2012' de yazın evlenecekler

Kızlar merhaba,

Yardımınıza ihtiyacım var,

1- Bakırköyde, iyi var abartı fiyatları olmayan bir gelinlikçi gerekli öncelikle

2- Saç modeline kadar veremedim, açık mı, toplu mu olsaun, toplularda sımsıkı modelleri sevmiyorum... elinizde örnek resimler varsa lütfen paylaşın...

3- Taç taksam mı takmasam mı?

Çok kararsız kaldım, fikirlerinizi belirtir misiniz biraz....

Canım ben acık İstiyorum Topuz sevmiyorum Normal toplamak Gibi geliyor topuz bana ben sana begendigim birkac sacı paylasayım
Kod:
[ATTACH=CONFIG]343033[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343037[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343038[/ATTACH]
Gelinligim prenses etek Duvadımıda böyle üsten takılanlardan yere kadar aldım:KK52:

Eklentiler

• $299536_1981578750133_1563145836_31469840_1852060158_n.jpg
    $299536_1981578750133_1563145836_31469840_1852060158_n.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 11
  • $308191_1981570109917_1563145836_31469823_887224332_n.jpg
    $308191_1981570109917_1563145836_31469823_887224332_n.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $320195_1981568189869_1563145836_31469820_862989423_n.jpg
    $320195_1981568189869_1563145836_31469820_862989423_n.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $en-iyi-20-gelinlik-ve-giyenleri1208344742-120x150.jpg
    $en-iyi-20-gelinlik-ve-giyenleri1208344742-120x150.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 15
kızlar merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza.benimde bu sene haziranda düğünüm var.çok telaşlıyım aslında bugün beyaz eşyaları almaya gidecektik fakat haftaya erteledik.nasıl yetişçek bilmiyorum.daha hiç kıyafet bakmadım.şimdiden almak istemiyorum insan kilo alıp verebiliyor.onun için bir kaç ay kala alacam kıyafetleri.offf ya daha bunun takısı var eşyası var kınası var valla düşündükçe telaşlanıyorum.bide ev eşyası olarak eksik bişey kalsın istemiyorum hemde çok ıvır zıvır olsun istemiyorum.şöyle sade ama şık olsun evim.kızlar banada önerilerde bulunun lütfen.beyaz eşyalarımı arçelik alıcam büyük ihtimal.bosch yada arçelik alıcaktım ama arçelikte karar kıldım.siz ne kadara aldınız hangi modeli aldınız lütfen hepsini paylaşın benimle kocaman öptüm hepinizi...

kızlar merhabalar bende katılmak istiyorum aranıza.benimde bu sene haziranda düğünüm var.çok telaşlıyım aslında bugün beyaz eşyaları almaya gidecektik fakat haftaya erteledik.nasıl yetişçek bilmiyorum.daha hiç kıyafet bakmadım.şimdiden almak istemiyorum insan kilo alıp verebiliyor.onun için bir kaç ay kala alacam kıyafetleri.offf ya daha bunun takısı var eşyası var kınası var valla düşündükçe telaşlanıyorum.bide ev eşyası olarak eksik bişey kalsın istemiyorum hemde çok ıvır zıvır olsun istemiyorum.şöyle sade ama şık olsun evim.kızlar banada önerilerde bulunun lütfen.beyaz eşyalarımı arçelik alıcam büyük ihtimal.bosch yada arçelik alıcaktım ama arçelikte karar kıldım.siz ne kadara aldınız hangi modeli aldınız lütfen hepsini paylaşın benimle kocaman öptüm hepinizi...

