2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler hepinize..buraya yeni üye oldum ve ilk mesajimi yaziyorum..

bir 2012 gelin adayi daha eklendi.. =))

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:bugün cuma yarabbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: kuşum aydın gibi açtım günü haa,,

neyse efenim,efendi efendi yazıyorum hepinize günaydını bir borç bilip cumanızın hayırlı olmasını temenni ederim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada bizim yılbaşı eğlencemiz var yarın :KK1: yılbaşından 1 hafta sonra kutlucaz allahım nasıl ters bi firmada çalışıyorumm ben yaa :KK9::KK9: kırmızı düz bi etek giyicem,boyu dizde kalıyo,üstüne de siyah kol ve göğüs kısmında az dantel olan bi triko giyicem kısa kollu altına da siyah 40 den kilotlu çorap :)) onun altına da topuklu ayakkabı,,nasıl olur?? bi hayal ediverin kızçeler yaa,,saçımı da nasıl yapabilirim fikriniz varsa söyleyin tmm :KK54::KK54::KK54:sirtaki yapanların olduğu bi yere gitcez inadına çökertme oynayasım var :KK1: :KK1: :KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64:

merhaba kızlar bn geldim çeyiz koşturmacasından pek giremiyorum:KK17:
dün mobilyalarım yerleşti inanılmaz bişe:KK39::KK39:
çok duygulandım bu benm evim mi dediim:KK16:
1 veya 2 gn kaynanamlarda kalcam haftaya ailemden izin aldıla çok heyecanlıyım:KK1:

bu arada bizim yılbaşı eğlencemiz var yarın :KK1: yılbaşından 1 hafta sonra kutlucaz allahım nasıl ters bi firmada çalışıyorumm ben yaa :KK9::KK9: kırmızı düz bi etek giyicem,boyu dizde kalıyo,üstüne de siyah kol ve göğüs kısmında az dantel olan bi triko giyicem kısa kollu altına da siyah 40 den kilotlu çorap :)) onun altına da topuklu ayakkabı,,nasıl olur?? bi hayal ediverin kızçeler yaa,,saçımı da nasıl yapabilirim fikriniz varsa söyleyin tmm :KK54::KK54::KK54:sirtaki yapanların olduğu bi yere gitcez inadına çökertme oynayasım var :KK1: :KK1: :KK66::KK66::KK66::KK64::KK64::KK64:

hayal ettimde gülşenimm mis misss ama ten rengi giysen daha güzel olmaz mı?

bir de saçlarını düzleştir bence uzun dimi hala saçların?

1 veya 2 gn kaynanamlarda kalcam haftaya ailemden izin aldıla çok heyecanlıyım:KK1:

anam tucem yaaa ... o heyecanı tüm kızçelere yaşamayı nasip etsin hadi hayırlı olsun kızz çok sevindimmm... :KK16:

hayal ettimde gülşenimm mis misss ama ten rengi giysen daha güzel olmaz mı?

bir de saçlarını düzleştir bence uzun dimi hala saçların?

anam tucem yaaa ... o heyecanı tüm kızçelere yaşamayı nasip etsin hadi hayırlı olsun kızz çok sevindimmm... :KK16:

çorabı mı ten rengi giysem cnmm?evet uzun saçım kuzum ama genelde düz yapıyorum:KK14: bilmiyorum yaa çok kararsızımm

kıııssssssssssssssss bizlere de nasip olur innşallahhhh :) :) allah mutluluğunu daim etsinnnnn :KK16: :KK16: :KK16:

iyi geceler hepinize..buraya yeni üye oldum ve ilk mesajimi yaziyorum..

bir 2012 gelin adayi daha eklendi.. =))

Ayy hosgeldin hayirli olsun insAllah:nazar:

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:bugün cuma yarabbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: kuşum aydın gibi açtım günü haa,,

neyse efenim,efendi efendi yazıyorum hepinize günaydını bir borç bilip cumanızın hayırlı olmasını temenni ederim :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Günaydin cicimmmmmmmmmmm hayirli cumalar sanada, hepimizede :KK1:

Yaaaa tahmin edebiliyorum o duyguyu Allahim herkese nasip etsin insAllah :KK16:ne güzel canim güle güle mutlulukla oturun insallah:nazar:
çorabı mı ten rengi giysem cnmm?evet uzun saçım kuzum ama genelde düz yapıyorum:KK14: bilmiyorum yaa çok kararsızımm

üzerindeki triko nasil bisey yakasi falan? Su dalgasini düsünebilirsin saçlarina uyarsa eger :)

Ayy hosgeldin hayirli olsun insAllah:nazar:

Günaydin cicimmmmmmmmmmm hayirli cumalar sanada, hepimizede :KK1:

Yaaaa tahmin edebiliyorum o duyguyu Allahim herkese nasip etsin insAllah :KK16:ne güzel canim güle güle mutlulukla oturun insallah:nazar:

üzerindeki triko nasil bisey yakasi falan? Su dalgasini düsünebilirsin saçlarina uyarsa eger :)

hııı bak değişik bi fikir :KK51: yakası çok kapalı da değil çok açık da değil sade olucak yani,dalgalı yapayım diyorum aslında değişiklik olur hem :KK16: sağolun kızçeler yardımınız için

GÜLŞEN sözündeki sacın gibi olsun :KK8:
taktım ya aynısını yaptırcamm
buarada ;
yolcunun ceyiz sayfasının son sayfalarını gördüm şok oldum En Büyük KK

tesekkürler arkadaslar..
yalniz özellikle bir kisinin yazdigi mesaja nasil cevap yazarim onu bilmiyorum.. ögrenicez artik yavas yavas..

gulsengo: bence güzel bir kombin, saclarini rahat ve bol bir topuz yapabilirsin..

bubabur: seninde mobilyalarin hayirlis olsun.. bende evime hangi mobilyalari alsam diye düsünmekten bir hal oldum.. =)

X