• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

iyi geceler hepinize..buraya yeni üye oldum ve ilk mesajimi yaziyorum..

bir 2012 gelin adayi daha eklendi.. =))

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee :32::32::32::32::32:bugün cuma yarabbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :32::32::32::32::32: kuşum aydın gibi açtım günü haa,,

neyse efenim,efendi efendi yazıyorum hepinize günaydını bir borç bilip cumanızın hayırlı olmasını temenni ederim :1::1::1::1::1:

bu arada bizim yılbaşı eğlencemiz var yarın :1: yılbaşından 1 hafta sonra kutlucaz allahım nasıl ters bi firmada çalışıyorumm ben yaa :9::9: kırmızı düz bi etek giyicem,boyu dizde kalıyo,üstüne de siyah kol ve göğüs kısmında az dantel olan bi triko giyicem kısa kollu altına da siyah 40 den kilotlu çorap :)) onun altına da topuklu ayakkabı,,nasıl olur?? bi hayal ediverin kızçeler yaa,,saçımı da nasıl yapabilirim fikriniz varsa söyleyin tmm :54::54::54:sirtaki yapanların olduğu bi yere gitcez inadına çökertme oynayasım var :1: :1: :66::66::66::64::64::64:

merhaba kızlar bn geldim çeyiz koşturmacasından pek giremiyorum:17:
dün mobilyalarım yerleşti inanılmaz bişe:39::39:
çok duygulandım bu benm evim mi dediim:16:
1 veya 2 gn kaynanamlarda kalcam haftaya ailemden izin aldıla çok heyecanlıyım:1:

bu arada bizim yılbaşı eğlencemiz var yarın :1: yılbaşından 1 hafta sonra kutlucaz allahım nasıl ters bi firmada çalışıyorumm ben yaa :9::9: kırmızı düz bi etek giyicem,boyu dizde kalıyo,üstüne de siyah kol ve göğüs kısmında az dantel olan bi triko giyicem kısa kollu altına da siyah 40 den kilotlu çorap :)) onun altına da topuklu ayakkabı,,nasıl olur?? bi hayal ediverin kızçeler yaa,,saçımı da nasıl yapabilirim fikriniz varsa söyleyin tmm :54::54::54:sirtaki yapanların olduğu bi yere gitcez inadına çökertme oynayasım var :1: :1: :66::66::66::64::64::64:

hayal ettimde gülşenimm mis misss ama ten rengi giysen daha güzel olmaz mı?

bir de saçlarını düzleştir bence uzun dimi hala saçların?

1 veya 2 gn kaynanamlarda kalcam haftaya ailemden izin aldıla çok heyecanlıyım:1:

anam tucem yaaa ... o heyecanı tüm kızçelere yaşamayı nasip etsin hadi hayırlı olsun kızz çok sevindimmm... :16:

hayal ettimde gülşenimm mis misss ama ten rengi giysen daha güzel olmaz mı?

bir de saçlarını düzleştir bence uzun dimi hala saçların?

anam tucem yaaa ... o heyecanı tüm kızçelere yaşamayı nasip etsin hadi hayırlı olsun kızz çok sevindimmm... :16:

çorabı mı ten rengi giysem cnmm?evet uzun saçım kuzum ama genelde düz yapıyorum:14: bilmiyorum yaa çok kararsızımm

kıııssssssssssssssss bizlere de nasip olur innşallahhhh :) :) allah mutluluğunu daim etsinnnnn :16: :16: :16:

iyi geceler hepinize..buraya yeni üye oldum ve ilk mesajimi yaziyorum..

bir 2012 gelin adayi daha eklendi.. =))

Ayy hosgeldin hayirli olsun insAllah:nazar:

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeee :32::32::32::32::32:bugün cuma yarabbiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :32::32::32::32::32: kuşum aydın gibi açtım günü haa,,

neyse efenim,efendi efendi yazıyorum hepinize günaydını bir borç bilip cumanızın hayırlı olmasını temenni ederim :1::1::1::1::1:

Günaydin cicimmmmmmmmmmm hayirli cumalar sanada, hepimizede :1:

Yaaaa tahmin edebiliyorum o duyguyu Allahim herkese nasip etsin insAllah :16:ne güzel canim güle güle mutlulukla oturun insallah:nazar:
çorabı mı ten rengi giysem cnmm?evet uzun saçım kuzum ama genelde düz yapıyorum:14: bilmiyorum yaa çok kararsızımm

üzerindeki triko nasil bisey yakasi falan? Su dalgasini düsünebilirsin saçlarina uyarsa eger :)

Ayy hosgeldin hayirli olsun insAllah:nazar:

Günaydin cicimmmmmmmmmmm hayirli cumalar sanada, hepimizede :1:

Yaaaa tahmin edebiliyorum o duyguyu Allahim herkese nasip etsin insAllah :16:ne güzel canim güle güle mutlulukla oturun insallah:nazar:

üzerindeki triko nasil bisey yakasi falan? Su dalgasini düsünebilirsin saçlarina uyarsa eger :)

hııı bak değişik bi fikir :51: yakası çok kapalı da değil çok açık da değil sade olucak yani,dalgalı yapayım diyorum aslında değişiklik olur hem :16: sağolun kızçeler yardımınız için

GÜLŞEN sözündeki sacın gibi olsun :8:
taktım ya aynısını yaptırcamm
buarada ;
yolcunun ceyiz sayfasının son sayfalarını gördüm şok oldum :kkk:

tesekkürler arkadaslar..
yalniz özellikle bir kisinin yazdigi mesaja nasil cevap yazarim onu bilmiyorum.. ögrenicez artik yavas yavas..

gulsengo: bence güzel bir kombin, saclarini rahat ve bol bir topuz yapabilirsin..

bubabur: seninde mobilyalarin hayirlis olsun.. bende evime hangi mobilyalari alsam diye düsünmekten bir hal oldum.. =)

Back