- 24 Mayıs 2011
- 2.264
- 0
heyecanın kaçmasın canım mutlu olmak için elinden geleni yap moralinide bozma kimse bizden değerli değil çünkü biz gelin olcaz :)
bizim forumdaki kızlar buraya gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyecanın kaçmasın canım mutlu olmak için elinden geleni yap moralinide bozma kimse bizden değerli değil çünkü biz gelin olcaz :)
bizim forumdaki kızlar buraya gelmiş
kızlar ben de bu yaz evlenmeyı dusunuyorum. hatta en kısa zamanda evlenmeliyim çünkü annem rahatsız. ve ne olacağı belli değil. Adını bile anmak istemediğim bir hastalığı var. Çoğunuz anlamışsınızdır. Bu yuzden en kısa zamanda evlenmeliyim ki beni gelinlikle görsün..
Babam rahmetli oldu nişanlımında kimsesi yok.
En kısa zamanda bu işi nasıl yapabilirim. Çeyiz eksikleri vs... bırde yapı olarak çok kararsızım ben. bana bir yol gösteren olabilir belki aranızda diye palaşmak istedim..
melekcim az kalmış canım benim98 günümüz kalmış allahın izniyle
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
herkese selam yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,,kızlar biz damatlığı aldık..mobilyalar kaldı en büyük alınacaklardan..ama çok canım sıkılıyor çok mutsuzum..nişanlım hafta sonumda hiç ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin vermiyor..cumartesi yada pazar tek gün görüşelim diyorum ,hafta içi çalışıyorum zaten,bizde az görüşyoruz diyor..ailem de yzünü göremez olduk diyorlar..bende özlüyorum onları,dostlarımı da öyle..dostumla dertleşmeyi öyle çok özledim ki...hiçbir sosyal aktivitem kalmadı..boşboş yaşıyorum uzun süredir..bazen ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü nişanlım çok anlayışsız...hep kendisi ,,hep kendi ailesi...ailesinden de soğudum..geçen nişanlımlara gidiyorduk annem ben ve kardeşim..kayınvalidem hasta diye geçmiş olsuna gittik öğlen vakti.babam hafta sonu çalışıyor ondan bayan bayana gidelim dedik..babası da biz gidiyoruz diye evden çıkmış.bizim geldiğimiz sokağın başına geldi bizi gördğü anda bizim sokaktan çıkıp yan sokağa döndü.göz göze geldiğimiz halde selam bile vermedi,görmezden geldi...çok içerledim..bu kadarını da beklemiyordum...böyle yaparak beni kaybettiler daha önceden de çok olaylar oldu...onları allah a havale ediyorum ................................
bu kaçıncı yaaa gerçekten ailesine ben sinir oldum eniştenin enişteeminde kulaklar tam çekilmelik olmuş baksana arkadaşımızı nası üsüyooooo
sabr et canım şuan çok gergin bi dönemdeyiz
arkadaşlar damatlığı nerden ve kaça aldnız yazabilirmisiniz?
biz ayakkabı papyon kuşak gömlek ve takımını sarardan aldık fiyatı 1200 tuttu canım..
herkese selam yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,,kızlar biz damatlığı aldık..mobilyalar kaldı en büyük alınacaklardan..ama çok canım sıkılıyor çok mutsuzum..nişanlım hafta sonumda hiç ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin vermiyor..cumartesi yada pazar tek gün görüşelim diyorum ,hafta içi çalışıyorum zaten,bizde az görüşyoruz diyor..ailem de yzünü göremez olduk diyorlar..bende özlüyorum onları,dostlarımı da öyle..dostumla dertleşmeyi öyle çok özledim ki...hiçbir sosyal aktivitem kalmadı..boşboş yaşıyorum uzun süredir..bazen ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü nişanlım çok anlayışsız...hep kendisi ,,hep kendi ailesi...ailesinden de soğudum..geçen nişanlımlara gidiyorduk annem ben ve kardeşim..kayınvalidem hasta diye geçmiş olsuna gittik öğlen vakti.babam hafta sonu çalışıyor ondan bayan bayana gidelim dedik..babası da biz gidiyoruz diye evden çıkmış.bizim geldiğimiz sokağın başına geldi bizi gördğü anda bizim sokaktan çıkıp yan sokağa döndü.göz göze geldiğimiz halde selam bile vermedi,görmezden geldi...çok içerledim..bu kadarını da beklemiyordum...böyle yaparak beni kaybettiler daha önceden de çok olaylar oldu...onları allah a havale ediyorum ................................
hangi modeli aldınız??
biz de sarardan beğendik bi model ama toplam 1500 civarı tutuyo...
Canım,çok kötü bir şey anlıyorum bende öyleyim tek fark ailesi yaşadığımız şehirde değil ve arkadaşlarımla beraber görüşüyoruz
ömrünü onunla geçireceksin öyle düşünme tatlım
Bir süre sonra arkadaş filan kalmıyor zaten
Adıyoruz hayatlarımızı resmen bayanlar olarak
Canım,çok kötü bir şey anlıyorum bende öyleyim tek fark ailesi yaşadığımız şehirde değil ve arkadaşlarımla beraber görüşüyoruz
ömrünü onunla geçireceksin öyle düşünme tatlım
Bir süre sonra arkadaş filan kalmıyor zaten
Adıyoruz hayatlarımızı resmen bayanlar olarak
gülşenimmmm şimdi çok stresli zamanlardayız, enişte de bu yüzden anlayışsız davranıyor olabilir.. ama sen açık açık konuştun mu peki? zaten evlenince herşey değişecek, sorumluluklar artacak.. bari şu dönemde onları bolca göreyim dedin mi? dediğin halde anlayış göstermiyorsa, kulağını çekmek lazım..herkese selam yeni arkadaşlar hoşgeldiniz,,kızlar biz damatlığı aldık..mobilyalar kaldı en büyük alınacaklardan..ama çok canım sıkılıyor çok mutsuzum..nişanlım hafta sonumda hiç ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmeme izin vermiyor..cumartesi yada pazar tek gün görüşelim diyorum ,hafta içi çalışıyorum zaten,bizde az görüşyoruz diyor..ailem de yzünü göremez olduk diyorlar..bende özlüyorum onları,dostlarımı da öyle..dostumla dertleşmeyi öyle çok özledim ki...hiçbir sosyal aktivitem kalmadı..boşboş yaşıyorum uzun süredir..bazen ayrılmayı bile düşünüyorum çünkü nişanlım çok anlayışsız...hep kendisi ,,hep kendi ailesi...ailesinden de soğudum..geçen nişanlımlara gidiyorduk annem ben ve kardeşim..kayınvalidem hasta diye geçmiş olsuna gittik öğlen vakti.babam hafta sonu çalışıyor ondan bayan bayana gidelim dedik..babası da biz gidiyoruz diye evden çıkmış.bizim geldiğimiz sokağın başına geldi bizi gördğü anda bizim sokaktan çıkıp yan sokağa döndü.göz göze geldiğimiz halde selam bile vermedi,görmezden geldi...çok içerledim..bu kadarını da beklemiyordum...böyle yaparak beni kaybettiler daha önceden de çok olaylar oldu...onları allah a havale ediyorum ................................