2012' de yazın evlenecekler

"Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun."

Ne kadar dogru..

Kızlar ben yazın değil ama aralıkta evleneceğim inşallah :KK34: Bi soru sormak istiyorum belki bilgisi olan vardır...ANKARA 'da Özbay Mobilya + Öğretmenler Mobilya + Benotti Mobilyadan (hepsi Ankarada) mobilya alan veya bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Güvenemiyorum ama ürünleri çok hoşuma gidiyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen...Veya Ankarada modern moblyaların çok aşırı fiyatta olmadığı mobilyacılar varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim gerçekten...Umarım banada yardımcı olabilecek biri vardır :KK34:

Bu Kadehleri 25TL den yapiyor.

Gelin masasina koyulabilir.

Daha sonra da vitirinime yada gümüslügüme koyabilirim.

Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 317285
Ben sevdimm acıkcasııı , cok guzel bir anıı
Eki Görüntüle 317288
Eki Görüntüle 317289
kuzum bnm kına mumlarım bunlar 12 tanesini 10 milyona aldım:KK16::KK16:
şimdi arkadaşım almış aynını 50 milyona bn çook ucuz yer uldum sanırım:KK53:
annem kırmızı kurdalemi işlicek nasıl olcak bilmiyorum başörtüm tel kırması olcak:21:
gelin damat kadehlerini sevemedim nedense istemiyorum.
kınamıza hoşgeldin kutusundan almayı düşünüyorum şimdilik:26:
Eki Görüntüle 317290

ve böyle bişe yapıcam
firs sakızın dışı çıkarılmış word de yazılar çıkartılıp o bantlanmış:KK52::KK52:
Nerden aldın sen mumları canım , o mumlar cok guzel ama cok pahalı olmasın bilemedim diğer o 1.5 tl mumlarda güzel bence onceden elde pasta mumu gibi bişey tutusturuluyordu yanı her ıkısıde benım cevrem ıcın degısık olur bence :KK70:
kına ortulerınıde begendım
kurdele ıslemesıde cok guzel ama bence sadede cokg uzel oluyor

Şu kına sakızlarını nerede nasıl dagıtıcaz ben cok begendım yapabılırz yanıııı
kadeh değilde kadehlerden iğnelik yapmışlar kk da bi arkadaş paylaşmıştı öyle bişey daha kullanışlı ve güzel olabilir diye düşünüyorumEki Görüntüle 317304 Eki Görüntüle 317305

dayanamadım yarıda alıntıyapmadan kestım bu kadehlerde cok guzel mahmutpaşada cok vardır

Kızlar dun kayınannem aldıklarımızı gordu gunluk yemek takımımı begenmedı sanırım daha sade bıseler alsanız daha guzel dedı gerı kalan herseyım normal ama tabaklar cok cıcılı oldu herhalde
acaba diyorum gaso'nun tabak takımlarıylamı değiştirsem :KK70:

ama bununda catal bıcagı su bardagı ıcındemı acaba su bardagı umurumda degılde catal bıcaklarda aradan cıksın dıyorum bıde bernardo kabul edermı butun urunler evde elımde suanda 2 gun evvel teslım aldım degısırlermı
Birde değiştirmelimiyim? sonucta hanı ben cıvıl cıvıl bısey begendım bılemedım bişey dıyemıyroum

Kizlar sizde taki nasil paylasilacak?

Kaynanam dedi ki paralar direk onlara gidecekmis.

Gelen ceyrekleri de kaynanam bozdurup bir bilezik yapacakmis.

Benim annemde 'sen kendin yapamiyomusun' diyo bana.

