dıye cuma tutttuk

Hayirlisi olsun insallah yenidendogdumm çok sevindim canimm ..

Kizlar stres, kafa karistirici olaylar herkeste oluyor. Gülsencim inan bende bi ara düsünmedim degil vazgeçmeyi. Ortada ne var bisey yok ama bazen oluyor yapamicam onunla diyorum.

Gün yaklastikca içimizde büyüyen gizli bi stres;heyecan;korku bisey var.. nedir neyin nesidir bilmiyorum ama Rabbim hakkimizda hayirlisini versin..

Bunun yaninda yasadigimiz maddi veya ailevi zorluklarda cabasi.. etrafdakiler düsünmüyorlar bazen bu kiz zaten zorlu bi dönemden geçiyor.. destek olcaklarina köstek oluyor cogu...

Kazasiz belasiz hayirlisi olsun hakkimizda

yok canım sordu sadece o kim diye,söyledim bende sıkıtı olmadı merak etme.nişanlın da zor bir süreçten geçiyor.o da bunalmış olabilir..o seni çok seviyor..ben eminim tek yüreksiniz ama arada o da bunalmış olabilir...en azından benim hırt gibi sürekli aynı şeylerden tartışma çıkartmıyor..ayrıca durumunun olduğunu biliyorsan neyse de yoksa isteme canım..ailen yapacakmış bak ne de olsa..en azından ilerde benim ailem şunları yaptı diyebilirsin böyle bir durumda..

olsun canım,önemli olan eğlenmek mutlu olmak..günün bir önemi yok..bizde cumartesi istiyorsuk,pazar 500 tl daha az diye o gnü tuttuk..

işe bak aynı takımı beğenmişiz sanırım
biz baktığımızda da indirim vardı sanırım ama nedense bu kadar inmediler

valla canım bilmiyorum.hangi şehirdesin hangi şubesine baktınız?

aynen..belkide olmaz...ömr boyu üzülmektense 3 ay ağlarım olur biter ;( ;( bu gidişle de öyle olucak zaten....

Son düzenleme:

çok konuşuyorum yavrum da anlamıyor yaa..bunaldım iyice güçsüz durumdayım inan...ya anlıyacak yada biticek ;( ben böyle uğraşamam artık yaa..şimdiden böyleyse ileride nasıl olur kim bilir... neyse boşver beni sen nasılsın esas, nasıl gidiyor kuzum?

Gülaycım kesinlikle çok güzel bir deyim kullanmışsın burda... Ne olursa olsun ne sorun yaşanırsa kiminle ve nasıl farketmez, ama nişanlılarımız ve biz tek yürek olmalıyız, zorluklara birlikte göğüs germeliyiz.. Ama hangimizin nişanlısı bunu yapabiliyor acaba:26:
Benimki daha çok sorun yaratıyor bir de aksine
İnşalah zorlukların üstesinden gelicez...

evet canım, kazasız belasız inşallah

gülşenim napiyim biz de çok farklı değiliz, şu askerlik denilen şeyden mi artık bilmiyorum ama biz de zırt pırt kavga ediyoruz.. artık dayanamıyorum bende daha 3-4 gün oldu barışalı.. bugün yine problem çıkarttı.. sabah güzel güzel mesajlaşıoduk, birden konuştuğumuz konuyu kıskançlık krizine çevirdi, öyle yaptın böyle yaptın bilmem ne...
Ben de dayanamadım en sonunda sen benim kadar seni idare edeni, hareketlerine dikkat edeni bulursan kaçırma dedim..
Ne yapıosa sevdiğinden yapıo ama yok yaa bu kadar da sevmesin yani, herşeyi bu kadar problem edecekse sevmesin daha iyi

Herkese merhabalarrrr uzun aradan sonra aranıza gelebildim gülsencimm özledim seniii artık gelmiyorsun bizim gruba merak ettim bi nedeni var mı??ayrıca sana sorcaklarım var birincisi kına geceni nerde yapacaksın var mı bildiğin bi mekan ben apt altında yapacaktım ama sonradan acaba bi mekan mı tutsam dedim karasızım anlıcagın ikincisi sen neler yapıyorusn nasıl gidiyor hazırlıklar :))

ya ben şu evlilik çizelgesini yapamıyorum bi türlü ders çalışmaya başlamam lazım ama taktım kafaya yapamıyorum da.çıl-dı-ra-ca-ğım....YARDIMMMMMM

ooooooooo özüm seni buralarda görmek ne güzellll

ya ben şu evlilik çizelgesini yapamıyorum bi türlü ders çalışmaya başlamam lazım ama taktım kafaya yapamıyorum da.çıl-dı-ra-ca-ğım....YARDIMMMMMM
ana sayfada bu konuyla ilgili yardım konuları var canım. Ben yardım etmek isterdim ama benim pc'de çizelge siteleri açılmıyor maalesef, üzgünüm

selam canım yaa nerelerdesin sende gelmiyorsun buraya uzun zamandır,bizim evde net yok artık kapattırdık ceptende giremiyorum faceye bu yüzden uzun zamandır gelemedim canım yaa..çooookk özledim hepinizi..
buraya da gelmiyosunuz artık ondan görüşemiyoruz..kınamı takıl cafede yapıcam canım şirinyerde ara sokakta olan yerinde olucak nasipse :) bizde damatlığı aldık en son.taşınıcaz bu yüzden yakın zamanda çeyizliklere ve hazırlıklara ara verdik .sen neler yapıyorsun

Son düzenleme:
benimde cumartesi nişanım var

nişanlık olarak kabarık sevmediğim için bunu aldım altına 2 numara tarlatan alındı

benimde cumartesi nişanım var
Eki Görüntüle 379715
nişanlık olarak kabarık sevmediğim için bunu aldım altına 2 numara tarlatan alındı

oyy fındığımmmm,,, çok güzellll çok merak ediyordum resmini koymana çok sevindim canım benim yaa çoook yakışacak sana çooookkkkkkkk kuzumm benimm yaa allah tamamını erdirsin inşallah

bu arada nişanlık halen almayanlar için söylemek istiyorum kızlar bence kabarık bi nişanlık almayın,çok zor oluyo oynamak eğlenmek.ben yaptım o hatayı ondan söylemek istedim

oyy fındığımmmm,,, çok güzellll çok merak ediyordum resmini koymana çok sevindim canım benim yaa çoook yakışacak sana çooookkkkkkkk kuzumm benimm yaa allah tamamını erdirsin inşallah
sen sus konuşma hiç faceden üstümdeki halini bile gördü kıslar

woww şahane canım

saol canım valla balon etek felan çok sevmiyorum gelinlikte güseldir eminim ama nişan için bana lüzumsuz gösterişli geliyo ayrıca haziranda kuzenimin düğünündede tarlatansız giycem yani kullanabilirimde

en iysi canım bende teyze kızının düğününde giyeceğim nişanlığımı 29 nisanda daha da giyemem zaten

Basligi gorunce cok sevindim neler kacirdim kimbilir
Benim dugunumde 09.09 raht davraniyorum sanirin mayis gibi haril haril calismaya baslicaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…