Hayırlı olsun canım :KK16:ben Beyaz esya mı en sona burakacagım ama hepsini aynı marka almayacagım Camaşır makinamı LG alacagım buzdolabımı samsung 2 sene önce aldık Anneme samsung Cok memnun Anneme alırken cok dolaştık arcelik pahalı dizayn olarakta güzel degil
Cok sitres yapma canım hepsi olur
Beni dügünüm agustosun 21de ama ben gelinligimi pazar aldım Suara İndirimde butun gelinlikciler Kilo vermeyi düsünüyordum ama artık yapacak Birsey yok:KK34:

hayırlı olsun....
Hazirana daha zaman var, telaş yapma, hepsi hallolur :KK34:
Beyaz eşya şans meselesi olduğu için illa onu al ya da alma demek doğru olmaz, ama ben genelde eşyalarımı bosch alıyorum.. çamaşır makinasında bosch samsung ve lg arasında kararsızım sadece:26::44:

gelinlik beyaz mı beyaz diosun yani sadece :KK60::KK60::KK60: modeli önemli değil...
Bütün erkekler aynı olmak zorunda mı:KK9:

Hayırlı olsun canım :KK16:ben Beyaz esya mı en sona burakacagım ama hepsini aynı marka almayacagım Camaşır makinamı LG alacagım buzdolabımı samsung 2 sene önce aldık Anneme samsung Cok memnun Anneme alırken cok dolaştık arcelik pahalı dizayn olarakta güzel degil
Cok sitres yapma canım hepsi olur
Beni dügünüm agustosun 21de ama ben gelinligimi pazar aldım Suara İndirimde butun gelinlikciler Kilo vermeyi düsünüyordum ama artık yapacak Birsey yok:KK34:
gelinliğini güle güle giy :KK34:
ben de çamaşım makinası konusunda bosch samsung ve lg arasındayım... sen lg nin hangi modelini düşünüyorsun? çevrende kullanıp memnun kalan var mı?

hayırlı olsun....
Hazirana daha zaman var, telaş yapma, hepsi hallolur :KK34:
Beyaz eşya şans meselesi olduğu için illa onu al ya da alma demek doğru olmaz, ama ben genelde eşyalarımı bosch alıyorum.. çamaşır makinasında bosch samsung ve lg arasında kararsızım sadece:26::44:

gelinlik beyaz mı beyaz diosun yani sadece :KK60::KK60::KK60: modeli önemli değil...
Bütün erkekler aynı olmak zorunda mı:KK9:

gelinliğini güle güle giy :KK34:
ben de çamaşım makinası konusunda bosch samsung ve lg arasındayım... sen lg nin hangi modelini düşünüyorsun? çevrende kullanıp memnun kalan var mı?

Canım benim cevremde kullanan yok ama en sessiz calısan camasırmakinası Lgde İnt cok kötü yorumda okumadım Bosc da İyi diyor nişanlım Ama o daha pagalı İstedigim modelide
LG F1056QD5 Çamaşır makinesi

En ucuz LG F1056QD5 Çamaşır makinesi Fiyatları - Çamaşır makineleri fiyat karşılaştırma

Canım ben Bosch aldım Tuğçenin çeyizi diye paylaştımm bakabilirsin..Sıkma canını hepimizde var o heyecan zamanla olcak herşey bugunleri güzel geçirelim birdaha yaşamayacağı..Hayırlısı olsun hoşgeldin

Canım ben acık İstiyorum Topuz sevmiyorum Normal toplamak Gibi geliyor topuz bana ben sana begendigim birkac sacı paylasayım
Kod:
[ATTACH=CONFIG]343033[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343036[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343037[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343038[/ATTACH]
Gelinligim prenses etek Duvadımıda böyle üsten takılanlardan yere kadar aldım:KK52:

Teşekkür ederim resimler için.

1- Haziranda düğün, terleme vs durumları için toplatmak istiyorum ama, karar da veremedim işte...
Açık saçlarda oldukça güzeller

2- Gelinlikte, bende prenses etek, uzun duvak istiyorum, modelim belli nerede ise ama düzgün bir gelinlikçi bulmam gerek..