Bende arada kalan gelin oluyorum :)

nedenki paylaşılıyo ilk defa duydum cnm:KK12:bizde öyle bişey yok gelin ve damadın olur takılar:KK16:ben çantamı koluma takar gidermişim bide:KK47:ne fena bi görüntü olur ya:KK9:

Son düzenleme:
Balcova Termal Otel
Fiyat & Kampanyalar
01.11.2011 - 31.03.2012 ARASI GECELEME FİYATLARI
ODA KAHVALTI YARIM PANSİYON TAM PANSİYON
Çift Kişilik Oda 180 TL 220 TL 260 TL

Emekli Sandığı, S.S.K ve Bağkur Emeklilerine % 25 indirim uygulanır. (Bayram-Yılbaşı ve özel günler hariç)
Yarım Pansiyonda; Kahvaltı ve Akşam Yemeği AÇIK büfe olarak verilir.
0-5 Yaş Çocuk Ücretsiz , 6 – 12 Yaş Çocuk %50 indirimli (Aile Yanında)
Termal Havuzlar,Yüzme Havuzları, Fitness-Center ve Tenis Kortları kullanımı ücretsiz, diğer aktiviteler ücretlidir.

Yani bu kampanya sadece mart sonuna kadar mi gecerli?
Yoksa mart sonuna kadar rezervasyon yaptirinca da gecerli mi onu anlamadim ben :S

Her ay fiyatlarını revize ediyorlar canım ondan değişebilir sizin geleceğiniz tarihlerde tüm otellerde böyledir ama kış sezonunun fiyatı ayrıdır yazın artar

bizde gelinle damadın olur takılar canımm...ama tatil parasını oradan ödemeyi düşünüyoruz..bilemiyorum kararsızım.nişanlım istedi bunu daha doğrusu.takı parası ile ödeyelim dedi,,sizce ne yapayım kızlar??

günaydın kızlarr nasılsınızzz.
takılar nişanda kız tarafının düğünde erkek tarafının olur.
ama ben burda kınamı salonda yapcam düğün memleketteolcak ve bizim taraftan kimse takı takmaz orda.babamın cebine sokuştururlar benm için daha iyi geride kalan borcu harcı hallederler hiç yoktan.
düğündede para olarak birikeni alırlarda küçük altınlarımı vermicem nişanlımla öyle anlaştık.
küçük altınlar ve hediyelik gramı düşük bilezik gelirse onları bozdurup artık bilezik alırım

vallahı bızde nısan kızın olur ama kız onla beyaz esyalarını alır buzdolaıda dahıl
dugunde genclerın olur ıstedıklerını yaparlar salonuda ıcınden oderler

Günaydin herkese kizlar hayirli cumalar :) 2011'in son is gününü geride birakiyoruzzzzzzzzzzzz :KK16:
Ben önce 143'ü geçirip aşkerimi alayım da, sonrası gelir diyorum:KK31:En Büyük TÜRKİYE

hayirlisiyla kavusursun insallah canim az kalmis :nazar:En Büyük TÜRKİYE
:KK54: Allah razi olsun.

171 gün sonraymis o güzel günler deryam saydim da :KK31::KK17:

162 bizede :nazar: söyle böyle geçiyor günler canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah :)

napıyonussss hatunlarrrr iyimi herkesss:KK51:

rosaaaaaa hosgelmissin iyiyiz sen napiosun :)

Kizlar fikir verebilirseniz sevinirim:

Gelinbuketlerim yapay ve canlidan kina gecesi icin alabileceklerimi düsündüm.

Bu örtü ve eldivenlerin fiyati 20TL. Benim hosuma gitti. Siz ne dersiniz? 20TL deger mi cok mu fazla cok mu az?

Eki Görüntüle 317191

Kina mumlarinda 3 cesit var. Ne kadar lazim olur? Ne kadar almak lazim sizce?

Birincisi lilamin aldiklarina benziyor. Tanesi 3,5TL

Ikinci ve ücüncü modeller 1,5TL fiyatinda.

Hangisi daha iyi olur sizce?

Eki Görüntüle 317193 Eki Görüntüle 317194 Eki Görüntüle 317195

Dagitmak icin kinalar. Iki cesit begendim.

Ilki söyle bir kutu üzerinde evleniyoruz yaziyor 50 adet 15TL.

Ikincisi süslü kutular tanesi 1,5TL.

