Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben çok bunaldım ya sürekli alışveriş koşturmaca ödeme para saçmaca bazen vazgeçiveresim geliyor sizde de böyle tarifsiz duygular yaşıyormusunuz yoksa ben mi böyleyimm
bana da öylee oluyo bazen saçma yere tartışma çıkartıyorum çok hassaaslaştımm. her kavgamızda da ayrılsam mı acaba diye düşüyorum saçma saçma düşünceler geçiyo aslında nişanlımın yaptığı birşey olmadığını üstünden 2 gün geçince anlıyorum ayy çokk daralldıımm. herşey istediğim gibi gidiyo ama ben yine bi yerden bişey çıkarıyorum ya farkındayım bunun ama elimde değil :18:
Hicran aynı dı soyadı taşıyan bir arkadaşım var.Gelinlikli fotonu görünce acayip şaşırdım acaba o musun diye
mesleğin nedir?
aşkımla evlenmeme 104 günüm kaldı allahın izniyle
bana da öylee oluyo bazen saçma yere tartışma çıkartıyorum çok hassaaslaştımm. her kavgamızda da ayrılsam mı acaba diye düşüyorum saçma saçma düşünceler geçiyo aslında nişanlımın yaptığı birşey olmadığını üstünden 2 gün geçince anlıyorum ayy çokk daralldıımm. herşey istediğim gibi gidiyo ama ben yine bi yerden bişey çıkarıyorum ya farkındayım bunun ama elimde değil :18:
acaba bendemi var diyodum ya aynıyız durduk yere kavga çıkaıyorum olmadık yere bi görsen bende öleyim sonra ayrılalım diiyorum kafam allak bullak yapamazsam edemezsemkendimizi yiyorum
kimse gelinligime yorum yapmadı kimse begenmedimi
Kısmet olurda bi aksilik olmazsa benimde 23/06/2012 dügünüm var :)
ben de allah kısmet ederse 30 Haziran'da evleniyorum :)
gelinlik dahil pek çok şeyi hallettik şimdiden allah'a bin şükür ama ben erkek tarafından çok şikayetçiyim
bizde bir tek kız isteme oldu, nişan falan olmadı. şimdiye kadar da tek bir bilezik taktılar bir de düğün salonu kaporası olarak 1.5 milyar verdiler onun dışındaki her masrafı annemler yaptı... gelinliği, kınalığı hatta balayını bile annemler aldı sırf ben üzülmeyeyim içimde kalmasın diye... erkek tarafı paramız yok diyip çekiliyo kenara, aradıklarında bile düğünden hiç bahsetmiyorlar ne alınmalı napalım falan demiyolar. annemin sinirleri çok bozuk durumda artık, onu gördükçe ben de çok üzülüyorum. nişanlım da farkında durumun ama ailesine laf anlatamıyor, paraları olsa yaparlar diyo ama böyle de olmaz ki...
napacağımı şaşırdım valla... heyecanlı güzel geçmesi gereken günlerim sinir stresle geçiyo çok üzülüyorum
Benim icinde kolay bir süreç değil Canim inadımdan alış verise gıtmıyorum tek bir hareketle bütün hevesim kırıldı oluyor böyle seyler biz bir kere olucak düğününüzün tadını çıkaralım ailelerimiz sağolsun ailemin degerini kalitesini bir kez daha anladım bu islerde.. Bol bol sabır diliyorum bize seni çok iyi anlıyorum..
ay vallahi çok doğru söyledin, annemden çok şikayet ederdim ben, şimdi ne büyük bir gaflet içinde olduğumu anladım! bir tek o destek oluyor hem maddi hem de manevi anlamda ama o da nereye kadar dayanır bilemiyorum...
allah bolca sabır versin, bu günler de geçer elbet...
Ben çok üzüldüm ilk zamanlarda o kadar çok hasta oldum ki anlatamam 5 gün kendime gelemedim. Kimse için keyfimi kaciranicam artık gelin benim onlar beni idare edicek o yüzden hiç üzülmüş Canim tam destek yanındayım seni çok iyi anlıyorum :)
çok güzel demişsin aslında artık gelin benim onlar beni çekicek diye. ama insanın morali bozulunca heyecanı kaçınca zor oluo