Canım ben klasik metni yazdırmayı düşünüyorum çünkü öyle şiirli,manili şeyleri sevmiyorum..Sonuçta bir organizasyona çağırıyoruz kimsede zaten emin ol içini okumuyo okusa da hatırlamıyo

Haklisin galiba canim cidden kimsenin pek okudugunu sanmiyorum :) bakalim belkide klasik yazar olayi bitiririm :KK1:

Valla kımse gelmeyınce bende gelememeye basladımm yanıı
nısan hazırlıkları
elbısemı aldım
saks mavısı
balık ınıyor dapdar :2: İlk kez bi elbise bu kadar oturuyo ustume alt kısmı dızden asagıya genıslıyor ve kuyrugu var altındada tul tarlatan ama az gelmıs
tul tarlatan fıyatlarını bılen varmı ?
uzerınde sıyah dantel gecıyor aynı model seklınde
cumartesı takıları alıcaz
para durumum dagıldı
aılem cok sorumsuz davranıyor ve acımasız
50-100 tl olurmus nısan yuzugu
cımrıler
babam ıyı olmasın hersey benım meragım yok dıyo
ınsanlar bı duysa yanlıs anlıcaklar
ben ıste
dedımya dagıldım
onumuzdekı ay maasım kadar odemem olacak karta
ne yemek ne ıcmek ne gzmek ne baska bır banka borcum nede evkur taksıdım ne olacak
daa evlenmeden borc sıkıntısı
bı sekılde ayarlıyamıyorum
aılemede cok bısı dıyemıyorum
oyle ıste

canim borçlar Allahin izniyle yavas yavas ödenir. hele bi evleninde herseyin yerine oturdugunu görceksin. Bu güzel günlerini kendine zehir etme :KK20:
50-100 tl 'ye nisan yüzügü mü olurmus ya ömür boyu takicaksiniz off ne kadar sacma davraniyor bazen insanlar yaa :KK50:

bu modeldekinden saks mavisi aldım için değişti şöyle
benimkinin kuyrugu var
daha dız altından kabarıyor ve bu kadar kabarmadı ve onunde ıslemesı var ama aynı bu model kullanmak ıstersem yapabılırız
tek sorun bu dantel ınce benımkı daha kalın
bı resım var ama oda cok karanlık
arkadan
nasıl kullanacagıma da sonra karar verıcem sıyah kurdele zaten elbıse sıyahlı oldugu ıcın ınsanların elestırılerıne maruz kalmak ıstemıyorum
bu tartalanının genısletılmemıs halı , bakalım begenıcekmısınız bırde boyle altını kabartıp susumu cıkarıp kurdele baglasammı fıkır ıstıyorum
buarada tabıkı bu kadar sıyah durmuyor ama bu yukardakı kadar ınce degıl ustum

Rengini çok sevdim bi sarisina yakisan en güzel renklerden biri :nazar::nazar: Masallah canim.. Bence kurdeleyi takma onsuz daha güzel olcaktir eminim.

Kızlar merhaba,

Yardımınıza ihtiyacım var,

1- Bakırköyde, iyi var abartı fiyatları olmayan bir gelinlikçi gerekli öncelikle

2- Saç modeline kadar veremedim, açık mı, toplu mu olsaun, toplularda sımsıkı modelleri sevmiyorum... elinizde örnek resimler varsa lütfen paylaşın...

3- Taç taksam mı takmasam mı?

Çok kararsız kaldım, fikirlerinizi belirtir misiniz biraz....

$2.jpg ben bu saç modelini çok begenmistim gelinlik21'in facebook sayfasinda gördüm. Ince tasli bir taçla birlikte çok yakisir bence :)

Teşekkür ederim resimler için.

1- Haziranda düğün, terleme vs durumları için toplatmak istiyorum ama, karar da veremedim işte...
Açık saçlarda oldukça güzeller

2- Gelinlikte, bende prenses etek, uzun duvak istiyorum, modelim belli nerede ise ama düzgün bir gelinlikçi bulmam gerek..