Eki Görüntüle 317197 Eki Görüntüle 317198

Ve son olarak bu kusagi 10TL ye yapiyormus. Nasil sizce, ne dersiniz?

Eki Görüntüle 317199

Özellikle TRde yasayanlar fiyat konusunda bana daha cok yardim edebileceklerini umuyorum.

Tesekkürler. En Büyük KK

@yassell cok cok tesekkür ederim.. insaAllah atlaticam bu dönemi..
izmir merkez düsünmüyorum aslinda nasil arastiricami bilemedim..
arama sonucu merkeze bakmisim meger :)

Canim kusagimiz ayni olabilir :KK1:
fiyatlari makul bence o kadarda pahali degil gibi.. ama gidip eminönünden falanda fikir almani tavsiye ederim canim..

Bu Kadehleri 25TL den yapiyor.

Gelin masasina koyulabilir.

Daha sonra da vitirinime yada gümüslügüme koyabilirim.

Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 317285

ayyyy ayni düsünmüsüz valla sonrasinda bende süs olarak saklamak istiyorummm :KK16:

Canim bizde hersey geline ve damada kalir, demekki adetlere göre degisiyor ama iyi bi fikir gibi gözükmedi bana :KK50:
günaydın kızlar :KK6:

aşkıma kavuşmama 178 gün allahın izniyle:nazar::KK8::KK8::KK8:

Günaydinnnn :) Allah su gibi geçirsin günlerimizi :KK16:

Balcova Termal Otel
Fiyat & Kampanyalar
01.11.2011 - 31.03.2012 ARASI GECELEME FİYATLARI
ODA KAHVALTI YARIM PANSİYON TAM PANSİYON
Çift Kişilik Oda 180 TL 220 TL 260 TL

Emekli Sandığı, S.S.K ve Bağkur Emeklilerine % 25 indirim uygulanır. (Bayram-Yılbaşı ve özel günler hariç)
Yarım Pansiyonda; Kahvaltı ve Akşam Yemeği AÇIK büfe olarak verilir.
0-5 Yaş Çocuk Ücretsiz , 6 – 12 Yaş Çocuk %50 indirimli (Aile Yanında)
Termal Havuzlar,Yüzme Havuzları, Fitness-Center ve Tenis Kortları kullanımı ücretsiz, diğer aktiviteler ücretlidir.

Yani bu kampanya sadece mart sonuna kadar mi gecerli?
Yoksa mart sonuna kadar rezervasyon yaptirinca da gecerli mi onu anlamadim ben :S
Balçova Termale neredeyse her yaz giderdik, güzel.
Ama balayı için bence çok uygun değil.

yeniden dogdum; canım bence kesinlikle değiştirmemelisin.kaynanana ne yani :KK57: ben olsam asla takmazdım ben bunu begendim der geçiştirirdim.çiçekli olan daha tatlıı benceeee :KK8:

Oyoy.. Allah kavustursun insaAllah tez zamanda teskeresini alirda gelir askerin :nazar:
inşallah tatlım :KK31::KK31::KK31:

Bendayanamadım yarıda alıntıyapmadan kestım bu kadehlerde cok guzel mahmutpaşada cok vardır

Kızlar dun kayınannem aldıklarımızı gordu gunluk yemek takımımı begenmedı sanırım daha sade bıseler alsanız daha guzel dedı gerı kalan herseyım normal ama tabaklar cok cıcılı oldu herhalde
acaba diyorum gaso'nun tabak takımlarıylamı değiştirsem :KK70:

ama bununda catal bıcagı su bardagı ıcındemı acaba su bardagı umurumda degılde catal bıcaklarda aradan cıksın dıyorum bıde bernardo kabul edermı butun urunler evde elımde suanda 2 gun evvel teslım aldım degısırlermı
Birde değiştirmelimiyim? sonucta hanı ben cıvıl cıvıl bısey begendım bılemedım bişey dıyemıyroum
walla bence sen hangisini beğendiysen o olmalı, kayınvalideni pek ilgilendirmemeli bu konu... kullanacak olan sensin sonuçta... :KK34:

hayirlisiyla kavusursun insallah canim az kalmis :nazar:En Büyük TÜRKİYE
Aminnn inşallah canımEn Büyük TÜRKİYE:KK31:

Kızlar ben yazın değil ama aralıkta evleneceğim inşallah :KK34: Bi soru sormak istiyorum belki bilgisi olan vardır...ANKARA 'da Özbay Mobilya + Öğretmenler Mobilya + Benotti Mobilyadan (hepsi Ankarada) mobilya alan veya bilgisi olan var mı arkadaşlar ? Güvenemiyorum ama ürünleri çok hoşuma gidiyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun lütfen...Veya Ankarada modern moblyaların çok aşırı fiyatta olmadığı mobilyacılar varsa tavsiye edebileceğiniz çok sevinirim gerçekten...Umarım banada yardımcı olabilecek biri vardır :KK34:

Hm benim ablam oturma odasinin kanepelerini bilinmedik bir yerden aldi. Simdi pek memnun degil.
Ama salon takimini bellonadan aldi ve cok memnun.
Bellonanin da uygun takimlari var canim.
Bende bellonadan aldim oturma odasini ve salon takimini.
Mondi de uygun ve hos mobilyalari var reklam olmasin ama :KK9:

nedenki paylaşılıyo ilk defa duydum cnm:KK12:bizde öyle bişey yok gelin ve damadın olur takılar:KK16:ben çantamı koluma takar gidermişim bide:KK47:ne fena bi görüntü olur ya:KK9:

:KK9:

Bilmiyorum ki ankarada adet öyle demek ki.
Benim kuzenin dügünün de takilarin hepsi damatla geline kaldi.
Kaynim ve eltimde ise nakit para erkek tarafina gitmis borc ödemek icin.
Altinlar gelin ve damada kalmis.

bizde gelinle damadın olur takılar canımm...ama tatil parasını oradan ödemeyi düşünüyoruz..bilemiyorum kararsızım.nişanlım istedi bunu daha doğrusu.takı parası ile ödeyelim dedi,,sizce ne yapayım kızlar??

Iyi fikir neden olmasin canim.
Ki balayi ne kadar tutar bilmiyorum ki en lüks bi yere gitseniz yine atiyorum en fazla 1500TL mi tutar ki acaba?
Yani biz sadece 3 gün düsündügümüz icin bilmiyorum ne kadar tutar.
Ama iyi fikir.
Geri kalaninlada kendi evinizin kalan ihtiyaclari varsa onu görürsünüz.
Yoksa kendine altin kelepce filan oluyor cok zarif bir taki yaptirabilirsin yani.

YenidenDogdum bende takimi cok begendim.
Cok sevimli. Afiyetle yemeklerinizi yiyin. :KK56:
Degistirme bencede.

tatlikedi kadehler hos ama dimi :KK37:
Vitrinime koymayi düsünüyorum daha sonra :))

Derya canim sana da bi öpücük gönderiyorum :KK54::KK9:

Herkese iyi haftasonları...

Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun kısçelerim...

:KK69:2012 hepimize
sağlık, mutluluk, huzur, aşk versin :KK69:

:KK16:Kocişlerle birlikte aşk dolu güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle:KK16:

:KK16:mutlu yıllarrrr...:KK16:

Herkese iyi haftasonları...

Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun kısçelerim...

:KK69:2012 hepimize
sağlık, mutluluk, huzur, aşk versin :KK69:

:KK16:Kocişlerle birlikte aşk dolu güzel bir yıl geçirmemiz dileğiyle:KK16:

:KK16:mutlu yıllarrrr...:KK16:

benim zariff düşünceli arkadaşımmmmmmmmmmm ne güzel bi mesaj bu böyle :KK16: :KK16: :KK16: sana da mutlu yıllar bebemmm :KK76::KK76::KK76::KK76: :KK54::KK54::KK54::KK54:

X