Canım HAzır al diktirme benim fikrim ben Aysıradan aldım 2250tl Ama gercekten cok sık güzel hiç düsünmedigim gibi bir gelinlik oldu
Dene üzerinde gör üzerinde begendigini al:13:

Valla kımse gelmeyınce bende gelememeye basladımm yanıı
nısan hazırlıkları
elbısemı aldım
saks mavısı
balık ınıyor dapdar :2: İlk kez bi elbise bu kadar oturuyo ustume alt kısmı dızden asagıya genıslıyor ve kuyrugu var altındada tul tarlatan ama az gelmıs
tul tarlatan fıyatlarını bılen varmı ?
uzerınde sıyah dantel gecıyor aynı model seklınde
cumartesı takıları alıcaz
para durumum dagıldı
aılem cok sorumsuz davranıyor ve acımasız
50-100 tl olurmus nısan yuzugu
cımrıler
babam ıyı olmasın hersey benım meragım yok dıyo
ınsanlar bı duysa yanlıs anlıcaklar
ben ıste
dedımya dagıldım
onumuzdekı ay maasım kadar odemem olacak karta
ne yemek ne ıcmek ne gzmek ne baska bır banka borcum nede evkur taksıdım ne olacak
daa evlenmeden borc sıkıntısı
bı sekılde ayarlıyamıyorum
aılemede cok bısı dıyemıyorum
oyle ıste

Canım benim yüzügümde ucuz işe basladım 2 günsünra ezildi:KK43: Üzüldüm ama Napalım olmayınca alınmıyor o ara bizde cok sıkıntılıydık nişanlimla
Paramız olunca aynısının içi dolgulusunu alacagız Sende üzülme bosver aldıklarını alsınlar Anlatsan anlamazlar
Sonra istedigin gibi birsey alırsın ben birkere alacagım birdaha çıkarmayacagım degiştirmeyecegim diyordum :KK17: Hatta o yüzden düz alyans aldın:KK30:
Ama napayım Bosver canım hersey yoluna girer yeterkii üzülme takılma Birde bütün yükü omuzlarına alma:13:

ayyy ben şu saç ve duvaktan istiyorum işte aynen böyle istiyorum düğünümde saçımıııı çok istiyorum hemde ,sıkı bir topuz üstten duvağım olucak kuğu gibi salınıcak arkamdan artık kaç metre olur bilemiyorum
bende sade bir makyaj yapmayı düşünüyorum ve kırmızı bir rujj off çok istiyorum yaa
hayallerim depreşti
straplez bir gelinlik belden aşağıya doğru inicek çok kabarık olucakk içinde kendimi kraliçe gibi hissedicemmm
:KK31::KK31:
ha tabi sade beyaz ayakkabılarımı ve beyaz jartiyer çorabımı unutmayayım:KK31::KK31::KK31:

ayyy ben şu saç ve duvaktan istiyorum işte aynen böyle istiyorum düğünümde saçımıııı çok istiyorum hemde ,sıkı bir topuz üstten duvağım olucak kuğu gibi salınıcak arkamdan artık kaç metre olur bilemiyorum
bende sade bir makyaj yapmayı düşünüyorum ve kırmızı bir rujj off çok istiyorum yaa
hayallerim depreşti
straplez bir gelinlik belden aşağıya doğru inicek çok kabarık olucakk içinde kendimi kraliçe gibi hissedicemmm
:KK31::KK31:
ha tabi sade beyaz ayakkabılarımı ve beyaz jartiyer çorabımı unutmayayım:KK31::KK31::KK31:

Bende bu duvagı cok seviyorum Duvagım böyle aldım ama canım Kuaför bir arkadasta Böyle hos olmaz dedi ben sacım acık olsun istiyorum Prova yapayım begenmezsen senin istedigin gibi yaparım dedi:44:

selam kızlar.bende hayırlısıyla yazın evlenicem.ama ne balayı ne gelinlik..düğün yerine bile karar vermedik daha.

X